fbpx

Innlegg

Lav pris på innlegg av porselen –tannrestaurering med flott resultat


Et innlegg er en tannfylling som lages ferdig av en tanntekniker før den settes inn i munnen. Innlegg er særlig godt egnet for å restaurere tenner som har store hull, og der hvor f.eks. en vanlig plastfylling ikke vil være sterk nok eller gi tilstrekkelig kontakt med nabotannen. Flere ulike materialer kan benyttes, også kompositt og gull. Porselensinnlegg er mye brukt på grunn av materialets styrke og naturlige utseende i munnen.

Rommen Tannlegesenter har 4,9/5 kundetilfredshet på Legelisten og 4,8/5 på Google. Det er vi veldige stolte av!

Prisen for innlegg er noe høyere enn for en vanlig plastfylling

Det er tidkrevende å lage et innlegg, og prisen vil derfor være noe høyere enn for en vanlig fylling. Her finner du vår pris-liste. Vi gir alltid skriftlig pris-tilbud før arbeidet starter, og vi vil redegjøre for alternative restaureringsmetoder for tannen. På den måten får du anledning til å vurdere dette i ro og mak, før du tar beslutningen.

Innlegg av porselen, gull eller kompositt (plast)

Gull er det sterkeste materiale vi bruker i munnen (bildet til høyre). Imidlertid ønsker de fleste ikke å ha synlig gull i tennene, og av den grunn brukes gull kun unntaksvis og nesten alltid langt bak i munnen.

Komposittinnlegg kan også gi et fint resultat og er billigere. Ulempen er at plasten kan bli misfarget av sterkt fargede næringsmidler, drikke, røyking etc. Komposittinnlegget er også i større grad gjennomsiktig, slik at tannens eventuelle misfarging kan skinne gjennom. Kompositt er plast og har ikke samme styrke som porselen og gull.

Porselensinnlegget er absolutt overlegent, både i styrke og estetikk. Resultatet blir vakkert, svært slitesterkt og vil se helt naturlig ut. (bildet til venstre).

Tannrestaurering med porselensinnlegg – trinn for trinn

Vi tar først et røntgenbilde av tannen, deretter et avtrykk av hullet. Tannen renses grundig. Dette avtrykket brukes av en tanntekniker for å lage innlegget helt ferdig før innsetting. Arbeidet er tidkrevende og kan også være teknisk utfordrende. Dette er hovedårsaker til at prisen er noe høyere enn for en vanlig fylling, som legges rett inn i hullet.

 

Prognose for innlegg kontra plastfylling

Prognosen for holdbarhet er god både for innlegg og plastfylling, gitt at den beste løsningen er valgt for det aktuelle hullet. Å sette en billig plastfylling i et hull som egentlig krever et innlegg, vil selvfølgelig ikke gi en svært god prognose for holdbarhet.

Hva er forskjellen på innlegg og tannkrone?

En tannkrone og et innlegg har mye felles, men tannkronen er mer omfattende og dekker et større område. Mens et innlegg legges i et hull i tannen, settes tannkronen som et dekke over store deler av den gamle tannen.

 

 

Hvor lang tid tar det å få laget et innlegg?

Dette kommer i stor grad an på hvor teknisk avansert løsningen må være. Vi gir alltid et tidsestimat før vi starter behandlingen.

Ønsker du å bli vurdert for innlegg?

Kontakt oss i dag på telefon 22 21 02 96 eller bestill time online.

Vi gir deg innlegg av høyeste kvalitet – i Oslo. Lav pris og god informasjon.

Kontakt oss idag!


Velkommen til Rommen Tannlegesenter. Kontakt oss i dag! Fyll gjerne ut skjemaet, så tar vi kontakt med deg. Du kan også kontakte oss på telefon 22 21 02 96 eller bestill en ledig time online i tannlegens timebok direkte.


Henvendelse / Spørsmål / Annet:

Alle våre tilbud


30 % rabatt på undersøkelse av nye pasienter hos allmenntannlege

Etter undersøkelsen mottar du et skriftlig tilbud på eventuell videre behandling. Klikk her for å lese mer om første besøket hos tannlegen.

15 % studentrabatt hos allmenntannlege

Ved gyldig studentbevis får studenter rabatt på alle behandlinger. Du er selv ansvarlig for å vise frem studentbeviset vid enhver behandling.

Tannbleking 1.250 kr per kjeve.

Profesjonell tannbleking med hjelp av tilpassede blekingskinner gir det beste resultatet.

Gratis samtaleterapi ved tannlegeskrekk (15 minutter)

Samtal om tannlegeskrekk er med en av våre allmenntannleger. Tilbudet gjelder ikke med våre tannlegespesialister.

Gratis konsultasjon ved tannimplantat (15 minutter)

Samtal om tannimplantat er med en av våre allmenntannleger. Tilbudet gjelder ikke med våre tannlegespesialister.

Rommen Tannlegesenter AS

Nedre Rommen 5C
0988 Oslo
Tel:
22 21 02 96
E-post:
post@rommentannlegesenter.no
Åpningstider:
Man – Fre 07-20
(Lør 10-15)
star