fbpx
Mandag - Fredag 07:00-20:00
Lørdag 10.00 - 15.00
Nedre Rommen 5C,
0988 Oslo (Stovner)

Vi kan tilby bedriftsavtaler for dine ansatte!

Mange bedrifter tilbyr sine ansatte årlig undersøkelse av tennene. De har forstått at de ansattes tannhelse er knyttet til den generelle helsen. Uansett om du og dine ansatte jobber midt i byen eller i utkanten vil det være enkelt å komme seg til oss. Vi tilbyr gratis parkering, lange åpningstider og time på dagen ved akutte plager. På denne måten får bedriften minst mulig fravær av ansatte.

Et lønnsomt tannhelsetilbud

Rommen Tannlegesenters bedriftsavtale bidrar med synliggjøre bedriftens HMS-profil. Samtidig som bedriften kan redusere kostnadene og ulempene som gjerne følger av tannlegebesøk i arbeidstiden. Vi tilbyr time på dagen ved akutte plager for de med bedriftsavtale.

En undersøkelse med røntgen og rens koster kun kr 600,- (normal pris 900 kr) og all annen behandling rabatteres med 10 %. NB: Det gjelder ikke 10% rabatt på eksterne kostnader fra tanntekniker eller spesialisttjenester.

 

 

Enkel administrasjon for personalansvarlig

Å bli bedriftskunde hos oss er enkelt. De ansatte trenger bare registrere seg med personlig informasjon og ha med seg attest fra arbeidsgiver. 

Spørsmål og bestilling

For spørsmål og bestilling av bedriftsavtale, kontakt daglig leder Amin Fadakar på amin@rommentannlegesenter.no eller ring 22 21 02 96.

Kontakt oss idag!


Velkommen til Rommen Tannlegesenter. Kontakt oss i dag! Fyll gjerne ut skjemaet, så tar vi kontakt med deg. Du kan også kontakte oss på telefon 22 21 02 96 eller bestill en ledig time online i tannlegens timebok direkte.


Henvendelse / Spørsmål / Annet:

Tannlegevakt - Vi hjelper deg i dag hvis du har tannverk eller akutte tannproblemer 

PRISLISTE

Med oss får du det aller beste tannhelsetjenester til rimelige priser. Et besøk til tannlegen trenger ikke å være så dyrt som mange tror. I tillegg kan våre pasienter få økonomisk støtte fra Helfo og Nav, noe som gjør behandlingen enda billigere. Om du ønsker delbetaling og finansiering, har vi gode avtaler.

LES MER OM VÅRE PRISER

LANGE ÅPNINGSTIDER

Om du bare er nysgjerrig, vil bytte tannlege, ønsker mer kunnskap om tannhelse, har akutte problemer, er engstelig for tannlegebesøk eller vurderer nye eller flere tenner. Da har du kommet rett, vi kan hjelpe deg med kort ventetid og har lange åpningstider. Tannlegevakten er åpen for akuttbehandling! Velkommen!

VÅRE ÅPNINGSTIDER

RENTEFRI DELBETALING

Vi tilbyr delbetaling for våre pasienter sammen med Cresco. Vi kan tilby en helt rentefri delbetaling over 4 mnd eller 12 mnd. Vi har også direkte oppgjør med Helfo og kan derfor tilby rimeligere tannbehandling om du har krav på støtte. Våre tannleger vil vurdere om du har krav på refusjon fra Helfo.

LES MER OM DELBETALING

TANNLEGESKREKK

Har du smerte eller andre problemer i munnen og tennene, men ikke tør å besøke tannlegen? Våre tannleger har den erfaring og kunnskapen som trengs for å hjelpe deg med tannlegeskrekk. Vi tilbyr derfor gratis konsultasjon om tannlegeskrekken din i et avslappet og trygt miljø.

Rommen Tannlegesenter AS

Nedre Rommen 5C
0988 Oslo
Tel:
22 21 02 96
E-post:
post@rommentannlegesenter.no
Åpningstider:
Man – Fre 07-20
(Lør 10-15)
clock-omap-markerphone