fbpx

BEHANDLINGER

Tannbehandling med pasienten i sentrum!


Rommen Tannlegesenter utfører både ordinær tannbehandling og avanserte behandlinger. Hvis du velger oss som ditt tannlegesenter, får du tilgang til vår samlede kompetanse. Vi legger vekt på å gi våre pasienter en smertefri opplevelse ved tannbehandling. Pasientens behov og ønske er viktig for oss, derfor står pasienten alltid i sentrum og er aktiv i bestemmelser under behandlingsprossesen. Vi tar gjerne imot pasienter med tannlegeskrekk, noe vi har lang erfaring med.

Rommen Tannlegesenter har 4,9/5 kundetilfredshet på Legelisten og 4,8/5 på Google. Det er vi veldige stolte av!

rommen tannlegesenter gruppebilde

Vanlige og avanserte tannbehandlinger under ett tak

I tillegg til vanlige tannbehandlinger og allmenpraksis, har klinikken spesialisert seg innenfor flere områder. Dette for å kunne tilby deg som pasient, det meste under samme tak. Vi samarbeider med flere spesialister slik at din behandling blir optimal,og at du ikke trenger å bli henvist videre.

Spesialistbehandlinger

Våre spesialister har lang erfaring og brukes for de mest avanserte behandlingene. På klinikken har vi pr i dag spesialister innen periodonti (tannkjøttssykdommer) og endodonti (rotfyllinger).

Spesialitetene innen tannlegeyrket er beskyttet ved lov. Det er bare de tannlegene som har fullført en 3-5 årig spesialistutdannelse ved et av de odontologiske universitetene i Norge eller andre godkjente land, som kan kalle seg tannlegespesialist.

Legespesialister

I tillegg kan vi også tilby tannbehandling i narkose i samarbeid med vår anestesiteam. Vi har også samarbeid med allmennleger, som utfører rynkebehandlinger og leppeforstørring. Se våre ansatte leger.

Kontakt oss idag!


Velkommen til Rommen Tannlegesenter. Kontakt oss i dag! Fyll gjerne ut skjemaet, så tar vi kontakt med deg. Du kan også kontakte oss på telefon 22 21 02 96 eller bestill en ledig time online i tannlegens timebok direkte.


Henvendelse / Spørsmål / Annet:

Våre tilbud


30 % rabatt på undersøkelse av nye pasienter hos allmenntannlege

Etter undersøkelsen mottar du et skriftlig tilbud på eventuell videre behandling. Klikk her for å lese mer om første besøket hos tannlegen.

 

15 % studentrabatt hos allmenntannlege

Ved gyldig studentbevis får studenter rabatt på alle behandlinger. Du er selv ansvarlig for å vise frem studentbeviset vid enhver behandling.

 

Profesjonell tannbleking med tilpassede blekeskinner, 2995 kr

Profesjonell tannbleking med hjelp av tilpassede blekingskinner gir det beste resultatet.

Rommen Tannlegesenter AS

Nedre Rommen 5C
0988 Oslo
Tel:
22 21 02 96
E-post:
post@rommentannlegesenter.no
Åpningstider:
Man – Fre 07-20
(Lør 10-15)
star