30 % rabatt på undersøkelse av nye pasienter  

15% studentrabatt på all behandling

Har du tannlegeskrekk? Gratis konsultasjon

Tannimplantat? Gratis konsultasjon

Ønsker du å bli kontaktet av oss?

Hva er fillerbehandling?

Vi bruker en filler som består av hyaluronsyre, et stoff som finnes naturlig i kroppen og er uten dyreprodukter. Denne filler regnes derfor som «The Gold Standard» innenfor filler produkter og har vært på markedet i mer enn 17 år og er brukt i over 20 millioner behandlinger verden over. Det er derfor trygt å bruke denne filler da den understøttes av omfattende og solid klinisk dokumentasjon.

Restylane

Hvordan fungerer filler i vår kropp?

Mengden av hyaluronsyre i vår hud avtar med alder. Dette reduserer hudens evne til å holde på vann og medfører volumtap i huden med påfølgende rynkedannelse og andre aldringstegn. Filler er en framstillt hyaluronsyre som er mest likt kroppens egne, ved injeksjoner av filler re-formes huden og gir volum og øker evnen til å holde på fuktighet og retter ut huden.

Hvor lenge er effekten av filler synlig?

Resultatet av fillerbehandling er synlig umiddelbart. Effekten kan vare lenge uten å forbli permanent. Det er veldig individavhenging, men varigheten kan vare mellom 4 måneder og inntil ett år. Med oppfølgingsbehandling i løpet av ni måneder etter din første behandling, kan den synlige effekten vare i inntil 18 måneder. Etter en leppebehandling kan det være behov for oppfølgingsbehandling etter seks måneder.