30 % rabatt på undersøkelse av nye pasienter  

15% studentrabatt på all behandling

Har du tannlegeskrekk? Gratis konsultasjon

Tannimplantat? Gratis konsultasjon

Ønsker du å bli kontaktet av oss?

Usynlig tannregulering i Oslo – for ungdom og voksne

Usynlig tannregulering – lav pris på usynlig, estetisk tannbehandling

Alle vil gjerne ha et vidunderlig smil, men en hel del av oss trenger litt hjelp for å komme dit.

Usynlig tannregulering er tannregulering for ungdom og voksne mennesker, som ønsker en forbedring av tennenes posisjon i munnen. Resultatet er varig, slik det er for annen type tannregulering.

Prisen på usynlig tannregulering i Oslo er noe høyere enn prisen på vanlig tannregulering. Årsaken er at usynlig tannregulering må tilpasses hver enkelt pasient, og det er et tidkrevende arbeid. Imidlertid vil vi gi deg en svært god pris – våre tannlegespesialister utfører denne behandlingen ofte og har rutinene inne. Vi gir alltid et skriftlig pris-tilbud før behandling starter. Se også vår pris-liste.

usynlig tannregulering oslo

Usynlig tannregulering kan helt smertefritt fjerne mellomrom og gi rette tenner

Noen ganger er det helt nødvendig å rette opp tenner, for eksempel for å få plass til en tannkrone. Men ofte er det et ønske om å oppnå et spesielt estetisk resultat som er utgangspunktet for tannregulering i voksen alder. For oss er det viktig at vi avklarer dine forventninger til resultatet på forhånd.

Vi er alltid ærlige mot pasientene våre, og du vil få grei beskjed om hva vi kan oppnå med tannreguleringen i Oslo. Reguleringen er smertefri.

Usynlig tannregulering er behagelig, men kan kreve noe tilvenning

Våre tannlegespesialister fester godt tilpassede braketter på tennenes bakside. Her vil de være helt usynlige, og denne tannreguleringen vil være like effektiv som annen (synlig) tannregulering. God tilpassing av braketter – og brakettenes flate form – gjør at den usynlige tannreguleringen ikke medfører ubehag i hverdagen. Men du bør innstille deg på en periode med tilvenning. Tannreguleringen vil nok føles litt underlig i starten, men de aller fleste venner seg raskt til det.

usynlig tannregulering oslo

Allergikere kan også bruke vår usynlige tannregulering

Vi tilbyr usynlig tannregulering i stål, og det betyr at også allergikere kan bruke dette. Vi bruker ikke nikkel eller andre allergifremkallende materialer.

Fordeler med usynlig tannregulering – komfort og selvtillit

Den største fordelen er kanskje at du slipper den lange perioden hvor andre mennesker først og fremst ser tannreguleringen din, noe som ikke akkurat virker styrkende, verken personlig eller profesjonelt. Så vil vi faktisk hevde at denne reguleringen gir høyere komfort enn tradisjonell tannregulering, når tilvenningsperioden er vel overstått.

Hvor lenge er det nødvendig å gå med usynlig tannregulering for å få et godt resultat?

Behandlingstiden vil variere noe, men vanligvis vil den være like lang som ved tradisjonell tannregulering, det vil si ca. 9-12 måneder. Det vil være nødvendig med relativt hyppige kontroller hos tannlegen, vanligvis med 4-6 ukers mellomrom.

Ønsker du å snakke med oss om usynlig tannregulering i Oslo?

Kontakt oss i dag på telefon 22 21 02 96 eller bestill time online.

Vi ser frem til å høre fra deg og gi deg våre beste råd og anbefalinger for et vakkert smil!