fbpx
Mandag - Fredag 07:00-20:00
Lørdag 10.00 - 15.00
Nedre Rommen 5C,
0988 Oslo (Stovner)

AVANSERT TANNBEHANDLING

Helt ny tann eller ny-reparert gammeltann?

En tapt tann kan ofte erstattes. En skadet tann kan ofte repareres. Her kan du lese om vår avanserte tannbehandling. Vi gjenoppretter tenner etter skade, enten ved reparasjon av eksisterende tenner eller ved innsetting av nye tenner. Tannlegene våre har lang erfaring og bruker svært moderne teknologisk utstyr – vi gir deg avansert tannbehandling med et flott og naturlig resultat.

Rommen Tannlegesenter har 4,9/5 kundetilfredshet på Legelisten og 4,8/5 på Google. Det er vi veldige stolte av!
Amin Fadakar

Amin Fadakar

Daglig Leder, Odontologisk ansvarlig, Tannlege, MNTF (Medlem av den Norske Tannlegeforening).
Utdanning:Tannlege, Utdannet ved universitetet i Malmø, Sverige, år 2010. Godkjent spesialkompetanse i implantatprotetikk.
Les mer om Amin.

Avansert tannbehandling for et vakkert smil

Mistet bit av jeksel

Jekslene våre er ofte utsatt for påkjenninger når vi spiser. I tillegg kan det være vanskelig å komme til med tannkost og tanntråd lengst bak i munnen. Skade på jeksel bør utbedres så fort som mulig.
Hvis du nettopp har mistet en mindre bit av en jeksel kan vi antagelig reparere skaden, kanskje er enkel tannbehandling/tannfylling tilstrekkelig. Har du derimot gått med skaden en stund, og har det begynt å gjøre skikkelig vondt? Da kan det tenkes at betennelse har oppstått. En betent jeksel må rotfylles dersom den skal reddes.

Reparasjon av skadet tann – generelt

Skadde tenner kan ofte repareres, og resultatet vil være naturlig og holdbart. Vi reparerer skadde tenner hver eneste dag.
Fornøyde pasienter smiler igjen, fri fra tann-smerte og med et gjenopprettet tannsett. Ofte holder en slik reparasjon svært lenge.

Mistet skall av tann

En tann kan ha en sprekk i emaljen uten at du vet om det, og også uten at tannlegen har gjort deg oppmerksom på det. Slike sprekker er svært vanlige, og ofte blir det med det. En sprekk i en tann kan være der i mange år uten å volde problemer. Men plutselig – kanskje som følge av en særlig påkjenning – kan emaljen sprekke. Det kan beskrives som å miste skallet på tannen.
Her kan du lese om våre skallfasetter, som antagelig er den behandlingen du trenger. Og du – ikke la det gå lang tid før du ringer oss.

Mistet skall av fortann

Har du mistet skall av fortann på fremsiden av tannen? Vi skjønner at det haster med utbedring når du har fått en så synlig tannskade – ring oss på 22 21 02 96 eller bestill time online. Vi tar deg inn på dagen.
Årsaken til at skallet på fortannen har løsnet er antagelig sprekk i emaljen, se også forklaringen i avsnittet over: Mistet skall av tann.

Mistet skall av fortann

Det kjennes godt i munnen når en bit av en tann forsvinner. Årsaken er ofte at en fylling løsner. Alternativt har emaljen sprukket og en bit av skallet har forsvunnet. Tidligere reparerte tenner – for eksempel tannkroner – kan også skades, slik at en bit faller av.
Det gjør kanskje ikke vondt? Ikke vent med å oppsøke oss, det kan fort bli verre. Kommer du raskt til behandling kan det kanskje være fort gjort å reparere tannen.

Skadet tann kan erstattes av ny tann

I dag kan hardt skadde tenner erstattes av nye tenner – rimelig og hurtig, og med et meget fint resultat.
Det finnes mange forskjellige utgangspunkt for en ny tann/nye tenner, og det finnes mange forskjellige løsninger. Kontakt oss for en uforpliktende samtale – vi tilbyr gratis konsultasjon ved interesse for implantatbehandling.
Vil du lese mer om våre avanserte tannbehandlinger for nye tenner? Her er sidene: tannkrone, tannbro, tannprotese, tannimplantat.

Visdomstenner – kirurgisk fjerning

La oss fortelle deg litt om fjerning av visdomstenner. Det går mange historier om fjerning av visdomstann på folkemunne. La deg ikke skremme: Her kan du lese om kirurgisk fjerning av visdomstann.

Avansert tannbehandling i narkose

I samarbeid med anestesilege tilbyr vi narkose ved behov. Også tannlegeskrekk kan gi mulighet for narkose, her kan du lese om tannlegeskrekk & narkose.

Kontakt oss idag!


Velkommen til Rommen Tannlegesenter. Kontakt oss i dag! Fyll gjerne ut skjemaet, så tar vi kontakt med deg. Du kan også kontakte oss på telefon 22 21 02 96 eller bestill en ledig time online i tannlegens timebok direkte.


Henvendelse / Spørsmål / Annet:

Alle våre tilbud


30 % rabatt på undersøkelse av nye pasienter hos allmenntannlege

Etter undersøkelsen mottar du et skriftlig tilbud på eventuell videre behandling. Klikk her for å lese mer om første besøket hos tannlegen.

15 % studentrabatt hos allmenntannlege

Ved gyldig studentbevis får studenter rabatt på alle behandlinger. Du er selv ansvarlig for å vise frem studentbeviset vid enhver behandling.

Tannbleking 1.250 kr per kjeve.

Profesjonell tannbleking med hjelp av tilpassede blekingskinner gir det beste resultatet.

Gratis samtaleterapi ved tannlegeskrekk (15 minutter)

Samtal om tannlegeskrekk er med en av våre allmenntannleger. Tilbudet gjelder ikke med våre tannlegespesialister.

Gratis konsultasjon ved tannimplantat (15 minutter)

Samtal om tannimplantat er med en av våre allmenntannleger. Tilbudet gjelder ikke med våre tannlegespesialister.

Tannlegevakt - Vi hjelper deg i dag hvis du har tannverk eller akutte tannproblemer 

PRISLISTE

Med oss får du det aller beste tannhelsetjenester til rimelige priser. Et besøk til tannlegen trenger ikke å være så dyrt som mange tror. I tillegg kan våre pasienter få økonomisk støtte fra Helfo og Nav, noe som gjør behandlingen enda billigere. Om du ønsker delbetaling og finansiering, har vi gode avtaler.

LES MER OM VÅRE PRISER

LANGE ÅPNINGSTIDER

Om du bare er nysgjerrig, vil bytte tannlege, ønsker mer kunnskap om tannhelse, har akutte problemer, er engstelig for tannlegebesøk eller vurderer nye eller flere tenner. Da har du kommet rett, vi kan hjelpe deg med kort ventetid og har lange åpningstider. Tannlegevakten er åpen for akuttbehandling! Velkommen!

VÅRE ÅPNINGSTIDER

RENTEFRI DELBETALING

Vi tilbyr delbetaling for våre pasienter sammen med Cresco. Vi kan tilby en helt rentefri delbetaling over 4 mnd eller 12 mnd. Vi har også direkte oppgjør med Helfo og kan derfor tilby rimeligere tannbehandling om du har krav på støtte. Våre tannleger vil vurdere om du har krav på refusjon fra Helfo.

LES MER OM DELBETALING

TANNLEGESKREKK

Har du smerte eller andre problemer i munnen og tennene, men ikke tør å besøke tannlegen? Våre tannleger har den erfaring og kunnskapen som trengs for å hjelpe deg med tannlegeskrekk. Vi tilbyr derfor gratis konsultasjon om tannlegeskrekken din i et avslappet og trygt miljø.

Rommen Tannlegesenter AS

Nedre Rommen 5C
0988 Oslo
Tel:
22 21 02 96
E-post:
post@rommentannlegesenter.no
Åpningstider:
Man – Fre 07-20
(Lør 10-15)
starclock-omap-markerphone