ESTETISK TANNPLEIE

Estetisk tannpleie gir fine tenner og vakre smil

Estetisk tannpleie og kosmetisk tannpleie brukes om hverandre og er i praksis synonymer. Estetisk tannpleie utføres for å gjøre tenner vakrere og skiller seg fra estetisk tannbehandling ved å være mindre inngrep. Estetisk tannpleie utføres ofte av tannpleier.
Selv om estetisk tannpleie i utgangspunktet er en rent estetisk tjeneste, vil mange av produktene og behandlingene være bra for din generelle tannhelse og munnhygiene. Gode eksempler kan være profesjonell rensing, pussing og polering av tenner.

kundetilfredshet på rommen tannlegesenter

Rommen Tannlegesenter har 4,9/5 kundetilfredshet på Legelisten og 4,8/5 på Google. Det er vi veldige stolte av!

Amin Fadakar

Daglig Leder, Odontologisk ansvarlig, Tannlege, MNTF (Medlem av den Norske Tannlegeforening).
Utdanning:Tannlege, Utdannet ved universitetet i Malmø, Sverige, år 2010. Godkjent spesialkompetanse i implantatprotetikk.
Les mer om Amin.

Latest posts by Amin Fadakar (see all)

  Estetisk tannpleie kan gjøre estetisk tannbehandling overflødig

  I dag er nesten ingenting umulig. Vi har nå utviklet så gode teknikker og materialer at vi kan endre det meste. Likevel vil vi ikke anbefale noen å endre sitt utseende. Litt justering er ofte det som skal til. Estetisk tannpleie kan være den justeringen.

  Hva er prisen – hvor mye koster estetisk tannpleie?

  Det kommer an på hva som skal gjøres, men vi vil alltid gi deg en god pris. Vi gir også alltid et skriftlig pris-tilbud før behandlingen starter. Her er vår pris-liste.

  Estetisk tannpleie kan fjerne overfladisk misfarging på tenner

  Fargesterk mat og drikke kan gi tenner en overfladisk misfarging. Velkjente eksempler er rødvin, te, kaffe og tobakk (både sigaretter og snus). Tannpleieren kan pusse vekk overfladisk misfarging.

  Ved dyp misfarging kan vi utføre tannbleking. Dette utføres ikke av tannpleier, men av tannlege, og hører naturlig inn under estetisk tannbehandling.

  Gjør estetisk tannpleie til en årlig event i livet ditt

  Vi har over tid merket stor pågang fra pasienter som ønsker forskjønnende tannpleie og tannbehandling. Vi ønsker det velkommen. Ikke fordi vi synes folk trenger en standard made-in-Hollywood perlerad (selv om vi kan fikse det også). Nei, vi synes at et friskt smil med friske tenner i en naturlig tannfarge er blant de ting som virkelig gjør mennesker vakre. Og vi kan fikse det.

  Det beste er å ta en årlig runde, mye av det vi gjør virker forebyggende og er gode bidrag for å sikre fremtidig skjønnhet. Vi gjør også enkelte ting rutinemessig ved den årlige tannlegekontrollen, som fjerning av tannstein. Men be oss gjerne om å gjøre litt mer. For eksempel gir tannpolering et fint resultat, men er ikke noe vi gjør uten at det er avtalt det på forhånd.

  Estetisk tannpleie gjør mye, estetisk tannbehandling gjør mer

  Vi ser ofte at pasienter som tror de trenger en mer inngripende estetisk tannbehandling, faktisk blir svært fornøyde etter at én av våre tannpleiere har utført en mer omfattende estetisk tannpleie. Når det er sagt har vi flere muligheter.

  Vi følger alltid opp pasientene våre, og vi har tid til å snakke med deg! Blir du ikke helt fornøyd etter en estetisk tannpleie, kan vi foreslå ytterligere tiltak. Vi har svært gode metoder til disposisjon, både for korrigering av én enkelt tanns utseende og for korrigering av tenners plassering. Dette er eksempler på estetisk tannbehandling og utføres av tannlege.

  Estetisk tannpleie kan, i likhet med våre andre behandlinger, gjennomføres mens pasienten er bedøvet. Men som regel er det ikke nødvendig.

  Kunne du tenke deg estetisk tannpleie?

  Ring oss i dag på 22 21 02 96 eller bestill time online.

  Sammen finner vi ut hva som bør gjøres for at det vakre smilet ditt skal bestå, eller komme frem igjen.

  Kontakt oss idag!


  Velkommen til Rommen Tannlegesenter. Kontakt oss i dag! Fyll gjerne ut skjemaet, så tar vi kontakt med deg. Du kan også kontakte oss på telefon 22 21 02 96 eller bestill en ledig time online i tannlegens timebok direkte.


  Henvendelse / Spørsmål / Annet:

  Alle våre tilbud


  30 % rabatt på undersøkelse av nye pasienter hos allmenntannlege

  Etter undersøkelsen mottar du et skriftlig tilbud på eventuell videre behandling. Klikk her for å lese mer om første besøket hos tannlegen.

  15 % studentrabatt hos allmenntannlege

  Ved gyldig studentbevis får studenter rabatt på alle behandlinger. Du er selv ansvarlig for å vise frem studentbeviset vid enhver behandling.

  Tannbleking 1.250 kr per kjeve.

  Profesjonell tannbleking med hjelp av tilpassede blekingskinner gir det beste resultatet.

  Gratis samtaleterapi ved tannlegeskrekk (15 minutter)

  Samtal om tannlegeskrekk er med en av våre allmenntannleger. Tilbudet gjelder ikke med våre tannlegespesialister.

  Gratis konsultasjon ved tannimplantat (15 minutter)

  Samtal om tannimplantat er med en av våre allmenntannleger.Tilbudet gjelder ikke med våre tannlegespesialister.

  Ring oss hvis du
  trenger akutt tannlege!

  Vi hjelper deg vanligvis
  samme dag som du tar
  kontakt med oss.

  Ring oss hvis du trenger akutt tannlege!

  Vi hjelper deg vanligvis samme dag som du tar kontakt med oss.

  PRISLISTE

  Med oss får du det aller beste tannhelsetjenester til rimelige priser. Et besøk til tannlegen trenger ikke å være så dyrt som mange tror. I tillegg kan våre pasienter få økonomisk støtte fra Helfo og Nav, noe som gjør behandlingen enda billigere. Om du ønsker delbetaling og finansiering, har vi gode avtaler.

  LANGE ÅPNINGSTIDER

  Om du bare er nysgjerrig, vil bytte tannlege, ønsker mer kunnskap om tannhelse, har akutte problemer, er engstelig for tannlegebesøk eller vurderer nye eller flere tenner. Da har du kommet rett, vi kan hjelpe deg med kort ventetid og har lange åpningstider. Tannlegevakten er åpen for akuttbehandling! Velkommen!

  RENTEFRI DELBETALING

  Vi tilbyr delbetaling for våre pasienter sammen med Cresco. Vi kan tilby en helt rentefri delbetaling over 4 mnd eller 12 mnd. Vi har også direkte oppgjør med Helfo og kan derfor tilby rimeligere tannbehandling om du har krav på støtte. Våre tannleger vil vurdere om du har krav på refusjon fra Helfo.

  TANNLEGESKREKK?

  Har du smerte eller andre problemer i munnen og tennene, men ikke tør å besøke tannlegen? Våre tannleger har den erfaring og kunnskapen som trengs for å hjelpe deg med tannlegeskrekk. Vi tilbyr derfor gratis konsultasjon om tannlegeskrekken din i et avslappet og trygt miljø.