fbpx
Mandag - Fredag 07:00-20:00
Lørdag 10.00 - 15.00
Nedre Rommen 5C,
0988 Oslo (Stovner)

TANNIMPLANTAT

Tannimplantater – høyeste kvalitet til rimelig pris.

Tannimplantat er en godt utprøvd, godt dokumentert og nesten alltid vellykket tannbehandling. De aller fleste som har mistet én eller flere tenner kan få implantat. Våre spesialister tilbyr smertefri implantatbehandling. Med jevnlig kontroll og god personlig tannhygiene varer både smilene og tannimplantatene lenge.

Rommen Tannlegesenter har 4,9/5 kundetilfredshet på Legelisten og 4,8/5 på Google. Det er vi veldige stolte av!
Amin Fadakar

Amin Fadakar

Daglig Leder, Odontologisk ansvarlig, Tannlege, MNTF (Medlem av den Norske Tannlegeforening).
Utdanning:Tannlege, Utdannet ved universitetet i Malmø, Sverige, år 2010. Godkjent spesialkompetanse i implantatprotetikk.
Les mer om Amin.

Hva er egentlig et tannimplantat?

Et tannimplantat er en kunstig tannrot som vi fester en ny tann til, i form av en tannkrone, bro eller protese. Implantatet lages av en titanlegering som festes i benet. Metoden er sikker og resultatet blir helt naturlig.

Hva er prisen på et tannimplantat på Rommen Tannlegesenter?

Prisen avhenger av vil hvilken type behandling og implantat som velges. Vi tilbyr gratis konsultasjon og prisoverslag. Hos oss starter pris for tannimplantat på 19.000 kroner. Se vår prisliste, pris tannimplantat – og les om vår populære tannkonto med delbetaling.
Vi tilbyr gratis konsultasjon for implantatbehandling og gir alltid skriftlig pristilbud før behandlingen starter.
Implantater kan virkelig forbedre livskvaliteten til mennesker som har mistet én eller flere tenner. Enkelte pasienter vil ha rett til økonomisk støtte fra Helfo. Vi kan dele opp prisen for tannimplantater, les om vår populære tannkontoløsning.

Økonomisk støtte til tannimplantat fra Helfo

Enkelte sykdommer og tilstander gir betydelig økonomisk støtte fra Helfo (tidligere NAV). Kravet er at implantatbehandlingen utføres av to forskjellige tannlegespesialister. Vi har mange tannlegespesialister på huset.

Eksempler på sykdom/tilstand som utløser refusjon fra Helfo/NAV:

 • Mistet eller løs tann/tenner p.g.a. periodontal sykdom
 • Tannløs underkjeve og løstsittende protese
 • Munntørrhet som har forårsaket økt kariesaktivitet og tapt tann
 • Medfødt mangel på tenner
 • Sterkt nedsatt evne til egenomsorg – svekket motorikk i hender eller alvorlig tannlegeskrekk
 • Ulykke / traume som har forårsaket tapt tann

Tannimplantat i utlandet – eller tannimplantat på Rommen?

Noen land tilbyr billige tannimplantater. Den medisinske risikoen ved innsetting av implantat i utlandet vil variere med land og tannklinikk. Sikker implantatbehandling krever flere besøk hos tannlegen og jevnlige kontroller i etterkant.

Smertefri behandling – tannimplantat steg for steg

Som pasient må du regne med 3-4 tannlegebesøk før implantatbehandlingen er ferdig. Lokalbedøvelse gjør hele operasjonen smertefri.

Dette er behandlingen:

 1. Gratis konsultasjon, vurdering av ulike former for tannerstatning, prisoverslag.
 2. Fullstendig undersøkelse hos tannlegespesialist.
 3. Innsetting av implantat, smertefritt med lokalbedøvelse.
 4. Tilheling.
 5. Ferdiggjøring, tannkrone/bro/protese monteres på implantatet.

Vi anbefaler alltid jevnlig kontroll i etterkant.

Tannimplantat, steg 3 – 5

Hvor lang tid tar innsetting av tannimplantat?

Selve behandlingen/innsettingen av implantatet tar kun få timer. Deretter skal benet gro sammen med implantatet – på fagspråket kalt osseointegrasjon. Det er viktig å gi dette tid, vi beregner 2-3 måneder. Montering av tannkrone/bro/protese gjøres i løpet av to vanlige tannlegetimer.

Tannimplantater historisk

Tannimplantater har en lang historie i verden. Tidligste funn kommer fra den mesoamerikanske mayasivilisasjonen (ca. år 600 e.Kr.). Arkeologer har funnet levninger med fastgrodde, spisse, tannformede skjell i munnen – tannimplantater!

Andre steder i verden har arkeologer funnet tannimplantater av andre materialer: av gull (Egypt); av elfenben (Midtøsten); av jern (Romerriket).

På 1960-tallet fant den svenske fysikkprofessoren Per Ingvar Brånemark at en bestemt titanlegering var særlig egnet for tannimplantater. Kroppen aksepterer denne titanlegeringen slik den aksepterer eget vev. Dette er den titanlegeringen vi bruker i dag. Brånemark fikk navnet ”det moderne tannimplantatets far”.

Dagens implantater er en absolutt moderne, up-to-date tannbehandling – med hele 50 års klinisk dokumentasjon.

Ønsker du å bli vurdert for tannimplantat?

Kontakt oss i dag på telefon 22 21 02 96 eller bestill time online – Gratis konsultasjon!

Vi gir deg tryggheten ved å få tannimplantat satt inn på Rommen – lav pris og god informasjon underveis.

Copyright: Rommen Tannlegesenter

Kontakt oss idag!


Velkommen til Rommen Tannlegesenter. Kontakt oss i dag! Fyll gjerne ut skjemaet, så tar vi kontakt med deg. Du kan også kontakte oss på telefon 22 21 02 96 eller bestill en ledig time online i tannlegens timebok direkte.


Henvendelse / Spørsmål / Annet:

Våre tilbud


30 % rabatt på undersøkelse av nye pasienter hos allmenntannlege

Etter undersøkelsen mottar du et skriftlig tilbud på eventuell videre behandling. Klikk her for å lese mer om første besøket hos tannlegen.

 

15 % studentrabatt hos allmenntannlege

Ved gyldig studentbevis får studenter rabatt på alle behandlinger. Du er selv ansvarlig for å vise frem studentbeviset vid enhver behandling.

 

Profesjonell tannbleking med tilpassede blekeskinner, 2995 kr

Profesjonell tannbleking med hjelp av tilpassede blekingskinner gir det beste resultatet.

Tannlegevakt - Vi hjelper deg i dag hvis du har tannverk eller akutte tannproblemer 

PRISLISTE

Med oss får du det aller beste tannhelsetjenester til rimelige priser. Et besøk til tannlegen trenger ikke å være så dyrt som mange tror. I tillegg kan våre pasienter få økonomisk støtte fra Helfo og Nav, noe som gjør behandlingen enda billigere. Om du ønsker delbetaling og finansiering, har vi gode avtaler.

LES MER OM VÅRE PRISER

LANGE ÅPNINGSTIDER

Om du bare er nysgjerrig, vil bytte tannlege, ønsker mer kunnskap om tannhelse, har akutte problemer, er engstelig for tannlegebesøk eller vurderer nye eller flere tenner. Da har du kommet rett, vi kan hjelpe deg med kort ventetid og har lange åpningstider. Tannlegevakten er åpen for akuttbehandling! Velkommen!

VÅRE ÅPNINGSTIDER

RENTEFRI DELBETALING

Vi tilbyr delbetaling for våre pasienter sammen med Cresco. Vi kan tilby en helt rentefri delbetaling over 4 mnd eller 12 mnd. Vi har også direkte oppgjør med Helfo og kan derfor tilby rimeligere tannbehandling om du har krav på støtte. Våre tannleger vil vurdere om du har krav på refusjon fra Helfo.

LES MER OM DELBETALING

TANNLEGESKREKK

Har du smerte eller andre problemer i munnen og tennene, men ikke tør å besøke tannlegen? Våre tannleger har den erfaring og kunnskapen som trengs for å hjelpe deg med tannlegeskrekk. Vi tilbyr derfor gratis konsultasjon om tannlegeskrekken din i et avslappet og trygt miljø.

Rommen Tannlegesenter AS

Nedre Rommen 5C
0988 Oslo
Tel:
22 21 02 96
E-post:
post@rommentannlegesenter.no
Åpningstider:
Man – Fre 07-20
(Lør 10-15)
starclock-omap-markerphone