fbpx

TANNPLEIE

Klinisk tannpleie og daglig tannpleie i Oslo

Tannpleie er et begrep som dekker all den pleie tennene dine får, men som oftest betegner det vi kaller klinisk tannpleie. Den daglige tannpleien er den du selv utfører hjemme og til daglig. Klinisk tannpleie utføres på tannklinikk. Våre kliniske tannpleiere har 3-årig utdanning (bachelor) i tannpleie.

Rommen Tannlegesenter har 4,9/5 kundetilfredshet på Legelisten og 4,8/5 på Google. Det er vi veldige stolte av!

Klinisk tannpleie

Klinisk tannpleie er et bredt felt med fokus på tannhelse. Tannpleiere undersøker, behandler og veileder.

Våre tannpleiere utfører tannhelsekontroller, tar røntgenbilder, pusser og polerer, fjerner tannstein og misfarging og renser tennene, for å nevne noen av arbeidsoppgavene.

Lav pris på klinisk tannpleie i Oslo – gratis konsultasjon ved alvorlig tannlegeskrekk

Jevnlig besøk hos tannpleier koster lite og kan gi betydelig tannhelsegevinst. For eksempel er det viktig å få fjernet tannstein på tennene, og tannpleieren gjør det. Samtidig vil tidlige tegn på større problemer kunne oppdages, som f.eks. tannkjøttbetennelse. Tidlig behandling kan i noen tilfeller være helt avgjørende for hvordan sykdom utvikler seg.

Hos oss får studenter alltid studentrabatt – også på tannpleie

Det er ingen grunn til å la det skure og gå, selv om du er student. Husk at tennene skal vare hele livet! Vi gir deg studentrabatt på all tannlegebehandling.

Her finner du vår pris-liste som også inneholder oversikt over spesielle rabatter. Vær oppmerksom på at enkelte tilstander kan gi rett til refusjon fra Helfo (tidligere NAV).

Tannpleieren veileder pasientene

Tannpleieren er spesialist på tannhelse, og en viktig del av arbeidet er å veilede pasienter i god tannhelse. Tannpleieren gir også gode råd om tannhelse ved særlige utfordringer, f.eks. kronisk sykdom, røyking eller bruk av snus.

Den daglige tannpleien

Såfremt du ikke har særlige problemer knyttet til tannhelse, vil den aller viktigste tannpleien være den du gjør selv til daglig. Tannpussen to ganger daglig kan vel knapt overvurderes. Vi anbefaler bruk av tanntråd, minst én gang daglig. Her kan du finne informasjon om fluorskyll og interdentalbørster.

Men glem ikke rutinemessige besøk hos tannlege/tannpleier – her gjelder ikke enten eller, her gjelder både og.

Tannpleieren samarbeider tett med tannlegen

Tannpleieren kan være den første pasienten kommer i kontakt med. Ved behov for mer omfattende tannbehandling vil tannlegen kobles inn og overta arbeidet. Samarbeidet mellom tannpleier og tannlege er tett og godt egnet til å sikre at pasientene våre får god informasjon og skikkelig veiledning på alle nivå.

Estetisk (kosmetisk) tannpleie Oslo

Når tannpleie først og fremst utføres for å forskjønne tenner og smil, definerer vi det som estetisk/kosmetisk tannpleie. En mer omfattende, forskjønnende tannbehandling, som kun kan utføres av tannlege, definerer vi som estetisk/kosmetisk tannbehandling.

Her kan du lese mer om henholdsvis estetisk tannpleie (utført av tannpleier) og estetisk tannbehandling (utført av tannlege).

Rutinemessig, klinisk tannpleie i Oslo

Du gjør klokt i å gå regelmessig til tannpleieren/tannlegen, selv om du ikke har spesielle problemer med tennene.

Har du alvorlig tannlegeskrekk? Ring oss på 22 21 02 96 – vi setter av tid til gratis samtaleterapi før undersøkelsen!

Kontakt oss i dag på telefon 22 21 02 96 for å få time hos én av våre tannpleiere (eller tannleger) eller bestill time online.

Kontakt oss idag!


Velkommen til Rommen Tannlegesenter. Kontakt oss i dag! Fyll gjerne ut skjemaet, så tar vi kontakt med deg. Du kan også kontakte oss på telefon 22 21 02 96 eller bestill en ledig time online i tannlegens timebok direkte.


Henvendelse / Spørsmål / Annet:

Alle våre tilbud


30 % rabatt på undersøkelse av nye pasienter hos allmenntannlege

Etter undersøkelsen mottar du et skriftlig tilbud på eventuell videre behandling. Klikk her for å lese mer om første besøket hos tannlegen.

15 % studentrabatt hos allmenntannlege

Ved gyldig studentbevis får studenter rabatt på alle behandlinger. Du er selv ansvarlig for å vise frem studentbeviset vid enhver behandling.

Tannbleking 1.250 kr per kjeve.

Profesjonell tannbleking med hjelp av tilpassede blekingskinner gir det beste resultatet.

Gratis samtaleterapi ved tannlegeskrekk (15 minutter)

Samtal om tannlegeskrekk er med en av våre allmenntannleger. Tilbudet gjelder ikke med våre tannlegespesialister.

Gratis konsultasjon ved tannimplantat (15 minutter)

Samtal om tannimplantat er med en av våre allmenntannleger. Tilbudet gjelder ikke med våre tannlegespesialister.

Rommen Tannlegesenter AS

Nedre Rommen 5C
0988 Oslo
Tel:
22 21 02 96
E-post:
post@rommentannlegesenter.no
Åpningstider:
Man – Fre 07-20
(Lør 10-15)
star