30 % rabatt på undersøkelse av nye pasienter
 

15% studentrabatt på all behandling

Har du tannlegeskrekk? Gratis konsultasjon

Tannimplantat? Gratis konsultasjon

Ønsker du å bli kontaktet av oss?

Vi kan tilby bedriftsavtaler for dine ansatte!

Mange bedrifter tilbyr sine ansatte årlig undersøkelse av tennene. De har forstått at de ansattes tannhelse er knyttet til den generelle helsen. Uansett om du og dine ansatte jobber midt i byen eller i utkanten vil det være enkelt å komme seg til oss. Vi tilbyr gratis parkering, lange åpningstider og time på dagen ved akutte plager. På denne måten får bedriften minst mulig fravær av ansatte.

Et lønnsomt tannhelsetilbud

Rommen Tannlegesenters bedriftsavtale bidrar med synliggjøre bedriftens HMS-profil. Samtidig som bedriften kan redusere kostnadene og ulempene som gjerne følger av tannlegebesøk i arbeidstiden. Vi tilbyr time på dagen ved akutte plager for de med bedriftsavtale.

En undersøkelse med røntgen og rens koster kun kr 600,- (normal pris 900 kr) og all annen behandling rabatteres med 10 %. NB: Det gjelder ikke 10% rabatt på eksterne kostnader fra tanntekniker eller spesialisttjenester.

bedriftsavtaler

Enkel administrasjon for personalansvarlig

Å bli bedriftskunde hos oss er enkelt. De ansatte trenger bare registrere seg med personlig informasjon og ha med seg attest fra arbeidsgiver. 

Spørsmål og bestilling

For spørsmål og bestilling av bedriftsavtale, kontakt daglig leder Amin Fadakar på amin@rommentannlegesenter.no eller ring 22 21 02 96.