BEHANDLINGER

Har du spørsmål om våre behandlinger? Gratis konsultasjon!

Rommen Tannlegesenter utfører både ordinær tannbehandling og avanserte behandlinger. Hvis du velger oss som ditt tannlegesenter, får du tilgang til vår samlede kompetanse. Vi legger vekt på å gi våre pasienter en smertefri opplevelse ved tannbehandling. Pasientens behov og ønske er viktig for oss, derfor står pasienten alltid i sentrum og er aktiv i bestemmelser underbehandlingsprossesen. Vi tar gjerne imot pasienter med tannlegeskrekk, noe vi har langerfaring med.

kundetilfredshet på rommen tannlegesenter

Rommen Tannlegesenter har 4,9/5 kundetilfredshet på Legelisten og 4,8/5 på Google. Det er vi veldige stolte av!

Amin Fadakar

Daglig Leder, Odontologisk ansvarlig, Tannlege, MNTF (Medlem av den Norske Tannlegeforening).
Utdanning:Tannlege, Utdannet ved universitetet i Malmø, Sverige, år 2010. Godkjent spesialkompetanse i implantatprotetikk.
Les mer om Amin.

Latest posts by Amin Fadakar (see all)

  Vanlige og avanserte tannbehandlinger under ett tak

  I tillegg til vanlige tannbehandlinger og allmenpraksis, har klinikken spesialisert seg innenfor flere områder. Dette for å kunne tilby deg som pasient, det meste under samme tak. Vi samarbeider med flere spesialister slik at din behandling blir optimal,og at du ikke trenger å bli henvist videre.

  Spesialistbehandlinger

  Rommen Tannlegesenter har i tillegg til ordinær tannbehandling spesialisert seg innenfor flere felt. Våre spesialisterer her for å optimilisere din behandling.På klinikken har vi pr i dag spesialister innen oral kirurgi og oral medisin og innen oral protetikk (kroner, broer og proteser).

  Spesialitetene innen tannlegeyrket er beskyttet ved lov. Det er bare de tannlegene som har fullført en 3-5 årig spesialistutdannelse ved et av de odontologiske universitetene i Norge eller andre godkjente land, som kan kalle seg tannlegespesialist.

  Legespesialister

  I tillegg kan vi også tilby tannbehandling i narkose i samarbeid med vår anestesiteam. Vi har også samarbeid men allmennleger, som utfører rynkebehandlinger og leppeforstørring. Se våre ansatte leger.

  Kontakt oss idag!


  Velkommen til Rommen Tannlegesenter. Kontakt oss i dag! Fyll gjerne ut skjemaet, så tar vi kontakt med deg. Du kan også kontakte oss på telefon 22 21 02 96 eller bestill en ledig time online i tannlegens timebok direkte.


  Henvendelse / Spørsmål / Annet:

  Alle våre tilbud


  30 % rabatt på undersøkelse av nye pasienter hos allmenntannlege

  Etter undersøkelsen mottar du et skriftlig tilbud på eventuell videre behandling. Klikk her for å lese mer om første besøket hos tannlegen.

  15 % studentrabatt hos allmenntannlege

  Ved gyldig studentbevis får studenter rabatt på alle behandlinger. Du er selv ansvarlig for å vise frem studentbeviset vid enhver behandling.

  Tannbleking 1.250 kr per kjeve.

  Profesjonell tannbleking med hjelp av tilpassede blekingskinner gir det beste resultatet.

  Gratis samtaleterapi ved tannlegeskrekk (15 minutter)

  Samtal om tannlegeskrekk er med en av våre allmenntannleger. Tilbudet gjelder ikke med våre tannlegespesialister.

  Gratis konsultasjon ved tannimplantat (15 minutter)

  Samtal om tannimplantat er med en av våre allmenntannleger. Tilbudet gjelder ikke med våre tannlegespesialister.

  Ring oss hvis du
  trenger akutt tannlege!

  Vi hjelper deg vanligvis innen
  2 timer etter første kontakt

  Ring oss hvis du trenger akutt tannlege!

  Vi hjelper deg vanligvis innen 2 timer etter første kontakt

  PRISLISTE

  Med oss får du det aller beste tannhelsetjenester til rimelige priser. Et besøk til tannlegen trenger ikke å være så dyrt som mange tror. I tillegg kan våre pasienter få økonomisk støtte fra Helfo og Nav, noe som gjør behandlingen enda billigere. Om du ønsker delbetaling og finansiering, har vi gode avtaler.

  LANGE ÅPNINGSTIDER

  Om du bare er nysgjerrig, vil bytte tannlege, ønsker mer kunnskap om tannhelse, har akutte problemer, er engstelig for tannlegebesøk eller vurderer nye eller flere tenner. Da har du kommet rett, vi kan hjelpe deg med kort ventetid og har lange åpningstider. Tannlegevakten er åpen for akuttbehandling! Velkommen!

  RENTEFRI DELBETALING

  Vi tilbyr delbetaling for våre pasienter sammen med Cresco. Vi kan tilby en helt rentefri delbetaling over 4 mnd eller 12 mnd. Vi har også direkte oppgjør med Helfo og kan derfor tilby rimeligere tannbehandling om du har krav på støtte. Våre tannleger vil vurdere om du har krav på refusjon fra Helfo.

  TANNLEGESKREKK?

  Har du smerte eller andre problemer i munnen og tennene, men ikke tør å besøke tannlegen? Våre tannleger har den erfaring og kunnskapen som trengs for å hjelpe deg med tannlegeskrekk. Vi tilbyr derfor gratis konsultasjon om tannlegeskrekken din i et avslappet og trygt miljø.