FLUORSKYLL

Fluorskyll er det eneste munnskyllevannet anbefalt for daglig bruk

Vi anbefaler helt generelt ikke bruk av antiseptisk munnskyllevann over tid. Unntaket er når det foreligger en diagnose som medfører anbefaling om bruk av antiseptisk munnskyllevann. Antiseptisk munnskyllevann bør bare brukes på daglig basis dersom dette er forordnet av tannlege. Spør oss om munnskyllevann – vi har helt klare oppfatninger om hva du bør og ikke bør bruke.

kundetilfredshet på rommen tannlegesenter

Rommen Tannlegesenter har 4,9/5 kundetilfredshet på Legelisten og 4,8/5 på Google. Det er vi veldige stolte av!

Amin Fadakar

Daglig Leder, Odontologisk ansvarlig, Tannlege, MNTF (Medlem av den Norske Tannlegeforening).
Utdanning:Tannlege, Utdannet ved universitetet i Malmø, Sverige, år 2010. Godkjent spesialkompetanse i implantatprotetikk.
Les mer om Amin.

Latest posts by Amin Fadakar (see all)

  Fluorid og fluor er ikke det samme – tannkrem og munnskyllevann inneholder faktisk fluorid

  Det hersker en viss begrepsforvirring blant folk flest, og det er ikke så rart. Dette stoffet, som er et høyst anbefalt innhold i tannkrem og munnskyllevann, kalles jo for fluor på folkemunne, mens det i virkeligheten heter fluorid. Dette blir først et problem når man nå hører om fluor som kan være kreftfremkallende, for eksempel i forskjellige typer emballasje. Dette er ikke det samme stoffet.

  Tannkremens fluorid (populært kalt fluor) er et helt annet stoff enn potensielt hormonforstyrrende fluorstoffer eller den farlige gassen fluor.

  Munnskyllevann mot dårlig ånde

  Bruk av munnskyllevann for frisk pust anbefales ikke. Vi vil at du i stedet skal bruke sukkerfrie pastiller eller sukkerfri tyggegummi. Alvorlige tilfeller av dårlig ånde bør behandles av tannlege. Hvis du er i tvil bør du konsultere oss.

  Her kan du lese om mulige årsaker til – og vår behandling av – dårlig ånde.

  Forskning viser at fluorskyll kan gi bedre tannhelse

  Nyere forskning viser at munnen faktisk kan ta skade av antiseptisk munnskyllevann, og at dette munnskyllevannet heller ikke har noen målbar, positiv effekt. Munnskyllevann som inneholder fluorid kan derimot gi tannhelsegevinst. Men vær oppmerksom på mulige bivirkninger av antiseptiske stoffer som kan finnes i munnskyllevannet sammen med fluorid.

  Daglig skylling med munnskyllevann, som inneholder antiseptiske stoffer, kan ha negative (og til og med alvorlige) konsekvenser. Munnen har en naturlig bakterieflora som ikke bør forstyrres i tide og utide.

  Fluorskyll kan forebygge hull i tennene (karies)

  Munnskyllevann uten antiseptiske stoffer og med fluorid kan brukes daglig. Forskning viser at munnskyllevann med fluorid kan ha svært positiv effekt på tannhelsen. Spør tannlegen om du bør skylle daglig med fluorskyll.

  Fluorskyll for barn

  Barn trenger ikke fluorskyll, de aller fleste barn får en tilstrekkelig mengde fluorid gjennom tannkrem som inneholder fluorid. Regelen som gjelder er at små barn skal ha små mengder fluorid, tex Flux Junior.

  Her finner du mer informasjon om tenner hos barn.

  Har du spørsmål om fluorskyll? Bruk den årlige tannkontrollen til å få våre anbefalinger. Kontakt oss i dag på telefon 22 21 02 96 eller bestill time online.

  Kontakt oss idag!


  Velkommen til Rommen Tannlegesenter. Kontakt oss i dag! Fyll gjerne ut skjemaet, så tar vi kontakt med deg. Du kan også kontakte oss på telefon 22 21 02 96 eller bestill en ledig time online i tannlegens timebok direkte.


  Henvendelse / Spørsmål / Annet:

  Alle våre tilbud


  30 % rabatt på undersøkelse av nye pasienter hos allmenntannlege

  Etter undersøkelsen mottar du et skriftlig tilbud på eventuell videre behandling. Klikk her for å lese mer om første besøket hos tannlegen.

  15 % studentrabatt hos allmenntannlege

  Ved gyldig studentbevis får studenter rabatt på alle behandlinger. Du er selv ansvarlig for å vise frem studentbeviset vid enhver behandling.

  Tannbleking 1.250 kr per kjeve.

  Profesjonell tannbleking med hjelp av tilpassede blekingskinner gir det beste resultatet.

  Gratis samtaleterapi ved tannlegeskrekk (15 minutter)

  Samtal om tannlegeskrekk er med en av våre allmenntannleger. Tilbudet gjelder ikke med våre tannlegespesialister.

  Gratis konsultasjon ved tannimplantat (15 minutter)

  Samtal om tannimplantat er med en av våre allmenntannleger.Tilbudet gjelder ikke med våre tannlegespesialister.

  Ring oss hvis du
  trenger akutt tannlege!

  Vi hjelper deg vanligvis
  samme dag som du tar
  kontakt med oss.

  Ring oss hvis du trenger akutt tannlege!

  Vi hjelper deg vanligvis samme dag som du tar kontakt med oss.

  PRISLISTE

  Med oss får du det aller beste tannhelsetjenester til rimelige priser. Et besøk til tannlegen trenger ikke å være så dyrt som mange tror. I tillegg kan våre pasienter få økonomisk støtte fra Helfo og Nav, noe som gjør behandlingen enda billigere. Om du ønsker delbetaling og finansiering, har vi gode avtaler.

  LANGE ÅPNINGSTIDER

  Om du bare er nysgjerrig, vil bytte tannlege, ønsker mer kunnskap om tannhelse, har akutte problemer, er engstelig for tannlegebesøk eller vurderer nye eller flere tenner. Da har du kommet rett, vi kan hjelpe deg med kort ventetid og har lange åpningstider. Tannlegevakten er åpen for akuttbehandling! Velkommen!

  RENTEFRI DELBETALING

  Vi tilbyr delbetaling for våre pasienter sammen med Cresco. Vi kan tilby en helt rentefri delbetaling over 4 mnd eller 12 mnd. Vi har også direkte oppgjør med Helfo og kan derfor tilby rimeligere tannbehandling om du har krav på støtte. Våre tannleger vil vurdere om du har krav på refusjon fra Helfo.

  TANNLEGESKREKK?

  Har du smerte eller andre problemer i munnen og tennene, men ikke tør å besøke tannlegen? Våre tannleger har den erfaring og kunnskapen som trengs for å hjelpe deg med tannlegeskrekk. Vi tilbyr derfor gratis konsultasjon om tannlegeskrekken din i et avslappet og trygt miljø.