fbpx

TANNLEGE LØRENSKOG

Tannlege Lørenskog | Rommen Tannlegesenter

Rommen tannlegesenter sitt mål er å hjelpe våre pasienter til å ha best mulig tannhelse. Våre tannleger gir gode råd og behandlinger for å forebygge sykdommer og samt å fremme en god munnhelse. Både tannleger, tannpleiere og annet personalet sørger for å sette av god tid til å deg slik at den tannbehandlingen du får er den aller beste for deg!
Om du bare er nysgjerrig, vil bytte tannlege, ønsker mer kunnskap om tannhelse, har akutte problemer, er engstelig for tannlegebesøk eller vurderer nye eller flere tenner. Da har du kommet rett, vi kan hjelpe deg!
Rommen Tannlegesenter er lett og raskt tilgjengelig fra Oslo, Lørenskog og Lillestrømsområdet.
Vi ser frem til å høre fra deg. Velkommen inn!

Rommen Tannlegesenter har 4,9/5 kundetilfredshet på Legelisten og 4,8/5 på Google. Det er vi veldige stolte av!

Hvordan ankomme til Rommen Tannlegesenter lettest fra Lørenskog

  • 2 min fra Rommen T-bane
  • Enkel ankomst til din tannlege fra store deler av Oslo. Planlegg din reise her.
  • 5min fra E6
  • Innom tannlegen fra Oslo til Lillestrøm eller Lørenskog? Få veibeskrivelse på telefonen her.
  • 5 min fra Trondheimsveien
  • Mye kø på E6? Alternativ rute for å komme til Rommen Tannlegesenter fra Oslo til Lillestrøm eller Lørenskog, er å kjøre via Trondheimsveien. Få veibeskrivelse her.
  • Gratis parkering
  • Kvelsåpent!

Fortrekker du å besøke tannlegen i helgen? Ikke noe problem – vi holder åpent for deg da også dersom du ønsker det!

tannlege Oslo Lillestrøm Lørenskog

Tannlege Oslo Lørenskog og Lillestrøm har åpent når det passer deg!

Tannlegevakt nær Lørenskog – vi hjelper deg nå!

Akutt tannverk er ofte fryktelig vondt og bør behandles så snart som mulig for å få redusert smertenivået. Har du vært utsatt for en ulykke og skadet tennene dine bør du ummidelbart oppsøke tannlege. Tannbehandlingen i forbindlese med skade kan bli dekket av Helfo eller av din private forsikring – men da bør man oppsøke tannlege så snart som mulig.

Rommen Tannlegesenter er lett og raskt tilgjengelig fra Oslo, Lørenskog og Lillestrøm.

Vi tilbyr alle nødvendige behandlinger på tannlegevakten vår, og har både kvelds. og helgeåpent. Du skal alltid få tak i hjelp dersom du ringer oss på 22 21 02 96 for akutthjelp nå!

Vi ønsker både nye og gamle pasienter velkommen til vår tannlegevakt.

Komplett Tannlegesenter

Velger du Rommen Tanlegesenter vil du bli møtt av 13 dedikerte medarbeider  Totalt har våre tannleger og tannlegespesialister god kompetanse på allmenn- og spesialist tannbehandling.

Alle hos Rommen Tannlegesenter setter pasienten i sentrum og har fokus på smertefri behandling. Vi er opptatt av å kartlegge ditt behandlingsbehov, gi god informasjon om ulike behandlingsalternativer, samt gi deg et godt pristilbud før behandling starter. Det er viktig at du er med i hele denne prossessen og at den endelige tannbehandlingen er godt tilpasst deg og dine behov.

tannlegeskrekk Oslo

Vi hjelper deg å overvinne din tannlegeskrekk!

Tannlegeskrekk – hos oss får du gratis konsultasjon.

Unngår du å gå til tannlegen på grunn av dårlige erfaringer? Eller har du alltid vært redd for å gå til tannlegen? Det å oppsøke tannlegen kan være vanskelig for mange. Våre tannleger ønsker deg velkommen i nye, lyse og trivelige lokaler og gjør alt vi lan for å gi deg den behandling du synes er best.

Våre tannleger har god erfaring med å behandle tannlegeskrekk. For oss er det viktig at du er trygg og komfortabel med behandlingen og at den selvfølgelig er smertefri. Vi tilbyr samtaleterapi og narkose hvis det trengs.

Klikk her for våre referanser.

Tips til deg som ser etter ny tannlege

Når du velger en tannlege, er det nyttig å sjekke om tannlegen tilbyr akutt tannbehandling samt hvilke åpningstidertannlegen har. Tannverk og andre tannproblemer kan oppstå uventet, og noen ganger kan tilstanden forverres dersom man ikke får umiddelbar behandling. Vi på Rommen Tannlegesenter har valgt å ha lange åpningstider og en vakttelefon hvor du alltid får hjelp på dagen. I tillegg kan du nå oss via Facebook eller på epost.

Erfaring og tid

En erfaren tannlege vil som regel bruke mer tid på å lytte til pasienten og prøve å forstå behovene til pasienten. Det som er viktig er at pasienten da får muligheten til å forklare sine problemer i detalj og fortelle om sine forventninger til tannlegen. Dette er essensielt dersom man skal bli tilfreds med samhandlingen. Tannlegen kan opprette en hensiktsmessig behandlingsplan som imøtekommer pasientens tilbakemeldinger så langt som mulig. Med en slik samhandling mellom tannlege og pasient vil de sluttresultatet bli mer forutsigbar og tilfredsstillende for pasienten.

Kontakt oss idag!


Velkommen til Rommen Tannlegesenter. Kontakt oss i dag! Fyll gjerne ut skjemaet, så tar vi kontakt med deg. Du kan også kontakte oss på telefon 22 21 02 96 eller bestill en ledig time online i tannlegens timebok direkte.


Henvendelse / Spørsmål / Annet:

Alle våre tilbud


30 % rabatt på undersøkelse av nye pasienter hos allmenntannlege

Etter undersøkelsen mottar du et skriftlig tilbud på eventuell videre behandling. Klikk her for å lese mer om første besøket hos tannlegen.

15 % studentrabatt hos allmenntannlege

Ved gyldig studentbevis får studenter rabatt på alle behandlinger. Du er selv ansvarlig for å vise frem studentbeviset vid enhver behandling.

Tannbleking 1.250 kr per kjeve.

Profesjonell tannbleking med hjelp av tilpassede blekingskinner gir det beste resultatet.

Gratis samtaleterapi ved tannlegeskrekk (15 minutter)

Samtal om tannlegeskrekk er med en av våre allmenntannleger. Tilbudet gjelder ikke med våre tannlegespesialister.

Gratis konsultasjon ved tannimplantat (15 minutter)

Samtal om tannimplantat er med en av våre allmenntannleger. Tilbudet gjelder ikke med våre tannlegespesialister.

star