30 % rabatt på undersøkelse av nye pasienter  

15% studentrabatt på all behandling

Har du tannlegeskrekk? Gratis konsultasjon

Tannimplantat? Gratis konsultasjon

Ønsker du å bli kontaktet av oss?

Forebyggende tannbehandling for vakre tenner

Forebyggende tannbehandling starter på badet og fortsetter hos tannlegen

Den aller viktigste forebyggende tannbehandlingen gjør du selv, helt rutinemessig og hver eneste dag. Du pusser tenner, du bruker tanntråd, du skyller kanskje også med fluor. Ønsker du råd om daglig tannhygiene, se her: tannpuss, tanntråd, fluorskyll.

Så kommer du til kontroll hos oss.

Undersøkelse hos tannlegen er forebyggende tannbehandling

Vi kan oppdage avvik på et veldig tidlig tidspunkt. For deg er det en stor fordel. Ikke bare er det langt billigere å få behandlet små problemer før de vokser seg store. Det er også langt bedre for tennene og den totale tannhygienen at problemer behandles ganske umiddelbart etter at de har oppstått.

Selv om du tar den daglige tannhygienen på alvor, kan tannproblemer oppstå. Ikke skip den årlige kontrollen, den er vel verd tiden du bruker. Se også vår pris-liste.

Her finner du informasjon om undersøkelse hos våre tannleger/tannpleiere.

forebyggende-tannbehandling

Tannpleie hos tannlegen er også forebyggende tannbehandling

Tannpleie fremmer tannhelse gjennom å vurdere tilstand i pasientens munnhule. Våre tannpleiere legger stor vekt på god kommunikasjon med pasientene våre. Tannpleieren har både klinisk kompetanse og formidlingskompetanse.

Er du interessert i estetisk/kosmetisk tannpleie, les her.

Forebyggende tannbehandling for pasienter med særlige tannproblemer

Pasienter med kronisk sykdom i tann eller tannkjøtt må være ekstra påpasselige med rengjøring av tenner, tannkjøtt og munnhule. Kroniske betennelsestilstander kan kreve særlige tiltak, for eksempel bruk av desinfiserende munnskyllevæske og antibiotika. Men hovedregelen vil være god, daglig munnhygiene.

Interdentalbørster er gode redskaper for rengjøring, selv om du ikke har problemer i munnhulen. Pasienter med kronisk sykdom i munnhulen bør absolutt bruke interdentalbørste.

Forebyggende tannbehandling for boksere og andre sportsutøvere

Skal du ta imot slag? Da er det best å forebygge med en solid tannbeskytter. Spør oss om råd.

Vi vil gjerne gi råd om forebyggende tannbehandling – ring oss på telefon 22 21 02 96 eller bestill time for undersøkelse online.