For henvisende tannleger

Rommen Tannlegesenters filosofi er å ha så mye kompetanse som mulig under ett tak og i den ånd har vi tilknyttet oss spesialister innen de fleste fagområder.

Vi tillbyr spesialister i Oral kirurgi og oral medisin, Endodonti, Periodonti og Oral Protetikk og Implantatprotetikk. Vi har også anestesilege og en fullt utrustet narkoseenhet for deg som måtte ønske en slik løsning.  Se oversikt over våre spesialister.

Henvisninger kan sendes:

1. pr post: Rommen Tannlegesenter, Nedre Rommen 5C, 0988 Oslo.

2. pr e-post: henvisning@rommentannlegesenter.no

3. på telefon 22 21 02 96.

Henvisninger med sensitive personopplysninger SKAL sendes via helsenett.

Mange henvisende tannleger ringer pr telefon og får tildelt time til pasienten pr telefon. Da er det helt i orden at henvisningen blir ettersendt. Henvisningen kan også sendes med pasienten.

Ta gjerne kontakt med oss om du lurer på noe.

Kontakt oss idag!


Velkommen til Rommen Tannlegesenter. Kontakt oss i dag! Fyll gjerne ut skjemaet, så tar vi kontakt med deg. Du kan også kontakte oss på telefon 22 21 02 96 eller bestill en ledig time online i tannlegens timebok direkte.


Henvendelse / Spørsmål / Annet:

Ring oss hvis du
trenger akutt tannlege!

Vi hjelper deg vanligvis
samme dag som du tar
kontakt med oss.

Ring oss hvis du trenger akutt tannlege!

Vi hjelper deg vanligvis samme dag som du tar kontakt med oss.

PRISLISTE

Med oss får du det aller beste tannhelsetjenester til rimelige priser. Et besøk til tannlegen trenger ikke å være så dyrt som mange tror. I tillegg kan våre pasienter få økonomisk støtte fra Helfo og Nav, noe som gjør behandlingen enda billigere. Om du ønsker delbetaling og finansiering, har vi gode avtaler.

LANGE ÅPNINGSTIDER

Om du bare er nysgjerrig, vil bytte tannlege, ønsker mer kunnskap om tannhelse, har akutte problemer, er engstelig for tannlegebesøk eller vurderer nye eller flere tenner. Da har du kommet rett, vi kan hjelpe deg med kort ventetid og har lange åpningstider. Tannlegevakten er åpen for akuttbehandling! Velkommen!

RENTEFRI DELBETALING

Vi tilbyr delbetaling for våre pasienter sammen med Cresco. Vi kan tilby en helt rentefri delbetaling over 4 mnd eller 12 mnd. Vi har også direkte oppgjør med Helfo og kan derfor tilby rimeligere tannbehandling om du har krav på støtte. Våre tannleger vil vurdere om du har krav på refusjon fra Helfo.

TANNLEGESKREKK?

Har du smerte eller andre problemer i munnen og tennene, men ikke tør å besøke tannlegen? Våre tannleger har den erfaring og kunnskapen som trengs for å hjelpe deg med tannlegeskrekk. Vi tilbyr derfor gratis konsultasjon om tannlegeskrekken din i et avslappet og trygt miljø.