fbpx

TANNLEGE LILLESTRØM

Tannlege Lillestrøm – din komplette tannlege kort avstand fra Lillestrøm

Rommen tannlegesenter sitt mål er å forebygge sykdommer og fremme en god munnhelse.
Vi har 6 dedikerte tannleger og 2 specialister som har god kompetanse på allmenn- og spesialist tannbehandling. Vi setter pasienten i sentrum og har fokus på smertefri behandling. Det er viktig for oss å sette av tid til å høre på deg og forstå dine behov. Vi tar stolt i mot nye og gamle pasienter i nyoppussede lokaler med nytt utstyr.
Rommen Tannlegesenter holder til i nærheten av Lillestrøm. Vi holder til 1 minutt fra Rommen T-bane stasjon og ca 10 minutter fra Lillestrøm med bil. Vi har gratis parkering.

Rommen Tannlegesenter har 4,9/5 kundetilfredshet på Legelisten og 4,8/5 på Google. Det er vi veldige stolte av!

Tannlegevakt i Lillestrøm – vi hjelper deg nå!

Akutt tannverk må ofte behandles så snart som mulig. Vi tilbyr alle nødvendige behandlinger på tannlegevakten vår. Vi har kapasitet til å ta i mot ny og gamle pasienter, både kveld og helger. Ring oss på 22 21 02 96 for akutthjelp nå.

Delbetaling – tannkontoløsning

Omfattende tannbehandling kan gi uforutsette kostnader. Jo lengre man venter med tannlegebesøket desto mer kostbart og omfattende kan behandlingen bli.Vi har derfor en svært populær tannkontoløsning hvor man kan få rentefri delbetaling.

Tannlegeskrekk – hos oss får du gratis konsultasjon.

Unngår du å gå til tannlege på grunn av dårlige erfaringer? Eller har du alltid vært redd for å gå til tannlegen?Våre tannleger har god erfaring med å behandle tannlegeskrekk. For oss er det viktig at du er trygg og komfortabel med behandlingen og at den selvfølgelig er smertefri. Vi tilbyr samtaleterapi og narkose hvis det trengs.
Klikk her for våre referanser.

Tannimplantat

Tannimplantater er en moderne og trygg behandling for å erstatte en eller flere tenner du har mistet. Tannimplantater fungerer som en kunstig tannrot på hvor en tannkrone/ bro/ protese kan festes til.Vi har tannleger som er spesialister på tannimplantat og som hjelper deg til å få ditt fine smil tilbake!

Kontakt oss idag!


Velkommen til Rommen Tannlegesenter. Kontakt oss i dag! Fyll gjerne ut skjemaet, så tar vi kontakt med deg. Du kan også kontakte oss på telefon 22 21 02 96 eller bestill en ledig time online i tannlegens timebok direkte.


Henvendelse / Spørsmål / Annet:

Alle våre tilbud


30 % rabatt på undersøkelse av nye pasienter hos allmenntannlege

Etter undersøkelsen mottar du et skriftlig tilbud på eventuell videre behandling. Klikk her for å lese mer om første besøket hos tannlegen.

15 % studentrabatt hos allmenntannlege

Ved gyldig studentbevis får studenter rabatt på alle behandlinger. Du er selv ansvarlig for å vise frem studentbeviset vid enhver behandling.

Tannbleking 1.250 kr per kjeve.

Profesjonell tannbleking med hjelp av tilpassede blekingskinner gir det beste resultatet.

Gratis samtaleterapi ved tannlegeskrekk (15 minutter)

Samtal om tannlegeskrekk er med en av våre allmenntannleger. Tilbudet gjelder ikke med våre tannlegespesialister.

Gratis konsultasjon ved tannimplantat (15 minutter)

Samtal om tannimplantat er med en av våre allmenntannleger. Tilbudet gjelder ikke med våre tannlegespesialister.

Rommen Tannlegesenter AS

Nedre Rommen 5C
0988 Oslo
Tel:
22 21 02 96
E-post:
post@rommentannlegesenter.no
Åpningstider:
Man – Fre 07-20
(Lør 10-15)
star