fbpx

OM OSS

Velkommen til Rommen Tannlegesenter
– Din tannlege på Rommen


Om du bare er nysgjerrig, vil bytte tannlege, ønsker mer kunnskap om tannhelse, har akutte problemer, er engstelig for tannlegebesøk eller vurderer nye eller flere tenner. Da har du kommet rett, vi kan hjelpe deg!

Rommen Tannlegesenter er et topp moderne kompetansesenter med spesialister, allmenpraktiserende tannleger, leger, tannpleiere og tannhelsesekretærer. 

Klinikken er utstyrt med 5 behandlingsrom som dekker alle behov innen profesjonen, skreddersydd for på best mulig måte å kunne hjelpe deg! Alt fra rutinekontroller og vanlig tannrens, til fullstendig gjenoppbygging av tannløse kjever. Alt dette med et fokus for alle våre entusiastiske medarbeidere: ”Pasienten i sentrum – fokus på smertefri behandling”.
Denne web siden er ment å skulle informere deg om de fleste områder innen tannhelsefeltet og den behandlingen vi tilbyr.

 Tannlegesenteret er lett tilgjengelig med bil (gratis parkeringsmuligheter) og tbane/buss i østsiden av Oslo. 

Ønsker du å snakke med oss, står våre 20 engasjerte medarbeidere klare til å hjelpe deg langs veien til en livslang god tannhelse.
Vi ser frem til å høre fra deg.
Velkommen inn!


Rommen Tannlegesenter har 4,9/5 kundetilfredshet på Legelisten og 4,8/5 på Google. Det er vi veldige stolte av!

Kontakt oss idag!


Velkommen til Rommen Tannlegesenter. Kontakt oss i dag! Fyll gjerne ut skjemaet, så tar vi kontakt med deg. Du kan også kontakte oss på telefon 22 21 02 96 eller bestill en ledig time online i tannlegens timebok direkte.


Henvendelse / Spørsmål / Annet:

Rommen Tannlegesenter AS

Nedre Rommen 5C
0988 Oslo
Tel:
22 21 02 96
E-post:
post@rommentannlegesenter.no
Åpningstider:
Man – Fre 07-20
(Lør 10-15)
star