fbpx

Restylane

Fillerbehandling – lav pris og høy kvalitet

Vi bruker en filler som består av hyaluronsyre, et stoff som finnes naturlig i kroppen og er uten dyreprodukter. Denne filler regnes derfor som «The Gold Standard» innenfor filler produkter og har vært på markedet i mer enn 17 år og er brukt i over 20 millioner behandlinger verden over. Det er derfor trygt å bruke denne filler da den understøttes av omfattende og solid klinisk dokumentasjon.

Rommen Tannlegesenter har 4,9/5 kundetilfredshet på Legelisten og 4,8/5 på Google. Det er vi veldige stolte av!

Hvordan fungerer filler i vår kropp?

Mengden av hyaluronsyre i vår hud avtar med alder. Dette reduserer hudens evne til å holde på vann og medfører volumtap i huden med påfølgende rynkedannelse og andre aldringstegn. Filler er en framstillt hyaluronsyre som er mest likt kroppens egne, ved injeksjoner av filler re-formes huden og gir volum og øker evnen til å holde på fuktighet og retter ut huden.

Restylane

Hvor lenge er effekten av filler synlig?

Resultatet av fillerbehandling er synlig umiddelbart. Effekten kan vare lenge uten å forbli permanent. Det er veldig individavhenging, men varigheten kan vare mellom 4 måneder og inntil ett år. Med oppfølgingsbehandling i løpet av ni måneder etter din første behandling, kan den synlige effekten vare i inntil 18 måneder. Etter en leppebehandling kan det være behov for oppfølgingsbehandling etter seks måneder.

Kontakt oss idag!


Velkommen til Rommen Tannlegesenter. Kontakt oss i dag! Fyll gjerne ut skjemaet, så tar vi kontakt med deg. Du kan også kontakte oss på telefon 22 21 02 96 eller bestill en ledig time online i tannlegens timebok direkte.


Henvendelse / Spørsmål / Annet:

Alle våre tilbud


30 % rabatt på undersøkelse av nye pasienter hos allmenntannlege

Etter undersøkelsen mottar du et skriftlig tilbud på eventuell videre behandling. Klikk her for å lese mer om første besøket hos tannlegen.

15 % studentrabatt hos allmenntannlege

Ved gyldig studentbevis får studenter rabatt på alle behandlinger. Du er selv ansvarlig for å vise frem studentbeviset vid enhver behandling.

Tannbleking 1.250 kr per kjeve.

Profesjonell tannbleking med hjelp av tilpassede blekingskinner gir det beste resultatet.

Gratis samtaleterapi ved tannlegeskrekk (15 minutter)

Samtal om tannlegeskrekk er med en av våre allmenntannleger. Tilbudet gjelder ikke med våre tannlegespesialister.

Gratis konsultasjon ved tannimplantat (15 minutter)

Samtal om tannimplantat er med en av våre allmenntannleger. Tilbudet gjelder ikke med våre tannlegespesialister.

Rommen Tannlegesenter AS

Nedre Rommen 5C
0988 Oslo
Tel:
22 21 02 96
E-post:
post@rommentannlegesenter.no
Åpningstider:
Man – Fre 07-20
(Lør 10-15)
star