fbpx

TANNBLEKING

Tannbleking – lav pris og høy kvalitet

Tannbleking ble opprinnelig utviklet av tannleger for å fjerne misfarging som følge av en skadet nerve til en tann eller en rotfylling. Tannbleking virker ved å trenge inn gjennom emaljen og til tannbenet. Tannbleking vil altså si å lysne det underliggende tannbenet og er ikke en overfladisk bleking av emaljen, slik mange tror.

Rommen Tannlegesenter har 4,9/5 kundetilfredshet på Legelisten og 4,8/5 på Google. Det er vi veldige stolte av!

Tannbleking i Oslo – Få hvitere tenner!

Benytt deg av vårt tilbud: 2995 kroner for bleking av både over- og underkjeve. Kontakt oss i dag på telefon 22 21 02 96 eller bestill time online.

tannbleking oslo

Fjerning av misfarging med tannbleking, hvem har nytte av det og hva er prisen?

Tannbleking i Oslo utføres hos våre tannleger etter undersøkelse. Vi er spesialister og vet hva som vil gi hvilket resultat i ett gitt tilfelle. Det er viktig å være klar over at rent overfladiske misfarginger ikke lar seg fjerne med blekemidler alene.

Overfladisk misfarging kan ofte fjernes på annen (og enklere) måte enn ved hjelp av tannblekemidler. For eksempel vil misfarging fra næringsmidler (som kaffe, te, rødvin) noen ganger kunne fjernes med profesjonell tannpuss og/eller tannpolering. Skyldes misfargingen stygge fyllinger, kan vi bytte dem ut med pene fyllinger. Tannbleking alene gir ikke ønsket effekt på disse typene misfarging. Det er altså svært viktig at vi undersøker tennene først, for å finne årsaken til misfargingen.

Hvis tannbleking vil være riktig behandling, kan man i dag tilby to former: Tannbleking på klinikken og hjemmebleking.

Vi anbefaler hjemmebleking og det er kun denne metode vi utfører på vår klinikk. Ved hjemmebleking tas en avstøpning av tennene, og det lages en blekeskinne av våre tannteknikere. Blekeskinne og blekemiddel er egnet til å sove med om natten eller bruke en kort stund hver dag over en periode. Vi anbefaler ikke å sove med blekekinner.

tannbleking oslo

Erfaringer med – og forutsetninger for – tannbleking i Oslo

Vi har lang erfaring med tannbleking. Våre tannleger kan vurdere hvilke metoder som er best egnet til å fjerne misfarging. Vi tar oss dessuten tid til samtale med pasienten. Det er viktig at pasientens forventninger til resultat er klarlagt før behandlingen starter.

For at vi skal tilby tannbleking må følgende kriterier være oppfylt:

  • Pasienten må være fylt 18 eller det må foreligge særlige, medisinske grunner for blekingen
  • Tennene må ikke være betydelig syre- eller børsteskadet
  • Det må ikke være hull i tennene
  • Pasienten må ikke ha tannkjøttbetennelse

Hvis du er i tvil om du oppfyller kriteriene over eller vil snakke med oss om tannkjøttbetennelse, ring oss på telefon 22 21 02 96. Vi hjelper deg med å finne ut av det!

Tannbleking og tannkjøttbetennelse

Blekemiddel og tannkjøttbetennelse går ikke sammen. Blekemiddelet kan forverre betennelsen. Det betyr at tannkjøttbetennelsen må behandles før en eventuell bleking kan starte. Her kan du selv lese om tannkjøttbetennelse: gingivitt og periodontitt.

Tannbleking er en metode innen estetisk/kosmetisk tannpleie

Våre tannleger og tannpleiere er høyt utdannet innen estetisk/kosmetisk tannbehandling og estetisk/kosmetisk tannpleie. Vi kan mye mer enn å bleke tenner, og vi foreslår at du tar kontakt dersom du ikke er fornøyd med tennene eller smilet ditt. Vi har mange måter å hjelpe deg på.

Våre hypermoderne materialer og velprøvde teknikker gir vakre smil. Kontakt oss i dag på telefon 22 21 02 96 eller bestill time online.

Kontakt oss idag!


Velkommen til Rommen Tannlegesenter. Kontakt oss i dag! Fyll gjerne ut skjemaet, så tar vi kontakt med deg. Du kan også kontakte oss på telefon 22 21 02 96 eller bestill en ledig time online i tannlegens timebok direkte.


Henvendelse / Spørsmål / Annet:

Våre tilbud


30 % rabatt på undersøkelse av nye pasienter hos allmenntannlege

Etter undersøkelsen mottar du et skriftlig tilbud på eventuell videre behandling. Klikk her for å lese mer om første besøket hos tannlegen.

 

15 % studentrabatt hos allmenntannlege

Ved gyldig studentbevis får studenter rabatt på alle behandlinger. Du er selv ansvarlig for å vise frem studentbeviset vid enhver behandling.

 

Profesjonell tannbleking med tilpassede blekeskinner, 2995 kr

Profesjonell tannbleking med hjelp av tilpassede blekingskinner gir det beste resultatet.

Rommen Tannlegesenter AS

Nedre Rommen 5C
0988 Oslo
Tel:
22 21 02 96
E-post:
post@rommentannlegesenter.no
Åpningstider:
Man – Fre 07-20
(Lør 10-15)
star