RYNKEBEHANDLING

Rynkebehandling – lav pris og høy kvalitet

Vi benytter oss av en legemiddel som er godkjent av SNL Statens Norske Legemiddelsverk ved rynkebehandling. Statens legemiddelverk skal sikre at alle legemidler som blir brukt i Norge har en god kvalitet og er trygge å bruke og har ønsket virkning. SLE har godkjent den legemiddel som blir brukt på vår klinikk for behandling av moderate til alvorlige glabellalinjer (rynker mellom øyenbrynene også kalt for sinnarynker). Denne behandling skal kun administreres av lege med tilstrekkelige kvalifikasjoner og erfaring med denne type behandling. På Rommen Tannlegesenter utføres alle våre behandlinger av en autorisert lege.

kundetilfredshet på rommen tannlegesenter

Rommen Tannlegesenter har 4,9/5 kundetilfredshet på Legelisten og 4,8/5 på Google. Det er vi veldige stolte av!

Amin Fadakar

Daglig Leder, Odontologisk ansvarlig, Tannlege, MNTF (Medlem av den Norske Tannlegeforening).
Utdanning:Tannlege, Utdannet ved universitetet i Malmø, Sverige, år 2010. Godkjent spesialkompetanse i implantatprotetikk.
Les mer om Amin.

Latest posts by Amin Fadakar (see all)

  Når ser jeg effekt av rynkebehandling og hvor lenge virker det?

  Medisinen begynner å virke 2-4 dager etter behandlingen og det tar 1-2 uker før man oppnår full effekt. Varigheten av medisinen er individuell, men i gjennomsnitt varer effekten 3-5 måneder etter første behandling. For å oppnå optimal effekt, vedlikeholdes behandlingen 2-3 ganger pr år.

  botox

  Gjør det vondt?

  Man stikker med små tynne nåler under huden. Ettersom alle opplever smerte forskjellig, leveres medisinen både med og uten innebygd bedøvelse, noe som kan føles betryggende. Hvis du til tross før dette ønsker bedøvelse, tibyr vi bedøvelsekrem på område som skal behandles helt kostnadsfritt.

  Må jeg ha sykemelding? Hva er vanligste bivirkningerne?

  Siden behandlingen er rask og ikke medfører kirurgi, kan du uten større problemer gjenoppta dine vanlige gjøremål rett etter behandlingen, men du må regne med enkelte reaksjoner knyttet til injeksjonen. Det er vanlig at man blir rød, hoven, øm, små blåmærker eller kløe i det behandlede området. Slike reaksjoner forsvinner normalt av seg selv i løpet av en til to dager. Etter en leppebehandling kan du være hoven noe lenger. Andre reaksjoner f.eks. hodepine vil i sjeldne tilfeller vare i inntil to uke.

  Kan alle behandles?

  Nei er du gravid, ammer, har pågående infeksjon med feber skall du ikke behandles. Hvis du bruker blodfortynnende medisiner trenger du ikke seponere disse innen behandling; men du må regne med risikoen for blåmærke er noe økt. Av samme grunn bør du prøve å unngå NSAID medikament 3 dager før din behandling.

  Hva bør jeg tenkte på rett etter en rynkebehandling?

  Du bør unngå å sminke deg 4-6 timer etter behandling.
  Du bør helst unngå store mengder av alkohol første døgnet.
  Du skal ikke trene første døgnet etter behandling.
  Du bør ikke gå i badstue første døgnet etter behandling.
  Du skall unngå å massere eller gni på det behandlede området.

  Kontakt oss idag!


  Velkommen til Rommen Tannlegesenter. Kontakt oss i dag! Fyll gjerne ut skjemaet, så tar vi kontakt med deg. Du kan også kontakte oss på telefon 22 21 02 96 eller bestill en ledig time online i tannlegens timebok direkte.


  Henvendelse / Spørsmål / Annet:

  Alle våre tilbud


  30 % rabatt på undersøkelse av nye pasienter hos allmenntannlege

  Etter undersøkelsen mottar du et skriftlig tilbud på eventuell videre behandling. Klikk her for å lese mer om første besøket hos tannlegen.

  15 % studentrabatt hos allmenntannlege

  Ved gyldig studentbevis får studenter rabatt på alle behandlinger. Du er selv ansvarlig for å vise frem studentbeviset vid enhver behandling.

  Tannbleking 1.250 kr per kjeve.

  Profesjonell tannbleking med hjelp av tilpassede blekingskinner gir det beste resultatet.

  Gratis samtaleterapi ved tannlegeskrekk (15 minutter)

  Samtal om tannlegeskrekk er med en av våre allmenntannleger. Tilbudet gjelder ikke med våre tannlegespesialister.

  Gratis konsultasjon ved tannimplantat (15 minutter)

  Samtal om tannimplantat er med en av våre allmenntannleger.Tilbudet gjelder ikke med våre tannlegespesialister.

  Ring oss hvis du
  trenger akutt tannlege!

  Vi hjelper deg vanligvis
  samme dag som du tar
  kontakt med oss.

  Ring oss hvis du trenger akutt tannlege!

  Vi hjelper deg vanligvis samme dag som du tar kontakt med oss.

  PRISLISTE

  Med oss får du det aller beste tannhelsetjenester til rimelige priser. Et besøk til tannlegen trenger ikke å være så dyrt som mange tror. I tillegg kan våre pasienter få økonomisk støtte fra Helfo og Nav, noe som gjør behandlingen enda billigere. Om du ønsker delbetaling og finansiering, har vi gode avtaler.

  LANGE ÅPNINGSTIDER

  Om du bare er nysgjerrig, vil bytte tannlege, ønsker mer kunnskap om tannhelse, har akutte problemer, er engstelig for tannlegebesøk eller vurderer nye eller flere tenner. Da har du kommet rett, vi kan hjelpe deg med kort ventetid og har lange åpningstider. Tannlegevakten er åpen for akuttbehandling! Velkommen!

  RENTEFRI DELBETALING

  Vi tilbyr delbetaling for våre pasienter sammen med Cresco. Vi kan tilby en helt rentefri delbetaling over 4 mnd eller 12 mnd. Vi har også direkte oppgjør med Helfo og kan derfor tilby rimeligere tannbehandling om du har krav på støtte. Våre tannleger vil vurdere om du har krav på refusjon fra Helfo.

  TANNLEGESKREKK?

  Har du smerte eller andre problemer i munnen og tennene, men ikke tør å besøke tannlegen? Våre tannleger har den erfaring og kunnskapen som trengs for å hjelpe deg med tannlegeskrekk. Vi tilbyr derfor gratis konsultasjon om tannlegeskrekken din i et avslappet og trygt miljø.