fbpx

FOREBYGGENDE TANNBEHANDLING

Forebyggende tannbehandling for vakre tenner

Den aller viktigste forebyggende tannbehandlingen gjør du selv, helt rutinemessig og hver eneste dag. Du pusser tenner, du bruker tanntråd, du skyller kanskje også med fluor. Så kommer du til kontroll hos oss.

Rommen Tannlegesenter har 4,9/5 kundetilfredshet på Legelisten og 4,8/5 på Google. Det er vi veldige stolte av!

Forebyggende tannbehandling starter på badet og fortsetter hos tannlegen

Undersøkelse hos tannlegen er forebyggende tannbehandling. Vi kan oppdage avvik på et veldig tidlig tidspunkt. For deg er det en stor fordel. Ikke bare er det langt billigere å få behandlet små problemer før de vokser seg store. Det er også langt bedre for tennene og den totale tannhygienen at problemer behandles ganske umiddelbart etter at de har oppstått.

Selv om du tar den daglige tannhygienen på alvor, kan tannproblemer oppstå. Ikke skip den årlige kontrollen, den er vel verd tiden du bruker. Se også vår pris-liste.

Her finner du informasjon om undersøkelse hos våre tannleger/tannpleiere.

 

 

Tannpleie hos tannlegen er også forebyggende tannbehandling

Tannpleie fremmer tannhelse gjennom å vurdere tilstand i pasientens munnhule. Våre tannpleiere legger stor vekt på god kommunikasjon med pasientene våre. Tannpleieren har både klinisk kompetanse og formidlingskompetanse.

Er du interessert i estetisk/kosmetisk tannpleie, les her.

Forebyggende tannbehandling for pasienter med særlige tannproblemer

Pasienter med kronisk sykdom i tann eller tannkjøtt må være ekstra påpasselige med rengjøring av tenner, tannkjøtt og munnhule. Kroniske betennelsestilstander kan kreve særlige tiltak, for eksempel bruk av desinfiserende munnskyllevæske og antibiotika. Men hovedregelen vil være god, daglig munnhygiene.

Interdentalbørster er gode redskaper for rengjøring, selv om du ikke har problemer i munnhulen. Pasienter med kronisk sykdom i munnhulen bør absolutt bruke interdentalbørste.

Forebyggende tannbehandling for boksere og andre sportsutøvere

Skal du ta imot slag? Da er det best å forebygge med en solid tannbeskytter. Spør oss om råd.

Vi vil gjerne gi råd om forebyggende tannbehandling – ring oss på telefon 22 21 02 96 eller bestill time for undersøkelse online.

Kontakt oss idag!


Velkommen til Rommen Tannlegesenter. Kontakt oss i dag! Fyll gjerne ut skjemaet, så tar vi kontakt med deg. Du kan også kontakte oss på telefon 22 21 02 96 eller bestill en ledig time online i tannlegens timebok direkte.


Henvendelse / Spørsmål / Annet:

Våre tilbud


30 % rabatt på undersøkelse av nye pasienter hos allmenntannlege

Etter undersøkelsen mottar du et skriftlig tilbud på eventuell videre behandling. Klikk her for å lese mer om første besøket hos tannlegen.

 

15 % studentrabatt hos allmenntannlege

Ved gyldig studentbevis får studenter rabatt på alle behandlinger. Du er selv ansvarlig for å vise frem studentbeviset vid enhver behandling.

 

Profesjonell tannbleking med tilpassede blekeskinner, 2995 kr

Profesjonell tannbleking med hjelp av tilpassede blekingskinner gir det beste resultatet.

Rommen Tannlegesenter AS

Nedre Rommen 5C
0988 Oslo
Tel:
22 21 02 96
E-post:
post@rommentannlegesenter.no
Åpningstider:
Man – Fre 07-20
(Lør 10-15)
star