fbpx

OM OSS

Delbetaling

I blandt får vi alle uforutsigbare utgifter, der vi blir satt i en situasjon hvor vi må velge hvilke kostnader som skal prioriteres. Dessverre er ikke tannlegeutgifter det som vanligvis prioriteres, selv om det behøves. Da er det bra med et alternativt betalingssystem.  Hos oss har vi løsningen med en tannkonto der du kan delbetale din tannbehandling over lengre tid. 

Rommen Tannlegesenter har sammen med Cresco funnet en løsning for våre pasienter. Vi kan tilby en helt rentefri delbetaling over 4 mnd eller 12 mnd for alle beløp over 2000 kr. 
 
NB! Om delbetaling med cresco er ønskelig, må det søkes i forkant av behandling. Dette kan gjøres online av tannlegen. Det går dessverre ikke att få delbetalt med cresco umiddelbar på første besøk!!
 
Ved annen øvrig kreditt og Cresco Access kreditt, gjelder følgende: Eff. rente 31,8%, 15.000o/12 mnd. Totalt 17.368. For ytterligere informasjon, les mer.
 
delbetaling

Kontakt oss idag!


Velkommen til Rommen Tannlegesenter. Kontakt oss i dag! Fyll gjerne ut skjemaet, så tar vi kontakt med deg. Du kan også kontakte oss på telefon 22 21 02 96 eller bestill en ledig time online i tannlegens timebok direkte.


Henvendelse / Spørsmål / Annet:

Rommen Tannlegesenter AS

Nedre Rommen 5C
0988 Oslo
Tel:
22 21 02 96
E-post:
post@rommentannlegesenter.no
Åpningstider:
Man – Fre 07-20
(Lør 10-15)