fbpx
Mandag - Fredag 07:00-20:00
Lørdag 10.00 - 15.00
Nedre Rommen 5C,
0988 Oslo (Stovner)

FOREBYGGENDE TANNBEHANDLING

Forebyggende tannbehandling for vakre tenner

Den aller viktigste forebyggende tannbehandlingen gjør du selv, helt rutinemessig og hver eneste dag. Du pusser tenner, du bruker tanntråd, du skyller kanskje også med fluor. Så kommer du til kontroll hos oss.

Rommen Tannlegesenter har 4,9/5 kundetilfredshet på Legelisten og 4,8/5 på Google. Det er vi veldige stolte av!
Amin Fadakar

Amin Fadakar

Daglig Leder, Odontologisk ansvarlig, Tannlege, MNTF (Medlem av den Norske Tannlegeforening).
Utdanning:Tannlege, Utdannet ved universitetet i Malmø, Sverige, år 2010. Godkjent spesialkompetanse i implantatprotetikk.
Les mer om Amin.

Forebyggende tannbehandling starter på badet og fortsetter hos tannlegen

Undersøkelse hos tannlegen er forebyggende tannbehandling. Vi kan oppdage avvik på et veldig tidlig tidspunkt. For deg er det en stor fordel. Ikke bare er det langt billigere å få behandlet små problemer før de vokser seg store. Det er også langt bedre for tennene og den totale tannhygienen at problemer behandles ganske umiddelbart etter at de har oppstått.

Selv om du tar den daglige tannhygienen på alvor, kan tannproblemer oppstå. Ikke skip den årlige kontrollen, den er vel verd tiden du bruker. Se også vår pris-liste.

Her finner du informasjon om undersøkelse hos våre tannleger/tannpleiere.

 

 

Tannpleie hos tannlegen er også forebyggende tannbehandling

Tannpleie fremmer tannhelse gjennom å vurdere tilstand i pasientens munnhule. Våre tannpleiere legger stor vekt på god kommunikasjon med pasientene våre. Tannpleieren har både klinisk kompetanse og formidlingskompetanse.

Er du interessert i estetisk/kosmetisk tannpleie, les her.

Forebyggende tannbehandling for pasienter med særlige tannproblemer

Pasienter med kronisk sykdom i tann eller tannkjøtt må være ekstra påpasselige med rengjøring av tenner, tannkjøtt og munnhule. Kroniske betennelsestilstander kan kreve særlige tiltak, for eksempel bruk av desinfiserende munnskyllevæske og antibiotika. Men hovedregelen vil være god, daglig munnhygiene.

Interdentalbørster er gode redskaper for rengjøring, selv om du ikke har problemer i munnhulen. Pasienter med kronisk sykdom i munnhulen bør absolutt bruke interdentalbørste.

Forebyggende tannbehandling for boksere og andre sportsutøvere

Skal du ta imot slag? Da er det best å forebygge med en solid tannbeskytter. Spør oss om råd.

Vi vil gjerne gi råd om forebyggende tannbehandling – ring oss på telefon 22 21 02 96 eller bestill time for undersøkelse online.

Kontakt oss idag!


Velkommen til Rommen Tannlegesenter. Kontakt oss i dag! Fyll gjerne ut skjemaet, så tar vi kontakt med deg. Du kan også kontakte oss på telefon 22 21 02 96 eller bestill en ledig time online i tannlegens timebok direkte.


Henvendelse / Spørsmål / Annet:

Alle våre tilbud


30 % rabatt på undersøkelse av nye pasienter hos allmenntannlege

Etter undersøkelsen mottar du et skriftlig tilbud på eventuell videre behandling. Klikk her for å lese mer om første besøket hos tannlegen.

15 % studentrabatt hos allmenntannlege

Ved gyldig studentbevis får studenter rabatt på alle behandlinger. Du er selv ansvarlig for å vise frem studentbeviset vid enhver behandling.

Tannbleking 1.250 kr per kjeve.

Profesjonell tannbleking med hjelp av tilpassede blekingskinner gir det beste resultatet.

Gratis samtaleterapi ved tannlegeskrekk (15 minutter)

Samtal om tannlegeskrekk er med en av våre allmenntannleger. Tilbudet gjelder ikke med våre tannlegespesialister.

Gratis konsultasjon ved tannimplantat (15 minutter)

Samtal om tannimplantat er med en av våre allmenntannleger. Tilbudet gjelder ikke med våre tannlegespesialister.

Tannlegevakt - Vi hjelper deg i dag hvis du har tannverk eller akutte tannproblemer 

PRISLISTE

Med oss får du det aller beste tannhelsetjenester til rimelige priser. Et besøk til tannlegen trenger ikke å være så dyrt som mange tror. I tillegg kan våre pasienter få økonomisk støtte fra Helfo og Nav, noe som gjør behandlingen enda billigere. Om du ønsker delbetaling og finansiering, har vi gode avtaler.

LES MER OM VÅRE PRISER

LANGE ÅPNINGSTIDER

Om du bare er nysgjerrig, vil bytte tannlege, ønsker mer kunnskap om tannhelse, har akutte problemer, er engstelig for tannlegebesøk eller vurderer nye eller flere tenner. Da har du kommet rett, vi kan hjelpe deg med kort ventetid og har lange åpningstider. Tannlegevakten er åpen for akuttbehandling! Velkommen!

VÅRE ÅPNINGSTIDER

RENTEFRI DELBETALING

Vi tilbyr delbetaling for våre pasienter sammen med Cresco. Vi kan tilby en helt rentefri delbetaling over 4 mnd eller 12 mnd. Vi har også direkte oppgjør med Helfo og kan derfor tilby rimeligere tannbehandling om du har krav på støtte. Våre tannleger vil vurdere om du har krav på refusjon fra Helfo.

LES MER OM DELBETALING

TANNLEGESKREKK

Har du smerte eller andre problemer i munnen og tennene, men ikke tør å besøke tannlegen? Våre tannleger har den erfaring og kunnskapen som trengs for å hjelpe deg med tannlegeskrekk. Vi tilbyr derfor gratis konsultasjon om tannlegeskrekken din i et avslappet og trygt miljø.

Rommen Tannlegesenter AS

Nedre Rommen 5C
0988 Oslo
Tel:
22 21 02 96
E-post:
post@rommentannlegesenter.no
Åpningstider:
Man – Fre 07-20
(Lør 10-15)
starclock-omap-markerphone