fbpx

USYNLIG TANNREGULERING

Usynlig tannregulering i Oslo – for ungdom og voksne

Alle vil gjerne ha et vidunderlig smil, men en hel del av oss trenger litt hjelp for å komme dit. Usynlig tannregulering er tannregulering for ungdom og voksne mennesker, som ønsker en forbedring av tennenes posisjon i munnen. Resultatet er varig, slik det er for annen type tannregulering. Prisen på usynlig tannregulering i Oslo er noe høyere enn prisen på vanlig tannregulering. Årsaken er at usynlig tannregulering må tilpasses hver enkelt pasient, og det er et tidkrevende arbeid. Imidlertid vil vi gi deg en svært god pris – våre tannlegespesialister utfører denne behandlingen ofte og har rutinene inne. Vi gir alltid et skriftlig pris-tilbud før behandling starter. Se også vår pris-liste.

Rommen Tannlegesenter har 4,9/5 kundetilfredshet på Legelisten og 4,8/5 på Google. Det er vi veldige stolte av!

Usynlig tannregulering kan helt smertefritt fjerne mellomrom og gi rette tenner

usynlig tannregulering osloNoen ganger er det helt nødvendig å rette opp tenner, for eksempel for å få plass til en tannkrone. Men ofte er det et ønske om å oppnå et spesielt estetisk resultat som er utgangspunktet for tannregulering i voksen alder. For oss er det viktig at vi avklarer dine forventninger til resultatet på forhånd.

Vi er alltid ærlige mot pasientene våre, og du vil få grei beskjed om hva vi kan oppnå med tannreguleringen i Oslo. Reguleringen er smertefri.

Usynlig tannregulering er behagelig, men kan kreve noe tilvenning

Våre tannlegespesialister fester godt tilpassede braketter på tennenes bakside. Her vil de være helt usynlige, og denne tannreguleringen vil være like effektiv som annen (synlig) tannregulering. God tilpassing av braketter – og brakettenes flate form – gjør at den usynlige tannreguleringen ikke medfører ubehag i hverdagen. Men du bør innstille deg på en periode med tilvenning. Tannreguleringen vil nok føles litt underlig i starten, men de aller fleste venner seg raskt til det.

usynlig tannregulering oslo

Allergikere kan også bruke vår usynlige tannregulering

Vi tilbyr usynlig tannregulering i stål, og det betyr at også allergikere kan bruke dette. Vi bruker ikke nikkel eller andre allergifremkallende materialer.

Fordeler med usynlig tannregulering – komfort og selvtillit

Den største fordelen er kanskje at du slipper den lange perioden hvor andre mennesker først og fremst ser tannreguleringen din, noe som ikke akkurat virker styrkende, verken personlig eller profesjonelt. Så vil vi faktisk hevde at denne reguleringen gir høyere komfort enn tradisjonell tannregulering, når tilvenningsperioden er vel overstått.

Hvor lenge er det nødvendig å gå med usynlig tannregulering for å få et godt resultat?

Behandlingstiden vil variere noe, men vanligvis vil den være like lang som ved tradisjonell tannregulering, det vil si ca. 9-12 måneder. Det vil være nødvendig med relativt hyppige kontroller hos tannlegen, vanligvis med 4-6 ukers mellomrom.

Ønsker du å snakke med oss om usynlig tannregulering i Oslo?

Kontakt oss i dag på telefon 22 21 02 96 eller bestill time online.

Vi ser frem til å høre fra deg og gi deg våre beste råd og anbefalinger for et vakkert smil!

Kontakt oss idag!


Velkommen til Rommen Tannlegesenter. Kontakt oss i dag! Fyll gjerne ut skjemaet, så tar vi kontakt med deg. Du kan også kontakte oss på telefon 22 21 02 96 eller bestill en ledig time online i tannlegens timebok direkte.


Henvendelse / Spørsmål / Annet:

Alle våre tilbud


30 % rabatt på undersøkelse av nye pasienter hos allmenntannlege

Etter undersøkelsen mottar du et skriftlig tilbud på eventuell videre behandling. Klikk her for å lese mer om første besøket hos tannlegen.

15 % studentrabatt hos allmenntannlege

Ved gyldig studentbevis får studenter rabatt på alle behandlinger. Du er selv ansvarlig for å vise frem studentbeviset vid enhver behandling.

Tannbleking 1.250 kr per kjeve.

Profesjonell tannbleking med hjelp av tilpassede blekingskinner gir det beste resultatet.

Gratis samtaleterapi ved tannlegeskrekk (15 minutter)

Samtal om tannlegeskrekk er med en av våre allmenntannleger. Tilbudet gjelder ikke med våre tannlegespesialister.

Gratis konsultasjon ved tannimplantat (15 minutter)

Samtal om tannimplantat er med en av våre allmenntannleger. Tilbudet gjelder ikke med våre tannlegespesialister.

Rommen Tannlegesenter AS

Nedre Rommen 5C
0988 Oslo
Tel:
22 21 02 96
E-post:
post@rommentannlegesenter.no
Åpningstider:
Man – Fre 07-20
(Lør 10-15)
star