30 % rabatt på undersøkelse av nye pasienter  

15% studentrabatt på all behandling

Har du tannlegeskrekk? Gratis konsultasjon

Tannimplantat? Gratis konsultasjon

Ønsker du å bli kontaktet av oss?

Skallfasetter i Oslo til lav pris – smertefri montering

Har du spørsmål om skallfasetter? Gratis konsultasjon for deg som ønsker skallfasett men har alvorlig tannlegeskrekk i Oslo.

Ellers kan alle ringe til oss og stille spørsmål om skallfasetter. Eller still oss andre spørsmål relatert til tenner, tannhygiene og tannhelse. Vi svarer gjerne! Telefon 22 21 02 96.

Skallfasetter brukes innen estetisk tannbehandling/kosmetisk tannpleie og er godt egnet til å dekke over mindre pene fyllinger og sprekker. Skallfasetter kan også brukes for å skjule enkelte typer misfarging på tenner. Her finner du ytterligere informasjon om vår estetiske tannbehandling. Skallfasetter vil normalt ha lang varighet. Vi anslår 8-10 år ved vanlig bruk.

Hva er egentlig et skallfasett?

Et skallfasett er et svært tynt og sterkt skall som limes fast på tannen. Materialet er porselen eller kompositt. Resultatet blir som regel både pent og helt naturlig.

Fasett skiller seg fra tannkrone ved at fasettet kun dekker én side av tannen og er så tynt at minimalt med forarbeid på tannen er påkrevd.

skalfasetter oslo

Hva er prisen på skallfasetter i Oslo?

Prisen avhenger av hvilket materiale som skal brukes og hvor mange tenner som skal dekkes av skallfasetter. Her kan du se vår pris-liste.

Vi gir deg alltid et skriftlig pris-tilbud før arbeidet starter og garanterer høy kvalitet på arbeidet.

Før og etter skallfasett – våre erfaringer med skallfasett

Tannlegene våre har lang erfaring med skallfasetter. Vi ser at fasetter ofte er en relativt enkel metode for å gjenopprette det gode smilet. Vi vil gjerne hjelpe alle de menneskene som i dag ikke liker å smile eller le på grunn av skjemmende tenner.

 

skalfasett oslo

 

Skallfasett i utlandet – eller skallfasett i Oslo

Tannlegebehandling i utlandet kan være billig på kort sikt og dyrt på lang sikt. Dette vil i stor grad komme an på kvaliteten på arbeidet i det aktuelle landet. Det kan også følge store utgifter med eventuelle komplikasjoner som måtte oppstå. Det er mye enklere å få nødvendig etterbehandling dersom tannlegen er i den byen du bor i.

Smertefri montering av skallfasett

Vi lover at det ikke skal gjøre vondt. Vi monterer skallfasetter uten at du føler smerte. Er du redd for at det skal gjør vondt? Snakk med oss om det, vi vil gjerne berolige deg. I dag er det ingen grunn for at tannlegebesøk skal gjøre vondt.

Hvor lang tid tar det før skallfasettet er på plass?

Det tar noe tid å produsere et skallfasett. Dette er et håndverk, og nøyaktig porselensarbeid er tidkrevende.

Slik er vår prosedyre for skallfasett:

  • Konsultasjon/undersøkelse
  • Enkel sliping av tannemaljen under lokalbedøvelse
  • Tannavtrykk – konvensjonelt eller digitalt – spør oss om forskjellen
  • Fargeprøving som sikrer en fin og naturlig tannfarge
  • Skallfasettet produseres

Skallfasett har 2-3 ukers produksjonstid, påsettingen av fasettet utføres i løpet av en vanlig tannlegetime.

Skallfasetter – forskning på metode og materialer

Skallfasetter inngår i moderne odontologi/tannbehandling, og det forskes kontinuerlig på metode og materialer. Vi legger stor vekt på å være absolutt oppdaterte og ha kunnskap om det siste fra forskningsfronten, både innen materialutvikling og kliniske muligheter.

Ønsker du å bli vurdert for skallfasett?

Kontakt oss i dag på telefon 22 21 02 96 eller bestill time online.

Vi gir deg skallfasetter av høyeste kvalitet – i Oslo. Lav pris og god informasjon.