30 % rabatt på undersøkelse av nye pasienter  

15% studentrabatt på all behandling

Har du tannlegeskrekk? Gratis konsultasjon

Tannimplantat? Gratis konsultasjon

Ønsker du å bli kontaktet av oss?

Rynkebehandling

Vi benytter oss av en legemiddel som er godkjent av SNL Statens Norske Legemiddelsverk ved rynkebehandling. Statens legemiddelverk skal sikre at alle legemidler som blir brukt i Norge har en god kvalitet og er trygge å bruke og har ønsket virkning. SLE har godkjent den legemiddel som blir brukt på vår klinikk for behandling av moderate til alvorlige glabellalinjer (rynker mellom øyenbrynene også kalt for sinnarynker). Denne behandling skal kun administreres av lege med tilstrekkelige kvalifikasjoner og erfaring med denne type behandling.

På Rommen Tannlegesenter utføres alle våre behandlinger av en autorisert lege.

botox

Når ser jeg effekt av rynkebehandling og hvor lenge virker det?

Medisinen begynner å virke 2-4 dager etter behandlingen og det tar 1-2 uker før man oppnår full effekt. Varigheten av medisinen er individuell, men i gjennomsnitt varer effekten 3-5 måneder etter første behandling. For å oppnå optimal effekt, vedlikeholdes behandlingen 2-3 ganger pr år.

Gjør det vondt?

Man stikker med små tynne nåler under huden. Ettersom alle opplever smerte forskjellig, leveres medisinen både med og uten innebygd bedøvelse, noe som kan føles betryggende. Hvis du til tross før dette ønsker bedøvelse, tibyr vi bedøvelsekrem på område som skal behandles helt kostnadsfritt.

Må jeg ha sykemelding? Hva er vanligste bivirkningerne?

Siden behandlingen er rask og ikke medfører kirurgi, kan du uten større problemer gjenoppta dine vanlige gjøremål rett etter behandlingen, men du må regne med enkelte reaksjoner knyttet til injeksjonen. Det er vanlig at man blir rød, hoven, øm, små blåmærker eller kløe i det behandlede området. Slike reaksjoner forsvinner normalt av seg selv i løpet av en til to dager. Etter en leppebehandling kan du være hoven noe lenger. Andre reaksjoner f.eks. hodepine vil i sjeldne tilfeller vare i inntil to uke.

Kan alle behandles?

Nei er du gravid, ammer, har pågående infeksjon med feber skall du ikke behandles. Hvis du bruker blodfortynnende medisiner trenger du ikke seponere disse innen behandling; men du må regne med risikoen for blåmærke er noe økt. Av samme grunn bør du prøve å unngå NSAID medikament 3 dager før din behandling.

Hva bør jeg tenkte på rett etter en rynkebehandling?

Du bør unngå å sminke deg 4-6 timer etter behandling.
Du bør helst unngå store mengder av alkohol første døgnet.
Du skal ikke trene første døgnet etter behandling.
Du bør ikke gå i badstue første døgnet etter behandling.
Du skall unngå å massere eller gni på det behandlede området.