FØRSTE BESØK

Første besøk hos tannlegen

Som ny pasient er det viktig for oss å bli kjent med deg, og det er like viktig at du blir kjent med oss. Orienter deg gjerne rundt på vår hjemmeside og gjør det kjent med vår behandlingsfilosofi. Vi anbefaler at du kommer 10 minutter før avtalt tid for å fylle ut et helseskjema.

kundetilfredshet på rommen tannlegesenter

Rommen Tannlegesenter har 4,9/5 kundetilfredshet på Legelisten og 4,8/5 på Google. Det er vi veldige stolte av!

Amin Fadakar

Daglig Leder, Odontologisk ansvarlig, Tannlege, MNTF (Medlem av den Norske Tannlegeforening).
Utdanning:Tannlege, Utdannet ved universitetet i Malmø, Sverige, år 2010. Godkjent spesialkompetanse i implantatprotetikk.
Les mer om Amin.

Latest posts by Amin Fadakar (see all)

  Helseskjema

  Som pasient er det viktig at helseskjema fylles ut så grundig som mulig. Din allmennhelse henger sammen med din tannhelse. Komplikasjoner og feilbehandlinger kan unnvikes i stor grad om man har tilgang til et oppdatert og detaljert utfylt helseskjema. Dessuten kan du som pasient ha rett til trygderefusjon på tannbehandlingen din, og derfor er det viktig at din behandler får korrekte opplysninger om din helse.

  Behandlingsfilosofi

  Skal vi kort sammenfatte vår behandlingsfilosofi, vil vi gjøre det med det latinske utrykket “Primum est non nocere”. Oversatt til norsk betyr dette: “Det viktigste er å ikke skade”. Dette er en av de viktigste prinsippene innen moderne odontologi (læren om munnhule og tenner) og i medisin.

  Alle materialene vi har til rådighet idag for å erstatte tapt tannvev, vil aldri være noe annet enn en form for proteser (dvs kunstige erstatninger av kroppens eget vev). På tross av at utviklingen har kommet langt innen nye behandlingsteknikker og materialer, så vil proteser aldri kunne måle seg med kroppens eget vev. Derfor er det viktigste å bevare så mye som mulig av din egen tannsubstans når tenner skal repareres.

   

  healthy teeth

   

  Pasientinformering

  Et annet viktig prinsipp i vår behandling er at pasienten skal være godt informert. Det skal alltid informeres om ulike behandlingsalternativer med risiko, kostnader og prognose for hvert alternativ. Dette er alle norske tannleger pålagt gjennom pasientrettighetsloven. At tannlegen bestemmer hva som skal gjøres uten å forhøre seg med pasienten er ikke riktig.

  Ingen behandlinger er evigvarende. For å unngå skuffelser, misforståelser og klagesaker er det viktig at pasienten er godt informert om hvilke resultater som er realistiske i forbindelse med en behandling.

  Smertefri behandling

  For deg som lider av tannlegeskrekk, eller er urolig for at det skal gjøre vondt, så er det verdt å nevne at moderne tannbehandling er smertefri. Nye tekniker og utvikling i faget gjør at behandlingen kan utføres så smertefritt som mulig. Les mer om behandling av tannlegeskrekk

  Betaling

  Om ingenting annet er bestemt på forhånd, skal all behandling betales etter hvert besøk. Du kan betale med kontanter eller betalingskort. (Visa, Mastercard). Om du ønsker delbetaling og finansiering, har vi gode avtaler på dette gjennom vår tannkontoløsning. Denne løsning er svært populær blant våre pasienter.

  Tilbakemelding

  Vi oppfordrer også til at du fyller ut et anonymt vurderingskjema etter ditt første besøk, om din opplevelse her hos oss. Dette vil vi bruke for å hele tiden forbedre oss.

  Kontakt oss idag!


  Velkommen til Rommen Tannlegesenter. Kontakt oss i dag! Fyll gjerne ut skjemaet, så tar vi kontakt med deg. Du kan også kontakte oss på telefon 22 21 02 96 eller bestill en ledig time online i tannlegens timebok direkte.


  Henvendelse / Spørsmål / Annet:

  Alle våre tilbud


  30 % rabatt på undersøkelse av nye pasienter hos allmenntannlege

  Etter undersøkelsen mottar du et skriftlig tilbud på eventuell videre behandling. Klikk her for å lese mer om første besøket hos tannlegen.

  15 % studentrabatt hos allmenntannlege

  Ved gyldig studentbevis får studenter rabatt på alle behandlinger. Du er selv ansvarlig for å vise frem studentbeviset vid enhver behandling.

  Tannbleking 1.250 kr per kjeve.

  Profesjonell tannbleking med hjelp av tilpassede blekingskinner gir det beste resultatet.

  Gratis samtaleterapi ved tannlegeskrekk (15 minutter)

  Samtal om tannlegeskrekk er med en av våre allmenntannleger. Tilbudet gjelder ikke med våre tannlegespesialister.

  Gratis konsultasjon ved tannimplantat (15 minutter)

  Samtal om tannimplantat er med en av våre allmenntannleger.Tilbudet gjelder ikke med våre tannlegespesialister.

  Ring oss hvis du
  trenger akutt tannlege!

  Vi hjelper deg vanligvis
  samme dag som du tar
  kontakt med oss.

  Ring oss hvis du trenger akutt tannlege!

  Vi hjelper deg vanligvis samme dag som du tar kontakt med oss.

  PRISLISTE

  Med oss får du det aller beste tannhelsetjenester til rimelige priser. Et besøk til tannlegen trenger ikke å være så dyrt som mange tror. I tillegg kan våre pasienter få økonomisk støtte fra Helfo og Nav, noe som gjør behandlingen enda billigere. Om du ønsker delbetaling og finansiering, har vi gode avtaler.

  LANGE ÅPNINGSTIDER

  Om du bare er nysgjerrig, vil bytte tannlege, ønsker mer kunnskap om tannhelse, har akutte problemer, er engstelig for tannlegebesøk eller vurderer nye eller flere tenner. Da har du kommet rett, vi kan hjelpe deg med kort ventetid og har lange åpningstider. Tannlegevakten er åpen for akuttbehandling! Velkommen!

  RENTEFRI DELBETALING

  Vi tilbyr delbetaling for våre pasienter sammen med Cresco. Vi kan tilby en helt rentefri delbetaling over 4 mnd eller 12 mnd. Vi har også direkte oppgjør med Helfo og kan derfor tilby rimeligere tannbehandling om du har krav på støtte. Våre tannleger vil vurdere om du har krav på refusjon fra Helfo.

  TANNLEGESKREKK?

  Har du smerte eller andre problemer i munnen og tennene, men ikke tør å besøke tannlegen? Våre tannleger har den erfaring og kunnskapen som trengs for å hjelpe deg med tannlegeskrekk. Vi tilbyr derfor gratis konsultasjon om tannlegeskrekken din i et avslappet og trygt miljø.