30 % rabatt på undersøkelse av nye pasienter  

15% studentrabatt på all behandling

Har du tannlegeskrekk? Gratis konsultasjon

Tannimplantat? Gratis konsultasjon

Ønsker du å bli kontaktet av oss?

Estetisk tannpleie gir fine tenner og vakre smil

Hva er estetisk tannpleie?

Estetisk tannpleie og kosmetisk tannpleie brukes om hverandre og er i praksis synonymer. Estetisk tannpleie utføres for å gjøre tenner vakrere og skiller seg fra estetisk tannbehandling ved å være mindre inngrep. Estetisk tannpleie utføres ofte av tannpleier.

Selv om estetisk tannpleie i utgangspunktet er en rent estetisk tjeneste, vil mange av produktene og behandlingene være bra for din generelle tannhelse og munnhygiene. Gode eksempler kan være profesjonell rensing, pussing og polering av tenner.

Estetisk tannpleie kan gjøre estetisk tannbehandling overflødig

I dag er nesten ingenting umulig. Vi har nå utviklet så gode teknikker og materialer at vi kan endre det meste. Likevel vil vi ikke anbefale noen å endre sitt utseende. Litt justering er ofte det som skal til. Estetisk tannpleie kan være den justeringen.

Hva er prisen – hvor mye koster estetisk tannpleie?

Det kommer an på hva som skal gjøres, men vi vil alltid gi deg en god pris. Vi gir også alltid et skriftlig pris-tilbud før behandlingen starter. Her er vår pris-liste.

Estetisk tannpleie kan fjerne overfladisk misfarging på tenner

Fargesterk mat og drikke kan gi tenner en overfladisk misfarging. Velkjente eksempler er rødvin, te, kaffe og tobakk (både sigaretter og snus). Tannpleieren kan pusse vekk overfladisk misfarging.

Ved dyp misfarging kan vi utføre tannbleking. Dette utføres ikke av tannpleier, men av tannlege, og hører naturlig inn under estetisk tannbehandling.

Gjør estetisk tannpleie til en årlig event i livet ditt

Vi har over tid merket stor pågang fra pasienter som ønsker forskjønnende tannpleie og tannbehandling. Vi ønsker det velkommen. Ikke fordi vi synes folk trenger en standard made-in-Hollywood perlerad (selv om vi kan fikse det også). Nei, vi synes at et friskt smil med friske tenner i en naturlig tannfarge er blant de ting som virkelig gjør mennesker vakre. Og vi kan fikse det.

Det beste er å ta en årlig runde, mye av det vi gjør virker forebyggende og er gode bidrag for å sikre fremtidig skjønnhet. Vi gjør også enkelte ting rutinemessig ved den årlige tannlegekontrollen, som fjerning av tannstein. Men be oss gjerne om å gjøre litt mer. For eksempel gir tannpolering et fint resultat, men er ikke noe vi gjør uten at det er avtalt det på forhånd.

Estetisk tannpleie gjør mye, estetisk tannbehandling gjør mer

Vi ser ofte at pasienter som tror de trenger en mer inngripende estetisk tannbehandling, faktisk blir svært fornøyde etter at én av våre tannpleiere har utført en mer omfattende estetisk tannpleie. Når det er sagt har vi flere muligheter.

Vi følger alltid opp pasientene våre, og vi har tid til å snakke med deg! Blir du ikke helt fornøyd etter en estetisk tannpleie, kan vi foreslå ytterligere tiltak. Vi har svært gode metoder til disposisjon, både for korrigering av én enkelt tanns utseende og for korrigering av tenners plassering. Dette er eksempler på estetisk tannbehandling og utføres av tannlege.

Estetisk tannpleie kan, i likhet med våre andre behandlinger, gjennomføres mens pasienten er bedøvet. Men som regel er det ikke nødvendig.

Kunne du tenke deg estetisk tannpleie?

Ring oss i dag på 22 21 02 96 eller bestill time online.

Sammen finner vi ut hva som bør gjøres for at det vakre smilet ditt skal bestå, eller komme frem igjen.