fbpx

ESTETISK HUDBEHANDLING

Estetisk tannbehandling – lav pris og høy kvalitet

Estetisk tannbehandling og kosmetisk tannbehandling brukes som synonymer og betegner tannbehandling som tar sikte på å forbedre tennenes utseende. All tannbehandling tar sikte på å etterlate tennene så pene som mulig. Estetisk/kosmetisk skiller seg fra annen tannbehandling ved at det er tennenes utseende som er selve utgangspunktet for tannbehandlingen.

Rommen Tannlegesenter har 4,9/5 kundetilfredshet på Legelisten og 4,8/5 på Google. Det er vi veldige stolte av!

Estetisk tannbehandling til lav pris i Oslo

Det er ikke alltid så mye som skal til for å gjøre en forskjell. Ofte kan det være et poeng å gjøre så lite som mulig, men virkelig gjøre de riktige tingene. Vi holder et sterkt fokus på at resultatet av en estetisk tannbehandling skal være vakkert og se naturlig ut.

Estetisk tannbehandling/kosmetisk tannbehandling utføres etter konsultasjon med pasienten. Vi lytter til pasientens ønsker og foreslår relevant behandling. Estetisk tannbehandling er skreddersøm, og det er selvfølgelig vanskelig å gi pris før vi har snakket med pasienten. Men vi legger vekt på å holde lave priser, også hva kosmetisk tannpleie angår. Vi gir alltid et skriftlig pris-overslag før behandlingen starter.

Vi tilbyr gratis konsultasjon for vurdering av rynkebehandling og leppeforstørring! Her kan du se vår pris-liste.

estetisk-tannbehandling

Tannbleking er estetisk tannbehandling og gir hvite smil

Ikke kjøp billige bleke-kit for å bleke tennene hjemme. Tannbleking bør skje i samråd med tannlege og utføres profesjonelt. Det gir også det beste resultatet.

Rynkebehandling og leppeforstørring hos kosmetisk Lege

Vi har samarbeid med leger som utfører rynkebehandling og leppeforstørring. Bestill gratis konsultasjon og spør oss om det du lurer på.

Usynlig tannregulering er også estetisk tannbehandling

Tannregulering virker langsiktig og kan være noe av en tålmodighetsprøve. Med usynlig tannregulering er estetikken sikret, også mens behandlingen pågår.

Skallfasetter brukes ofte innen estetisk tannbehandling

Et skallfasett er et tynt skall som limes på tannen. Skallfasetter er en relativt enkel tannbehandling, ofte veldig godt egnet til å skjule stygge fyllinger og ujevnheter.

Skal vi undersøke deg med tanke på estetisk tannbehandling?

Vi vil gjerne vurdere deg for estetisk tannbehandling og gi deg råd. Ring 22 21 02 96 eller bestill time online. Vi gir alltid skriftlig pris-tilbud før behandling starter.

Kontakt oss idag!


Velkommen til Rommen Tannlegesenter. Kontakt oss i dag! Fyll gjerne ut skjemaet, så tar vi kontakt med deg. Du kan også kontakte oss på telefon 22 21 02 96 eller bestill en ledig time online i tannlegens timebok direkte.


Henvendelse / Spørsmål / Annet:

Alle våre tilbud


30 % rabatt på undersøkelse av nye pasienter hos allmenntannlege

Etter undersøkelsen mottar du et skriftlig tilbud på eventuell videre behandling. Klikk her for å lese mer om første besøket hos tannlegen.

15 % studentrabatt hos allmenntannlege

Ved gyldig studentbevis får studenter rabatt på alle behandlinger. Du er selv ansvarlig for å vise frem studentbeviset vid enhver behandling.

Tannbleking 1.250 kr per kjeve.

Profesjonell tannbleking med hjelp av tilpassede blekingskinner gir det beste resultatet.

Gratis samtaleterapi ved tannlegeskrekk (15 minutter)

Samtal om tannlegeskrekk er med en av våre allmenntannleger. Tilbudet gjelder ikke med våre tannlegespesialister.

Gratis konsultasjon ved tannimplantat (15 minutter)

Samtal om tannimplantat er med en av våre allmenntannleger. Tilbudet gjelder ikke med våre tannlegespesialister.

Rommen Tannlegesenter AS

Nedre Rommen 5C
0988 Oslo
Tel:
22 21 02 96
E-post:
post@rommentannlegesenter.no
Åpningstider:
Man – Fre 07-20
(Lør 10-15)
star