ROMMEN TANNLEGESENTER

Tannlege strømmen

Søker du en dyktig og rimelig tannlege eller tannlegevakt nær Strømmen, er Rommen Tannlegesenter kun en kort kjøretur unna. Kommer du med bil, har vi gratis parkering til alle våre kunder! Vi tar deg gjerne imot for rutinekontroll eller konsultasjon.
Selv de reneste og hviteste tenner behøver et tannlegebesøk med jevne mellomrom, der man også undersøker bl.a. tannstilling og bitt. Jevnlig kontroll av tennene er svært viktig for tannhelsen, både for behandling og forebyggende tiltak. For deg som søker tannlege nær Strømmen – ta kontakt med oss i dag og få dine tenner undersøkt av en erfaren, kompetent og rimelig tannlege.
Hos oss er dine tenner i trygge hender!

kundetilfredshet på rommen tannlegesenter

Rommen Tannlegesenter har 4,9/5 kundetilfredshet på Legelisten og 4,8/5 på Google. Det er vi veldige stolte av!

Hvorfor velge oss i Strømmen

  • Lang erfaring
  • Profesjonell
  • Bred kompetanse
  • Tannlegevakt åpen 07-22!
  • Tannlege ved Strømmen med rimelige priser!

Hos oss er dine tenner i trygge hender!

30 % rabatt på undersøkelse av nye pasienter

15% studentrabatt på all behandling

Har du tannlegeskrekk? Gratis konsultasjon

Tannimplantat? Gratis konsultasjon

Behandlinger nær Strømmen:

Med et team bestående av allmennpraktiserende tannleger, spesialister, tannpleiere og tannhelsesekretærer, er Rommen Tannlegesenter et topp-moderne kompetansesenter innen tannhelse. Bestill time hos en erfaren og dyktig tannlege kun 15 min. fra Strømmen!

Vi utfører alt fra rutinekontroller og boring av hull til avanserte behandlinger, som fullstendig gjenoppbygging av tannløse kjever. Ser du etter en tannlege ved Strømmen som utfører estetiske tannbehandlinger til rimelige priser, har våre dyktige medarbeidere lang erfaring på flere ulike områder. Vi tilbyr bl.a. tannbleking, skallfasetter og usynlig tannregulering.

‘Pasienten i sentrum – fokus på smertefri behandling’

Tannlegevakt Strømmen: når du trenger akutt tannbehandling

Har du akutte smerter i tennene skal du selvfølgelig ikke vente! Har du behov for øyeblikkelig undersøkelse på tannlegevakt nær Strømmen, har Rommen Tannlegevakt åpent både tidlig og sent – også i helger og på helligdager. Rommen Tannlegevakt nær Strømmen er åpen mellom 07.00 og 22.00 alle hverdager!

Ring tlf.: 22 21 02 96. Vi har kort ventetid!

Tannlegeskrekk?

Mange lider av odontofobi, også kjent som tannlegeskrekk. Dette er noe vi på Rommen Tannlegesenter nær Strømmen både har stor forståelse for – og lang erfaring med!

Munn- og tannsykdommer har en tendens til å forverre seg over tid, og utsetter man tannlegebesøket, kan problemet bli desto mer omfattende – og behandlingen mer kostbar.

Ser du etter en tannlege nær Strømmen som tar spesielt godt hensyn til deg med tannlegeskrekk? Vi på Rommen Tannlegesenter har behandlet mange pasienter med samme utfordringer, og vi gjør alt vi kan for at du skal føle deg komfortabel. Vårt mål er å tilrettelegge for en positiv opplevelse, slik at du på sikt kan overvinne frykten. Vårt hovedfokus er å tilby en smertefri behandling til våre pasienter.

Bestill time hos en erfaren tannlege nær Strømmen, der du som pasient opplever full kontroll!

Rommen Tannlegesenter – erfaren og billig tannlege 15 min. fra Strømmen!
Adresse: Nedre Rommen 5C (oppgang B & C, 3. etg.), 0988, Oslo
Telefon: 22 21 02 96
E-post: post@rommentannlegesenter.no
Åpningstider: mandag – fredag 07.00 – 20.00 (lørdag 10.00-15.00)

Nb! Gratis parkering.

Kontakt oss idag!


Velkommen til Rommen Tannlegesenter. Kontakt oss i dag! Fyll gjerne ut skjemaet, så tar vi kontakt med deg. Du kan også kontakte oss på telefon 22 21 02 96 eller bestill en ledig time online i tannlegens timebok direkte.


Henvendelse / Spørsmål / Annet:

Alle våre tilbud


30 % rabatt på undersøkelse av nye pasienter hos allmenntannlege

Etter undersøkelsen mottar du et skriftlig tilbud på eventuell videre behandling. Klikk her for å lese mer om første besøket hos tannlegen.

15 % studentrabatt hos allmenntannlege

Ved gyldig studentbevis får studenter rabatt på alle behandlinger. Du er selv ansvarlig for å vise frem studentbeviset vid enhver behandling.

Tannbleking 1.250 kr per kjeve.

Profesjonell tannbleking med hjelp av tilpassede blekingskinner gir det beste resultatet.

Gratis samtaleterapi ved tannlegeskrekk (15 minutter)

Samtal om tannlegeskrekk er med en av våre allmenntannleger. Tilbudet gjelder ikke med våre tannlegespesialister.

Gratis konsultasjon ved tannimplantat (15 minutter)

Samtal om tannimplantat er med en av våre allmenntannleger.Tilbudet gjelder ikke med våre tannlegespesialister.

Ring oss hvis du
trenger akutt tannlege!

Vi hjelper deg vanligvis
samme dag som du tar
kontakt med oss.

Ring oss hvis du trenger akutt tannlege!

Vi hjelper deg vanligvis samme dag som du tar kontakt med oss.

PRISLISTE

Med oss får du det aller beste tannhelsetjenester til rimelige priser. Et besøk til tannlegen trenger ikke å være så dyrt som mange tror. I tillegg kan våre pasienter få økonomisk støtte fra Helfo og Nav, noe som gjør behandlingen enda billigere. Om du ønsker delbetaling og finansiering, har vi gode avtaler.

LANGE ÅPNINGSTIDER

Om du bare er nysgjerrig, vil bytte tannlege, ønsker mer kunnskap om tannhelse, har akutte problemer, er engstelig for tannlegebesøk eller vurderer nye eller flere tenner. Da har du kommet rett, vi kan hjelpe deg med kort ventetid og har lange åpningstider. Tannlegevakten er åpen for akuttbehandling! Velkommen!

RENTEFRI DELBETALING

Vi tilbyr delbetaling for våre pasienter sammen med Cresco. Vi kan tilby en helt rentefri delbetaling over 4 mnd eller 12 mnd. Vi har også direkte oppgjør med Helfo og kan derfor tilby rimeligere tannbehandling om du har krav på støtte. Våre tannleger vil vurdere om du har krav på refusjon fra Helfo.

TANNLEGESKREKK?

Har du smerte eller andre problemer i munnen og tennene, men ikke tør å besøke tannlegen? Våre tannleger har den erfaring og kunnskapen som trengs for å hjelpe deg med tannlegeskrekk. Vi tilbyr derfor gratis konsultasjon om tannlegeskrekken din i et avslappet og trygt miljø.