SNORKESKINNE

Lav pris på snorke-/søvnapnéskinne, svært gode resultater

En snorkeskinne kan kanskje virke noe bagatellmessig, men faktum er at snorkeskinner redder liv. Og da tenker vi ikke bare på livet til den som sover sammen med en snorker, selv om det kan være vanskelig nok. Søvnapné kan være en alvorlig lidelse som truer snorkerens liv og helse, og snorkeskinner har dokumentert effekt mot snorking.

kundetilfredshet på rommen tannlegesenter

Rommen Tannlegesenter har 4,9/5 kundetilfredshet på Legelisten og 4,8/5 på Google. Det er vi veldige stolte av!

Amin Fadakar

Daglig Leder, Odontologisk ansvarlig, Tannlege, MNTF (Medlem av den Norske Tannlegeforening).
Utdanning:Tannlege, Utdannet ved universitetet i Malmø, Sverige, år 2010. Godkjent spesialkompetanse i implantatprotetikk.
Les mer om Amin.

Latest posts by Amin Fadakar (see all)

  Snorkeskinne er billig hjelp mot alvorlig søvnapné og snorking generelt

  Vi pleier å spørre pasientene våre om de snorker. Vi gjør dette fordi snorking kan gi pustestopp, som igjen kan medføre forhøyet blodtrykk, økt belastning på hjertet og trøtthet på dagtid. I praksis betyr dette at snorking gir økt risiko for hjerte- og karsykdommer, diabets og metabolsk syndrom. Snorking som medfører pustestopp vil hindre den dype søvnen, som er helt nødvendig for å bli uthvilt. Et menneske som ikke er uthvilt har økt risiko for å bli rammet av f.eks. trafikkulykker.

  Når er snorking farlig? Her finner du ytterligere informasjon om snorking og søvnapné.

  Våre tannlegespesialister kan skrive henvisning til undersøkelse hos øre-nese-hals spesialist. En slik henvisning vil gi refusjon fra Helfo på nesten hele behandlingen.

  De aller fleste av våre pasienter med snorkeskinne opplever stor forbedring av søvn.

  Lav pris på spesialtilpassede snorkeskinner

  Snorkeskinnen tilpasses av tannlege-spesialist, dette går relativt raskt og er helt smertefritt. Alvorlig søvnapné kan gi refusjon fra Helfo: Enkelte pasienter vil ha krav på refusjon av nesten hele beløpet ved kjøp av snorkeskinne. Spør oss om refusjon fra Helfo, vi hjelper deg.

  Her kan du se vår pris-liste. Vi vil alltid gi deg et skriftlig pris-tilbud før arbeidet starter, og vi garanterer alltid høyeste kvalitet på arbeidet.

  Stopp snorkingen – slik virker en snorkeskinne

  Snorking oppstår fordi underkjeve og tunge faller bakover når man sover og gir trangere luftveier. En snorkeskinne holder underkjeve og tunge lenger frem og hindrer tilbakefall. Ved kompliserte tilfeller av pustestopp – søvnapné – gir CPAP det beste resultatet (en maskin som presser luft inn gjennom en maske over nese og munn).

  Skinnen virker ved å skyve kjeven forsiktig fremover. Snorking skapes av helt eller delvis blokkerte luftveier. Når kjeven skyves frem, hindres blokkering av luftveier. En snorkeskinne består vanligvis av to plastskinner, én til hver kjeve, og disse kan endres i forhold til hverandre for å justere hvor mye underkjeven trekkes frem.

  Slik lages en snorkeskinne

  Tannlegen tar avtrykk av tennene dine og sender det til en tanntekniker. Tannteknikeren fremstiller så en skinne tilpasset tennene dine. Ved neste tannlegebesøk prøves skinnen, og eventuelle justeringer gjøres.

  Snorkeskinnen er en ganske liten innretning. Den medfører vanligvis ikke noen problemer ved bruk, men de fleste trenger noen uker for å venne seg til den. Etterhvert greier du ikke å sove uten den.

  Snorkeskinne og bittskinne er helt forskjellige skinner

  Likevel vil snorkeskinnen vanligvis også fungere som bittskinne. Men ikke omvendt. En bittskinne vil altså ikke uten videre redusere snorking.

  Hva sier forskningen?

  Forskning viser at snorkeskinner er effektive snorke-hindrende hjelpemidler. Tannleger anbefaler at skinner forsøkes før mer omfattende inngrep eventuelt foretas, som kirurgiske inngrep.

  Noen har hevdet at snorking har en funksjon ute i den ville naturen. Det har vært foreslått at snorking forekommer for å holde fiender unna, og sånn kan det sikkert fortone seg når dyp snorking durer i veggene. Imidlertid er det ingenting som tyder på at dette er riktig. Snarere er snorking et tegn på alderdom (slappere muskulatur), som i ute naturen antagelig ville signalisere et lett bytte.

  Ønsker du å bli vurdert for snorkeskinne?

  Kontakt oss i dag på telefon 22 21 02 96 eller bestill time online.

  Vi gir deg spesialtilpassede snorkeskinner av høyeste kvalitet – i Oslo. Lav pris og god informasjon.

  Kontakt oss idag!


  Velkommen til Rommen Tannlegesenter. Kontakt oss i dag! Fyll gjerne ut skjemaet, så tar vi kontakt med deg. Du kan også kontakte oss på telefon 22 21 02 96 eller bestill en ledig time online i tannlegens timebok direkte.


  Henvendelse / Spørsmål / Annet:

  Alle våre tilbud


  30 % rabatt på undersøkelse av nye pasienter hos allmenntannlege

  Etter undersøkelsen mottar du et skriftlig tilbud på eventuell videre behandling. Klikk her for å lese mer om første besøket hos tannlegen.

  15 % studentrabatt hos allmenntannlege

  Ved gyldig studentbevis får studenter rabatt på alle behandlinger. Du er selv ansvarlig for å vise frem studentbeviset vid enhver behandling.

  Tannbleking 1.250 kr per kjeve.

  Profesjonell tannbleking med hjelp av tilpassede blekingskinner gir det beste resultatet.

  Gratis samtaleterapi ved tannlegeskrekk (15 minutter)

  Samtal om tannlegeskrekk er med en av våre allmenntannleger. Tilbudet gjelder ikke med våre tannlegespesialister.

  Gratis konsultasjon ved tannimplantat (15 minutter)

  Samtal om tannimplantat er med en av våre allmenntannleger.Tilbudet gjelder ikke med våre tannlegespesialister.

  Ring oss hvis du
  trenger akutt tannlege!

  Vi hjelper deg vanligvis
  samme dag som du tar
  kontakt med oss.

  Ring oss hvis du trenger akutt tannlege!

  Vi hjelper deg vanligvis samme dag som du tar kontakt med oss.

  PRISLISTE

  Med oss får du det aller beste tannhelsetjenester til rimelige priser. Et besøk til tannlegen trenger ikke å være så dyrt som mange tror. I tillegg kan våre pasienter få økonomisk støtte fra Helfo og Nav, noe som gjør behandlingen enda billigere. Om du ønsker delbetaling og finansiering, har vi gode avtaler.

  LANGE ÅPNINGSTIDER

  Om du bare er nysgjerrig, vil bytte tannlege, ønsker mer kunnskap om tannhelse, har akutte problemer, er engstelig for tannlegebesøk eller vurderer nye eller flere tenner. Da har du kommet rett, vi kan hjelpe deg med kort ventetid og har lange åpningstider. Tannlegevakten er åpen for akuttbehandling! Velkommen!

  RENTEFRI DELBETALING

  Vi tilbyr delbetaling for våre pasienter sammen med Cresco. Vi kan tilby en helt rentefri delbetaling over 4 mnd eller 12 mnd. Vi har også direkte oppgjør med Helfo og kan derfor tilby rimeligere tannbehandling om du har krav på støtte. Våre tannleger vil vurdere om du har krav på refusjon fra Helfo.

  TANNLEGESKREKK?

  Har du smerte eller andre problemer i munnen og tennene, men ikke tør å besøke tannlegen? Våre tannleger har den erfaring og kunnskapen som trengs for å hjelpe deg med tannlegeskrekk. Vi tilbyr derfor gratis konsultasjon om tannlegeskrekken din i et avslappet og trygt miljø.