fbpx

TANNFYLLING

Naturtro tannfyllinger av sterkt materiale, til lav pris og uten smerte

En tannfylling erstatter den delen av tannen som forsvinner når et hull oppstår i en tann. Fyllingen kan lages i ulike materialer. Vi svarer gjerne på spørsmål om tannfyllinger! Har du spørsmål, ring oss på telefon 22 21 02 96.

Rommen Tannlegesenter har 4,9/5 kundetilfredshet på Legelisten og 4,8/5 på Google. Det er vi veldige stolte av!

Har du mistet en fylling i en tann?

Det gjør ikke nødvendigvis vondt, men oppsøk oss likevel ganske umiddelbart. En tapt fylling etterlater tannen svært dårlig beskyttet, og risikoen for smertefulle tilstander på sikt er stor.

Det er alltid lurt å oppsøke tannlege raskt når du har mistet en fylling. Hvis du kommer fort, vil vi ofte kunne hjelpe deg både raskt og billig. 

Tannfyllinger til lav pris

Ofte er det relativt ukomplisert å legge en fylling i en tann, og en tannfylling varer som regel svært lenge. Her kan du se vår pris-liste. I noen tilfeller kan vi søke refusjon fra Helfo (tidligere NAV). Vi gir alltid et skriftlig pris-tilbud før vi starter behandling.

Hos oss koster en tannfylling vanligvis fra 900 til 2000 kroner, alt avhengig av reparasjonens kompleksitet.

Slik lages en tannfylling – steg for steg

  1. Tannlegen setter lokalbedøvelse som bedøver området rundt den tannen som skal fylles.
  2. Det skadde området fjernes med drill.
  3. Tannlegen sjekker at all skadet materie er fjernet.
  4. Tannlegen gjør området klart for tannfylling – ulike prosesser benyttes. Er skaden nær tannens rot, vil tannlegen først legge inn et materiale som beskytter nerven.
  5. Tannlegen legger inn fyllingen og fullfører arbeidet med polering.

Tannfyllingen kan være av kompositt, porselen, gull eller amalgam

De ulike materialene har ulike kvaliteter, men i dag er porselensfyllinger og komposittfyllinger mest brukt.

I dag er amalgamfyllinger i stor grad erstattet av komposittfyllinger. Dette er to vidt forskjellige materialer, både hva innhold og egenskaper angår. Kvikksølvproblematikk knyttet til amalgam gjør dette materialet mindre aktuelt å bruke i dag.  Komposittfyllinger er lyse av farge og ser langt bedre ut i munnen enn amalgam. Kompositt brukes i dag for å fylle alle typer hull, men den er aller best egnet for å dekke små hull.

Både porselensfyllinger og komposittfyllinger lages i tannens egen farge. Porselen er et svært sterkt materiale og blir som regel foretrukket for å tette hull av noe størrelse. Den billigere kompositten ser også veldig bra ut, men har ikke samme styrke. Den er derfor best egnet til å fylle små hull.

Gullfyllinger er vårt eldste tannfyllingsmateriale, og har nok vært brukt siden tannlegefagets barndom, om enn kun for de få utvalgte. Gull er som kjent sterkt og kan fremdeles noen ganger brukes med fordel, særlig langt inne i munnen. Gull er ellers lite brukt, rett og slett fordi de færreste ønsker synlige gullfyllinger.

Vi bruker ikke amalgam som fyllingsmateriale.

Rimelig utskifting av gamle eller skjemmende fyllinger

Ønsker du at vi skal skifte ut dine gamle amalgam-fyllinger med porselen eller kompositt? Har du kanskje fyllinger som er skjemmende? La oss undersøke deg og gi deg en pris.

tannfylling

Vi gir våre nye pasienter 30% i rabatt på første undersøkelse.

Fyllingsterapi er den vanligste formen for reparasjon av tannskader i Norge

Mens fyllingsterapi betegner reparasjon av en tann ved å sette inn en fylling av et velegnet materiale, betegner kroneterapi reparasjon med tannkrone. Tannlegene våre gjør daglig vurderinger av hva som vil være best egnet. Vi legger vekt på å snakke med pasienten om hva det er fornuftig å gjøre, og det er alltid pasienten som har det siste ordet.

Fyllingsterapi tetter hull i tenner og brukes også forskjønnende, særlig bytter vi ofte ut gamle og skjemmende fyllinger med hvite, moderne fyllinger. Nye fyllinger kan ha god, positiv effekt på munnens estetikk og smilet ditt.

Det gjør ikke vondt å få en fylling

Tannlegene våre behandler deg uten at du føler smerte. Ofte brukes lokalbedøvelse. Vi kan også tilby narkose ved spesielle tilfeller. Her finner du vår informasjon om tannlege og narkose.

Ønsker du undersøkelse/tannfylling?

Kontakt oss i dag på telefon 22 21 02 96 eller bestill time online.

Vi gir deg en grundig undersøkelse, forslag til utbedring og skriftlig pristilbud – i Oslo.

Kontakt oss idag!


Velkommen til Rommen Tannlegesenter. Kontakt oss i dag! Fyll gjerne ut skjemaet, så tar vi kontakt med deg. Du kan også kontakte oss på telefon 22 21 02 96 eller bestill en ledig time online i tannlegens timebok direkte.


Henvendelse / Spørsmål / Annet:

Alle våre tilbud


30 % rabatt på undersøkelse av nye pasienter hos allmenntannlege

Etter undersøkelsen mottar du et skriftlig tilbud på eventuell videre behandling. Klikk her for å lese mer om første besøket hos tannlegen.

15 % studentrabatt hos allmenntannlege

Ved gyldig studentbevis får studenter rabatt på alle behandlinger. Du er selv ansvarlig for å vise frem studentbeviset vid enhver behandling.

Tannbleking 1.250 kr per kjeve.

Profesjonell tannbleking med hjelp av tilpassede blekingskinner gir det beste resultatet.

Gratis samtaleterapi ved tannlegeskrekk (15 minutter)

Samtal om tannlegeskrekk er med en av våre allmenntannleger. Tilbudet gjelder ikke med våre tannlegespesialister.

Gratis konsultasjon ved tannimplantat (15 minutter)

Samtal om tannimplantat er med en av våre allmenntannleger. Tilbudet gjelder ikke med våre tannlegespesialister.

Rommen Tannlegesenter AS

Nedre Rommen 5C
0988 Oslo
Tel:
22 21 02 96
E-post:
post@rommentannlegesenter.no
Åpningstider:
Man – Fre 07-20
(Lør 10-15)
star