fbpx

TANNKRONE

Smertefritt og billig – vakre tannkroner for nye smil og gode bitt


Har du en veldig skadet tann, eller en rotfylt tann som trenger reparasjon? Vi bruker tannkrone for å dekke ødelagte tenner med dårlig sjanse for vellykket reparasjon på andre måter. En Svært ødelagt tann kan f.eks. sprekke dersom vi reparerer med fylling. Rotfylte tenner er svakere enn andre tenner, tåler ikke all behandling like godt og kan derfor ofte med fordel forsterkes med en krone.

Rommen Tannlegesenter har 4,9/5 kundetilfredshet på Legelisten og 4,8/5 på Google. Det er vi veldige stolte av!

Tannkrone – lav pris for krone på tann

I dag er det ingen stor sak å få montert en tannkrone. Resultatet blir både vakkert og naturlig, og prisen er lav, her finner du vår pris-liste. Vi lager tannkroner som både beskytter og forskjønner.

Slik lager vi en tannkrone til deg

  1. Tannlegen undersøker først tannen, og som regel må litt av den fjernes. Dette er ukomplisert og smertefritt. Før krone kan settes på må tannen må ha en lav og rund form, med jevne, avrundede kanter, og det må dessuten være plass rundt tannen til tannkronens sider.
  2. Vi tar avtrykk av tannen og lager først en midlertidig krone som du kan bruke mens du venter på den nye, permanente kronen. Vi tar dessuten avtrykk av bittet ditt. På den måten sikrer vi at et godt bitt også blir en del av det endelige resultatet.
  3. Våre tannteknikere lager både den midlertidige og den permanente kronen. Den permanente kronen produseres i det materialet vi har blitt enige om (se lenger ned i teksten for ulike materialer). Vi bruker tid på å velge helt riktig farge på kronen, slik at den glir pent inn blant de naturlige tennene dine. Vanligvis tar det 2-3 uker å lage en ny tannkrone.
  4. Tannkronen prøves, vi gjør eventuelle estetiske og/eller funksjonelle tilpasninger. Tannkronen festes på tannen. Vi er fornøyd når du er fornøyd!

Pris for tannkrone varierer med valg av materiale og metode

Prisen for en tannkrone vil variere med hvilket materiale som blir valgt, og også hvilken metode som skal brukes. En tannkrone kan sies å være en hette, og denne hetten kan både gjenopprette det vakre smilet og det gode bittet ditt. En tannkrone beskytter også det som eventuelt er igjen av tannen mot videre ødeleggelse.

Tannkrone settes på stift eller rett på en ødelagt tann

Krone på stift er den metoden som brukes når tannen er så ødelagt at den ikke gir feste for en krone rett på tannen. Krone på stift forutsetter at tannen rotfylles. Hvis tannen allerede er rotfylt, må denne rotfyllingen undersøkes før stiften kan monteres. Rotfyllingen skal være tett og av høy kvalitet for at stift skal kunne monteres. Er rotfyllingen dårlig, foretar vi en ny rotfylling før stiften monteres.

Det kan være umulig å sette krone på en svært ødelagt tann. Alternativet er tannimplantat eller tannbro.

Tannkroner lages av ulike materialer: gullkrone, porselenskrone, keramisk krone

Vi vil gi deg råd om valg av materiale til krone. Du er i trygge hender hos våre svært erfarne tannleger.

Dette er våre tannkroner i ulike materialer:

  • Plastkrone: En midlertidig krone som vi setter på mens du venter på å få din nye, permanente krone.
  • Gullkrone: Mye brukt tidligere, særlig langt bak i munnen. Fremdeles et alternativ, men nye materialer og svært høye gullpriser har gjort at gullkrone er uaktuelt for de aller fleste. (se bildet nedenfor)
  • Porselenskrone: Helkeramisk eller metallkeramisk. Meget sterke og vakre kroner. Som regel foretrukket når tenner foran i munnen skal få krone, på grunn av sine store estetiske kvaliteter.

Hva er prognosen for tannkronens varighet?

En krone kan vare i mange tiår. Med god munnhygiene kan den vare livet ut. Prognose for varighet vil variere med daglig ettersyn og eventuelle andre problemer i munnhulen.

Hva er gjennomsnittlig pris for en tannkrone?

Det vet vi ikke. Det vi vet er at prisen varierer, og at det gjøre kvaliteten på utførelsen også. Det er derfor vi tar det opp. Hvis man skulle snakke om gjennomsnittlig pris for en tannkrone, burde det måles mot gjennomsnittlig levetid for en tannkrone. Dårlig kvalitet er ofte billig på kort sikt og dyrt på lang sikt.

Hos oss starter prisen på 5900 kroner. Vi garanterer høy kvalitet på materialer og utførelse. Gode samtaler er inkludert. Vi legger vekt på å forklare både hva vi skal gjøre og hvilke valgmuligheter du har som vår pasient. Før behandlingen starter får du et skriftlig prisoverslag.

Gode råd får du gratis, som pasient hos oss.

Ønsker du å bli vurdert for tannkrone?

Kontakt oss i dag på telefon 22 21 02 96 eller bestill time online.

Vi gir deg tannkroner av høyeste kvalitet – i Oslo. Lav pris og god informasjon.

Kontakt oss idag!


Velkommen til Rommen Tannlegesenter. Kontakt oss i dag! Fyll gjerne ut skjemaet, så tar vi kontakt med deg. Du kan også kontakte oss på telefon 22 21 02 96 eller bestill en ledig time online i tannlegens timebok direkte.


Henvendelse / Spørsmål / Annet:

Alle våre tilbud


30 % rabatt på undersøkelse av nye pasienter hos allmenntannlege

Etter undersøkelsen mottar du et skriftlig tilbud på eventuell videre behandling. Klikk her for å lese mer om første besøket hos tannlegen.

15 % studentrabatt hos allmenntannlege

Ved gyldig studentbevis får studenter rabatt på alle behandlinger. Du er selv ansvarlig for å vise frem studentbeviset vid enhver behandling.

Tannbleking 1.250 kr per kjeve.

Profesjonell tannbleking med hjelp av tilpassede blekingskinner gir det beste resultatet.

Gratis samtaleterapi ved tannlegeskrekk (15 minutter)

Samtal om tannlegeskrekk er med en av våre allmenntannleger. Tilbudet gjelder ikke med våre tannlegespesialister.

Gratis konsultasjon ved tannimplantat (15 minutter)

Samtal om tannimplantat er med en av våre allmenntannleger. Tilbudet gjelder ikke med våre tannlegespesialister.

Rommen Tannlegesenter AS

Nedre Rommen 5C
0988 Oslo
Tel:
22 21 02 96
E-post:
post@rommentannlegesenter.no
Åpningstider:
Man – Fre 07-20
(Lør 10-15)
star