fbpx

AVANSERT TANNBEHANDLING

Helt ny tann eller ny-reparert gammeltann?


En tapt tann kan ofte erstattes. En skadet tann kan ofte repareres. Her kan du lese om vår avanserte tannbehandling. Vi gjenoppretter tenner etter skade, enten ved reparasjon av eksisterende tenner eller ved innsetting av nye tenner. Tannlegene våre har lang erfaring og bruker svært moderne teknologisk utstyr – vi gir deg avansert tannbehandling med et flott og naturlig resultat.

Rommen Tannlegesenter har 4,9/5 kundetilfredshet på Legelisten og 4,8/5 på Google. Det er vi veldige stolte av!

Avansert tannbehandling for et vakkert smil

Mistet bit av jeksel

Jekslene våre er ofte utsatt for påkjenninger når vi spiser. I tillegg kan det være vanskelig å komme til med tannkost og tanntråd lengst bak i munnen. Skade på jeksel bør utbedres så fort som mulig.
Hvis du nettopp har mistet en mindre bit av en jeksel kan vi antagelig reparere skaden, kanskje er enkel tannbehandling/tannfylling tilstrekkelig. Har du derimot gått med skaden en stund, og har det begynt å gjøre skikkelig vondt? Da kan det tenkes at betennelse har oppstått. En betent jeksel må rotfylles dersom den skal reddes.

Reparasjon av skadet tann – generelt

Skadde tenner kan ofte repareres, og resultatet vil være naturlig og holdbart. Vi reparerer skadde tenner hver eneste dag.
Fornøyde pasienter smiler igjen, fri fra tann-smerte og med et gjenopprettet tannsett. Ofte holder en slik reparasjon svært lenge.

Mistet skall av tann

En tann kan ha en sprekk i emaljen uten at du vet om det, og også uten at tannlegen har gjort deg oppmerksom på det. Slike sprekker er svært vanlige, og ofte blir det med det. En sprekk i en tann kan være der i mange år uten å volde problemer. Men plutselig – kanskje som følge av en særlig påkjenning – kan emaljen sprekke. Det kan beskrives som å miste skallet på tannen.
Her kan du lese om våre skallfasetter, som antagelig er den behandlingen du trenger. Og du – ikke la det gå lang tid før du ringer oss.

Mistet skall av fortann

Har du mistet skall av fortann på fremsiden av tannen? Vi skjønner at det haster med utbedring når du har fått en så synlig tannskade – ring oss på 22 21 02 96 eller bestill time online. Vi tar deg inn på dagen.
Årsaken til at skallet på fortannen har løsnet er antagelig sprekk i emaljen, se også forklaringen i avsnittet over: Mistet skall av tann.

Mistet skall av fortann

Det kjennes godt i munnen når en bit av en tann forsvinner. Årsaken er ofte at en fylling løsner. Alternativt har emaljen sprukket og en bit av skallet har forsvunnet. Tidligere reparerte tenner – for eksempel tannkroner – kan også skades, slik at en bit faller av.
Det gjør kanskje ikke vondt? Ikke vent med å oppsøke oss, det kan fort bli verre. Kommer du raskt til behandling kan det kanskje være fort gjort å reparere tannen.

Skadet tann kan erstattes av ny tann

I dag kan hardt skadde tenner erstattes av nye tenner – rimelig og hurtig, og med et meget fint resultat.
Det finnes mange forskjellige utgangspunkt for en ny tann/nye tenner, og det finnes mange forskjellige løsninger, tex bro eller tannimplantat. Kontakt oss for en uforpliktende konsultasjon.
Vil du lese mer om våre avanserte tannbehandlinger for nye tenner? Her er sidene: tannkrone, tannbro, tannprotese, tannimplantat.

Visdomstenner – kirurgisk fjerning

La oss fortelle deg litt om fjerning av visdomstenner. Det går mange historier om fjerning av visdomstann på folkemunne. La deg ikke skremme: Her kan du lese om kirurgisk fjerning av visdomstann.

Avansert tannbehandling i narkose

I samarbeid med anestesilege tilbyr vi narkose ved behov. Også tannlegeskrekk kan gi mulighet for narkose.

Kontakt oss idag!


Velkommen til Rommen Tannlegesenter. Kontakt oss i dag! Fyll gjerne ut skjemaet, så tar vi kontakt med deg. Du kan også kontakte oss på telefon 22 21 02 96 eller bestill en ledig time online i tannlegens timebok direkte.


Henvendelse / Spørsmål / Annet:

Våre tilbud


30 % rabatt på undersøkelse av nye pasienter hos allmenntannlege

Etter undersøkelsen mottar du et skriftlig tilbud på eventuell videre behandling. Klikk her for å lese mer om første besøket hos tannlegen.

 

15 % studentrabatt hos allmenntannlege

Ved gyldig studentbevis får studenter rabatt på alle behandlinger. Du er selv ansvarlig for å vise frem studentbeviset vid enhver behandling.

 

Profesjonell tannbleking med tilpassede blekeskinner, 2995 kr

Profesjonell tannbleking med hjelp av tilpassede blekingskinner gir det beste resultatet.

Rommen Tannlegesenter AS

Nedre Rommen 5C
0988 Oslo
Tel:
22 21 02 96
E-post:
post@rommentannlegesenter.no
Åpningstider:
Man – Fre 07-20
(Lør 10-15)
star