30 % rabatt på undersøkelse av nye pasienter
 

15% studentrabatt på all behandling

Har du tannlegeskrekk? Gratis konsultasjon

Tannimplantat? Gratis konsultasjon

Ønsker du å bli kontaktet av oss?

Vanlige og avanserte tannbehandlinger under ett tak

Rommen Tannlegesenter utfører både ordinær tannbehandling og avanserte behandlinger. Hvis du velger oss som ditt tannlegesenter, får du tilgang til vår samlede kompetanse.Vi legger vekt på å gi våre pasienter en smertefri opplevelse ved tannbehandling. Pasientens behov og ønske er viktig for oss, derfor står pasienten alltid i sentrum og er aktiv i bestemmelser underbehandlingsprossesen. Vi tar gjerne imot pasienter med tannlegeskrekk, noe vi har langerfaring med.

I tillegg til vanlige tannbehandlinger og allmenpraksis, har klinikken spesialisert seg innenfor flere områder. Dette for å kunne tilby deg som pasient, det meste under samme tak. Vi samarbeider med flere spesialister slik at din behandling blir optimal,og at du ikke trenger å bli henvist videre.

Spesialistbehandlinger

Rommen Tannlegesenter har i tillegg til ordinær tannbehandling spesialisert seg innenfor flere felt. Våre spesialisterer her for å optimilisere din behandling.På klinikken har vi pr i dag spesialister innen oral kirurgi og oral medisin og innen oral protetikk (kroner, broer og proteser).

Spesialitetene innen tannlegeyrket er beskyttet ved lov. Det er bare de tannlegene som har fullført en 3-5 årig spesialistutdannelse ved et av de odontologiske universitetene i Norge eller andre godkjente land, som kan kalle seg tannlegespesialist.

tannlegebehandlinger

Legespesialister

I tillegg kan vi også tilby tannbehandling i narkose i samarbeid med vår anestesiteam. Vi har også samarbeid men allmennleger, som utfører rynkebehandlinger og leppeforstørring. Se våre ansatte leger.