30 % rabatt på undersøkelse av nye pasienter
 

15% studentrabatt på all behandling

Har du tannlegeskrekk? Gratis konsultasjon

Tannimplantat? Gratis konsultasjon

Ønsker du å bli kontaktet av oss?

Velkommen til Rommen Tannlegesenter – Din tannlege på Rommen

Om du bare er nysgjerrig, vil bytte tannlege, ønsker mer kunnskap om tannhelse, har akutte problemer, er engstelig for tannlegebesøk eller vurderer nye eller flere tenner. Da har du kommet rett, vi kan hjelpe deg!

I dag er Rommen Tannlegesenter et topp moderne kompetansesenter med spesialister, allmenpraktiserende tannleger, tannpleiere og tannhelsesekretærer. Tannlegesenteret er lett tilgjengelig med bil (gratis parkeringsmuligheter) og tbane/buss i østsiden av Oslo. Klinikken er utstyrt med 5 behandlingsrom som dekker alle behov innen profesjonen, skreddersydd for på best mulig måte å kunne hjelpe deg! Alt fra rutinekontroller og vanlig tannrens, til fullstendig gjenoppbygging av tannløse kjever. Alt dette med et fokus for alle våre entusiastiske medarbeidere: ”Pasienten i sentrum – fokus på smertefri behandling”.

Denne web siden er ment å skulle informere deg om de fleste områder innen tannhelsefeltet og den behandlingen vi tilbyr. Ønsker du å snakke med oss, står våre 16 engasjerte medarbeidere klare til å hjelpe deg langs veien til en livslang god tannhelse.

Vi ser frem til å høre fra deg.

Velkommen inn!