TANNBRO

Tannbroer med høy kvalitet i Oslo

En tannbro er en permanent erstatning for én eller flere tapte tenner. Tannbroen kan lages i ulike materialer, og den festes til friske tenner på begge sider. Resultatet blir vanligvis veldig fint og naturlig.
Tannbroen lages av en tanntekniker. Dersom fortenner er skadet, kan det være en stor fordel å møte tannteknikeren før tilvirkingen starter. Tannteknikeren er trenet i å velge riktig farge og form på nye tenner.

kundetilfredshet på rommen tannlegesenter

Rommen Tannlegesenter har 4,9/5 kundetilfredshet på Legelisten og 4,8/5 på Google. Det er vi veldige stolte av!

Amin Fadakar

Daglig Leder, Odontologisk ansvarlig, Tannlege, MNTF (Medlem av den Norske Tannlegeforening).
Utdanning:Tannlege, Utdannet ved universitetet i Malmø, Sverige, år 2010. Godkjent spesialkompetanse i implantatprotetikk.
Les mer om Amin.

Latest posts by Amin Fadakar (see all)

  Hva koster en tannbro?

  Prisen kommer an på hvilket materiale som velges og også hvor mange tenner som skal erstattes. Du kan få en pekepinn ved å gå til vår pris-liste. Hos oss vil du alltid få et skriftlig pris-tilbud før arbeidet starter.
  Vi bruker ulike materialer ved produksjon av tannbroer, f.eks. gull med porselen, metall med porselen eller kun porselen.

  Alle våre pasienter som er aktuelle for bro vil få solid veiledning, også med  hensyn til valg av materiale.

  Refusjon fra Helfo ved innsetting av tannbro

  Helfo (tidligere NAV) gir refusjon for utgifter ved en rekke tannbehandlinger. Tannlegens medisinske vurdering danner grunnlaget for å søke om refusjon. Vi hjelper deg å søke. Refusjon går direkte mellom oss og Helfo.

  Her kan du lese om tilstander/tannbehandlinger som kan gi rett til refusjon fra Helfo.

  Tannbro eller implantat?

  Tannbro forutsetter at du har friske tenner som broen kan festes til. Implantat er et alternativ til bro, dette må du diskutere med tannlegen din. Et annet alternativ er  tannprotese, den sitter imidlertid ikke fast på samme måte som bro og implantat.

  Ved innsetting av tannbro er det nødvendig å slipe ned støttetennene som broen skal festes til. Dette er mest aktuelt dersom disse tennene allerede er behandlet. Dersom de aktuelle støttetennene er friske og fine, vil vi normalt anbefale tannimplantat.

  Slik utføres vår tannbro-behandling

  1. Undersøkelse av tenner og tannkjøtt, vi vurderer om tannbro er løsningen
  2. Forberedelse av de tennene som broen skal festes til (lokalbedøvelse)
  3. Avtrykk av det aktuelle området i munnen
  4. Fargevalg, i samarbeid med tanntekniker for et helt naturlig resultat
  5. Midlertidig bro settes inn mens tanntekniker lager den permanente broen
  6. Innsetting av permanent tannbro

  Tannprotese velges sjelden

  Tannprotese har gått fra å være vanlig ”allemannseie” til å være en sjeldenhet. Tannprotese er en løs erstatning, og i dag kan de aller fleste velge fastmonterte, permanente løsninger.

  Tannbro og renhold

  Ofte vil en interdentalbørste være et godt egnet supplement til tannkosten for å holde tannbroen ren. Vær oppmerksom på at interdentalbørster kommer i mange ulike materialer og størrelser. Spør tannlegen eller tannpleieren om råd.

  Tannbroen holder ofte i mer enn 10 år. God munnhygiene er en forutsetning.

  Midlertidig tannbro

  Det tar tid å få på plass nye, permanente tenner. Tannlegen skal ta avtrykk av det aktuelle området i munnen, munnen skal forberedes og tannteknikeren skal gjøre en god jobb med utforming av de nye tennene. I mellomtiden kan du få en midlertidig tannbro, laget ut fra det samme avtrykket av munnen.

  Problemer med tannbro

  En tannbro settes inn som en permanent løsning, og som regel blir det ingen problemer i etterkant. Men i noen tilfeller kan broen løsne. Oppsøk tannlegen din umiddelbart hvis broen kjennes løs.

  Vi anbefaler kontroll hos tannlegen to ganger i året hvis du har tannbro.

  Ring 22 21 02 96 dersom du ønsker å bli vurdert for tannbro, tannimplantat eller tannprotese.

  Kontakt oss idag!


  Velkommen til Rommen Tannlegesenter. Kontakt oss i dag! Fyll gjerne ut skjemaet, så tar vi kontakt med deg. Du kan også kontakte oss på telefon 22 21 02 96 eller bestill en ledig time online i tannlegens timebok direkte.


  Henvendelse / Spørsmål / Annet:

  Alle våre tilbud


  30 % rabatt på undersøkelse av nye pasienter hos allmenntannlege

  Etter undersøkelsen mottar du et skriftlig tilbud på eventuell videre behandling. Klikk her for å lese mer om første besøket hos tannlegen.

  15 % studentrabatt hos allmenntannlege

  Ved gyldig studentbevis får studenter rabatt på alle behandlinger. Du er selv ansvarlig for å vise frem studentbeviset vid enhver behandling.

  Tannbleking 1.250 kr per kjeve.

  Profesjonell tannbleking med hjelp av tilpassede blekingskinner gir det beste resultatet.

  Gratis samtaleterapi ved tannlegeskrekk (15 minutter)

  Samtal om tannlegeskrekk er med en av våre allmenntannleger. Tilbudet gjelder ikke med våre tannlegespesialister.

  Gratis konsultasjon ved tannimplantat (15 minutter)

  Samtal om tannimplantat er med en av våre allmenntannleger.Tilbudet gjelder ikke med våre tannlegespesialister.

  Ring oss hvis du
  trenger akutt tannlege!

  Vi hjelper deg vanligvis
  samme dag som du tar
  kontakt med oss.

  Ring oss hvis du trenger akutt tannlege!

  Vi hjelper deg vanligvis samme dag som du tar kontakt med oss.

  PRISLISTE

  Med oss får du det aller beste tannhelsetjenester til rimelige priser. Et besøk til tannlegen trenger ikke å være så dyrt som mange tror. I tillegg kan våre pasienter få økonomisk støtte fra Helfo og Nav, noe som gjør behandlingen enda billigere. Om du ønsker delbetaling og finansiering, har vi gode avtaler.

  LANGE ÅPNINGSTIDER

  Om du bare er nysgjerrig, vil bytte tannlege, ønsker mer kunnskap om tannhelse, har akutte problemer, er engstelig for tannlegebesøk eller vurderer nye eller flere tenner. Da har du kommet rett, vi kan hjelpe deg med kort ventetid og har lange åpningstider. Tannlegevakten er åpen for akuttbehandling! Velkommen!

  RENTEFRI DELBETALING

  Vi tilbyr delbetaling for våre pasienter sammen med Cresco. Vi kan tilby en helt rentefri delbetaling over 4 mnd eller 12 mnd. Vi har også direkte oppgjør med Helfo og kan derfor tilby rimeligere tannbehandling om du har krav på støtte. Våre tannleger vil vurdere om du har krav på refusjon fra Helfo.

  TANNLEGESKREKK?

  Har du smerte eller andre problemer i munnen og tennene, men ikke tør å besøke tannlegen? Våre tannleger har den erfaring og kunnskapen som trengs for å hjelpe deg med tannlegeskrekk. Vi tilbyr derfor gratis konsultasjon om tannlegeskrekken din i et avslappet og trygt miljø.