fbpx
Mandag - Fredag 07:00-20:00
Lørdag 10.00 - 15.00
Nedre Rommen 5C,
0988 Oslo (Stovner)

BEHANDLINGER

Tannbehandling med pasienten i sentrum! 


Rommen Tannlegesenter utfører både ordinær tannbehandling og avanserte behandlinger. Hvis du velger oss som ditt tannlegesenter, får du tilgang til vår samlede kompetanse. Vi legger vekt på å gi våre pasienter en smertefri opplevelse ved tannbehandling. Pasientens behov og ønske er viktig for oss, derfor står pasienten alltid i sentrum og er aktiv i bestemmelser under behandlingsprossesen. Vi tar gjerne imot pasienter med tannlegeskrekk, noe vi har lang erfaring med.

Rommen Tannlegesenter har 4,9/5 kundetilfredshet på Legelisten og 4,8/5 på Google. Det er vi veldige stolte av!

rommen tannlegesenter gruppebilde

Vanlige og avanserte tannbehandlinger under ett tak

I tillegg til vanlige tannbehandlinger og allmenpraksis, har klinikken spesialisert seg innenfor flere områder. Dette for å kunne tilby deg som pasient, det meste under samme tak. Vi samarbeider med flere spesialister slik at din behandling blir optimal,og at du ikke trenger å bli henvist videre.

Spesialistbehandlinger

Våre spesialister har lang erfaring og brukes for de mest avanserte behandlingene. På klinikken har vi pr i dag spesialister innen periodonti (tannkjøttssykdommer) og endodonti (rotfyllinger).

Spesialitetene innen tannlegeyrket er beskyttet ved lov. Det er bare de tannlegene som har fullført en 3-5 årig spesialistutdannelse ved et av de odontologiske universitetene i Norge eller andre godkjente land, som kan kalle seg tannlegespesialist.

Legespesialister

I tillegg kan vi også tilby tannbehandling i narkose i samarbeid med vår anestesiteam. Vi har også samarbeid med allmennleger, som utfører rynkebehandlinger og leppeforstørring. Se våre ansatte leger.

Kontakt oss idag!


Velkommen til Rommen Tannlegesenter. Kontakt oss i dag! Fyll gjerne ut skjemaet, så tar vi kontakt med deg. Du kan også kontakte oss på telefon 22 21 02 96 eller bestill en ledig time online i tannlegens timebok direkte.


Henvendelse / Spørsmål / Annet:

Våre tilbud


30 % rabatt på undersøkelse av nye pasienter hos allmenntannlege

Etter undersøkelsen mottar du et skriftlig tilbud på eventuell videre behandling. Klikk her for å lese mer om første besøket hos tannlegen.

 

15 % studentrabatt hos allmenntannlege

Ved gyldig studentbevis får studenter rabatt på alle behandlinger. Du er selv ansvarlig for å vise frem studentbeviset vid enhver behandling.

 

Profesjonell tannbleking med tilpassede blekeskinner, 2995 kr

Profesjonell tannbleking med hjelp av tilpassede blekingskinner gir det beste resultatet.

Tannlegevakt - Vi hjelper deg i dag hvis du har tannverk eller akutte tannproblemer 

PRISLISTE

Med oss får du det aller beste tannhelsetjenester til rimelige priser. Et besøk til tannlegen trenger ikke å være så dyrt som mange tror. I tillegg kan våre pasienter få økonomisk støtte fra Helfo og Nav, noe som gjør behandlingen enda billigere. Om du ønsker delbetaling og finansiering, har vi gode avtaler.

LES MER OM VÅRE PRISER

LANGE ÅPNINGSTIDER

Om du bare er nysgjerrig, vil bytte tannlege, ønsker mer kunnskap om tannhelse, har akutte problemer, er engstelig for tannlegebesøk eller vurderer nye eller flere tenner. Da har du kommet rett, vi kan hjelpe deg med kort ventetid og har lange åpningstider. Tannlegevakten er åpen for akuttbehandling! Velkommen!

VÅRE ÅPNINGSTIDER

RENTEFRI DELBETALING

Vi tilbyr delbetaling for våre pasienter sammen med Cresco. Vi kan tilby en helt rentefri delbetaling over 4 mnd eller 12 mnd. Vi har også direkte oppgjør med Helfo og kan derfor tilby rimeligere tannbehandling om du har krav på støtte. Våre tannleger vil vurdere om du har krav på refusjon fra Helfo.

LES MER OM DELBETALING

TANNLEGESKREKK

Har du smerte eller andre problemer i munnen og tennene, men ikke tør å besøke tannlegen? Våre tannleger har den erfaring og kunnskapen som trengs for å hjelpe deg med tannlegeskrekk. Vi tilbyr derfor gratis konsultasjon om tannlegeskrekken din i et avslappet og trygt miljø.

Rommen Tannlegesenter AS

Nedre Rommen 5C
0988 Oslo
Tel:
22 21 02 96
E-post:
post@rommentannlegesenter.no
Åpningstider:
Man – Fre 07-20
(Lør 10-15)
starclock-omap-markerphone