AKUTT TANNBEHANDLING

Trenger du akutt time hos tannlegevakt? Kontakte oss!

Er du i tvil om hvor smerten kommer fra? Eller har du kanskje vært utsatt for et uhell som har skadet en eller flere av tennene dine? Vi hjelper deg uansett – kontakt tannlegevakten vår (åpen dag, kveld, lørdag).

kundetilfredshet på rommen tannlegesenter

Rommen Tannlegesenter har 4,9/5 kundetilfredshet på Legelisten og 4,8/5 på Google. Det er vi veldige stolte av!

Amin Fadakar

Daglig Leder, Odontologisk ansvarlig, Tannlege, MNTF (Medlem av den Norske Tannlegeforening).
Utdanning:Tannlege, Utdannet ved universitetet i Malmø, Sverige, år 2010. Godkjent spesialkompetanse i implantatprotetikk.
Les mer om Amin.

Latest posts by Amin Fadakar (see all)

  Akutt tannbehandling i Oslo

  Informasjon om akutt tannbehandling

  Akutt tannbehandling skal ta hånd om akutte problemer i tenner, tannkjøtt eller kjeve. Akutt-tannlegen vil fjerne smerten og løse det akutte problemet. Akutt tannbehandling vil vanligvis være midlertidig. Ved behov for videre behandling vil du få tilbud om en ordinær tannlegetime.

  akutt-tannbehandling

  Tannen min er plutselig løs

  Ikke rør tannen – og ikke bit hardt sammen. Tannlege bør oppsøkes så raskt som mulig, vi anbefaler at du søker akutt tannbehandling. Tannlegen vil undersøke både den aktuelle tannen og tennene ved siden av. Det kan være mange årsaker til at en tann har løsnet – her finner du vår informasjonsside om løse tenner.

  Tannen min knakk

  Ta med tannbiten eller hele tannen du har mistet til tannlegen. Svært ofte kan vi lime tannbiten på igjen – og resultatet blir som regel både fint og naturlig. Oppsøk akutt tannbehandling, så raskt som mulig! Legg tannbiten fuktig dersom du må vente en stund, f.eks. i et glass med melk.

  Har du brukket bit av en tann/knekt tann? Da haster det med å komme seg til akutt tannbehandling. Skaden kan raskt bli verre hvis du utsetter tannlegebesøket.

  akutt-tannbehandling1

  Jeg har en utslått tann

  Akutt tannbehandling er nødvendig – umiddelbart! Hvis det er mulig: Sett tannen tilbake i munnen straks. Dette øker sjansen for at vi greier å redde tannen. En utslått tann oppbevares forøvrig aller best under tungen. Eller legg den i et glass med melk.

  NB! Utslåtte melketenner skal ikke settes inn igjen og det vil vanligvis ikke være nødvendig med akutt tannbehandling. Kontakt likevel tannlege umiddelbart for undersøkelse.

  Jeg har tannpine

  Ingen skal behøve å gå rundt med tannpine. Ring oss i dag – vi kan tilby deg akutt tannbehandling på dagen eller ordinær tannlegetime, hvis du heller vil ha det og orker å vente.

  Tannpine kan ha mange årsaker, se også vår side om tannverk.

  Noe sitter fast mellom tennene

  Har du noe som sitter fast mellom tennene, og som du slett ikke greier å få løs? Ikke røsk og riv! Det kan gå hardt ut over tennene dine. Hvis du har forsøkt med tanntråd og tannpirker –ring oss for akutt tannbehandling. Vi hjelper deg raskt og på en skånsom måte!

  Jeg har mistet en fylling

  Uten tannfylling er det fritt frem for alskens uhumskheter. Vi anbefaler at du tar kontakt umiddelbart. Det kan fort bli dyrere om du venter.

  Jeg har mistet en tannkrone eller en tannbro

  Ta tannkronen/tannbroen med til tannlegen hvis den har falt ut – det er stor sjanse for at vi kan sette den på plass igjen. Hvis tannkronen eller tannbroen har gått tapt, må vi lage ny. Tannlegen vil diskutere mulige løsninger med deg og gi deg sin anbefaling.

  Vi anbefaler akutt tannbehandling ved tapt eller løsnet tannkrone eller tannbro.

  Hva er prisen for akutt tannbehandling?

  Vi har en utfyllende prisliste som du kan se på – eller kontakt oss, vi svarer gjerne på de spørsmålene du måtte ha.

  Kan jeg få økonomisk støtte til akutt tannbehandling?

  Løsnet tannen som følge av et uhell på jobb eller skole? Da har du sannsynligvis rett til refusjon fra Helfo. En hel del medisinske tilstander gir også rett til refusjon ved akutt tannbehandling. Her kan du se vår oversikt over medisinske tilstander som gir rett til refusjon ved akutt tannbehandling. Eller spør oss, vi hjelper deg.

  Vi legger stor vekt på at akutt tannbehandling skal være smertefri og løse pasientens akutte problem.

  Kontakt oss idag!


  Velkommen til Rommen Tannlegesenter. Kontakt oss i dag! Fyll gjerne ut skjemaet, så tar vi kontakt med deg. Du kan også kontakte oss på telefon 22 21 02 96 eller bestill en ledig time online i tannlegens timebok direkte.


  Henvendelse / Spørsmål / Annet:

  Alle våre tilbud


  30 % rabatt på undersøkelse av nye pasienter hos allmenntannlege

  Etter undersøkelsen mottar du et skriftlig tilbud på eventuell videre behandling. Klikk her for å lese mer om første besøket hos tannlegen.

  15 % studentrabatt hos allmenntannlege

  Ved gyldig studentbevis får studenter rabatt på alle behandlinger. Du er selv ansvarlig for å vise frem studentbeviset vid enhver behandling.

  Tannbleking 1.250 kr per kjeve.

  Profesjonell tannbleking med hjelp av tilpassede blekingskinner gir det beste resultatet.

  Gratis samtaleterapi ved tannlegeskrekk (15 minutter)

  Samtal om tannlegeskrekk er med en av våre allmenntannleger. Tilbudet gjelder ikke med våre tannlegespesialister.

  Gratis konsultasjon ved tannimplantat (15 minutter)

  Samtal om tannimplantat er med en av våre allmenntannleger.Tilbudet gjelder ikke med våre tannlegespesialister.

  Ring oss hvis du
  trenger akutt tannlege!

  Vi hjelper deg vanligvis
  samme dag som du tar
  kontakt med oss.

  Ring oss hvis du trenger akutt tannlege!

  Vi hjelper deg vanligvis samme dag som du tar kontakt med oss.

  PRISLISTE

  Med oss får du det aller beste tannhelsetjenester til rimelige priser. Et besøk til tannlegen trenger ikke å være så dyrt som mange tror. I tillegg kan våre pasienter få økonomisk støtte fra Helfo og Nav, noe som gjør behandlingen enda billigere. Om du ønsker delbetaling og finansiering, har vi gode avtaler.

  LANGE ÅPNINGSTIDER

  Om du bare er nysgjerrig, vil bytte tannlege, ønsker mer kunnskap om tannhelse, har akutte problemer, er engstelig for tannlegebesøk eller vurderer nye eller flere tenner. Da har du kommet rett, vi kan hjelpe deg med kort ventetid og har lange åpningstider. Tannlegevakten er åpen for akuttbehandling! Velkommen!

  RENTEFRI DELBETALING

  Vi tilbyr delbetaling for våre pasienter sammen med Cresco. Vi kan tilby en helt rentefri delbetaling over 4 mnd eller 12 mnd. Vi har også direkte oppgjør med Helfo og kan derfor tilby rimeligere tannbehandling om du har krav på støtte. Våre tannleger vil vurdere om du har krav på refusjon fra Helfo.

  TANNLEGESKREKK?

  Har du smerte eller andre problemer i munnen og tennene, men ikke tør å besøke tannlegen? Våre tannleger har den erfaring og kunnskapen som trengs for å hjelpe deg med tannlegeskrekk. Vi tilbyr derfor gratis konsultasjon om tannlegeskrekken din i et avslappet og trygt miljø.