TANNPLEIE

Klinisk tannpleie og daglig tannpleie i Oslo

Tannpleie er et begrep som dekker all den pleie tennene dine får, men som oftest betegner det vi kaller klinisk tannpleie. Den daglige tannpleien er den du selv utfører hjemme og til daglig. Klinisk tannpleie utføres på tannklinikk. Våre kliniske tannpleiere har 3-årig utdanning (bachelor) i tannpleie.

kundetilfredshet på rommen tannlegesenter

Rommen Tannlegesenter har 4,9/5 kundetilfredshet på Legelisten og 4,8/5 på Google. Det er vi veldige stolte av!

Amin Fadakar

Daglig Leder, Odontologisk ansvarlig, Tannlege, MNTF (Medlem av den Norske Tannlegeforening).
Utdanning:Tannlege, Utdannet ved universitetet i Malmø, Sverige, år 2010. Godkjent spesialkompetanse i implantatprotetikk.
Les mer om Amin.

Latest posts by Amin Fadakar (see all)

  Klinisk tannpleie

  Klinisk tannpleie er et bredt felt med fokus på tannhelse. Tannpleiere undersøker, behandler og veileder.

  Våre tannpleiere utfører tannhelsekontroller, tar røntgenbilder, pusser og polerer, fjerner tannstein og misfarging og renser tennene, for å nevne noen av arbeidsoppgavene.

  Lav pris på klinisk tannpleie i Oslo – gratis konsultasjon ved alvorlig tannlegeskrekk

  Jevnlig besøk hos tannpleier koster lite og kan gi betydelig tannhelsegevinst. For eksempel er det viktig å få fjernet tannstein på tennene, og tannpleieren gjør det. Samtidig vil tidlige tegn på større problemer kunne oppdages, som f.eks. tannkjøttbetennelse. Tidlig behandling kan i noen tilfeller være helt avgjørende for hvordan sykdom utvikler seg.

  Hos oss får studenter alltid studentrabatt – også på tannpleie

  Det er ingen grunn til å la det skure og gå, selv om du er student. Husk at tennene skal vare hele livet! Vi gir deg studentrabatt på all tannlegebehandling.

  Her finner du vår pris-liste som også inneholder oversikt over spesielle rabatter. Vær oppmerksom på at enkelte tilstander kan gi rett til refusjon fra Helfo (tidligere NAV).

  Tannpleieren veileder pasientene

  Tannpleieren er spesialist på tannhelse, og en viktig del av arbeidet er å veilede pasienter i god tannhelse. Tannpleieren gir også gode råd om tannhelse ved særlige utfordringer, f.eks. kronisk sykdom, røyking eller bruk av snus.

  Den daglige tannpleien

  Såfremt du ikke har særlige problemer knyttet til tannhelse, vil den aller viktigste tannpleien være den du gjør selv til daglig. Tannpussen to ganger daglig kan vel knapt overvurderes. Vi anbefaler bruk av tanntråd, minst én gang daglig. Her kan du finne informasjon om fluorskyll og interdentalbørster.

  Men glem ikke rutinemessige besøk hos tannlege/tannpleier – her gjelder ikke enten eller, her gjelder både og.

  Tannpleieren samarbeider tett med tannlegen

  Tannpleieren kan være den første pasienten kommer i kontakt med. Ved behov for mer omfattende tannbehandling vil tannlegen kobles inn og overta arbeidet. Samarbeidet mellom tannpleier og tannlege er tett og godt egnet til å sikre at pasientene våre får god informasjon og skikkelig veiledning på alle nivå.

  Estetisk (kosmetisk) tannpleie Oslo

  Når tannpleie først og fremst utføres for å forskjønne tenner og smil, definerer vi det som estetisk/kosmetisk tannpleie. En mer omfattende, forskjønnende tannbehandling, som kun kan utføres av tannlege, definerer vi som estetisk/kosmetisk tannbehandling.

  Her kan du lese mer om henholdsvis estetisk tannpleie (utført av tannpleier) og estetisk tannbehandling (utført av tannlege).

  Rutinemessig, klinisk tannpleie i Oslo

  Du gjør klokt i å gå regelmessig til tannpleieren/tannlegen, selv om du ikke har spesielle problemer med tennene.

  Har du alvorlig tannlegeskrekk? Ring oss på 22 21 02 96 – vi setter av tid til gratis samtaleterapi før undersøkelsen!

  Kontakt oss i dag på telefon 22 21 02 96 for å få time hos én av våre tannpleiere (eller tannleger) eller bestill time online.

  Kontakt oss idag!


  Velkommen til Rommen Tannlegesenter. Kontakt oss i dag! Fyll gjerne ut skjemaet, så tar vi kontakt med deg. Du kan også kontakte oss på telefon 22 21 02 96 eller bestill en ledig time online i tannlegens timebok direkte.


  Henvendelse / Spørsmål / Annet:

  Alle våre tilbud


  30 % rabatt på undersøkelse av nye pasienter hos allmenntannlege

  Etter undersøkelsen mottar du et skriftlig tilbud på eventuell videre behandling. Klikk her for å lese mer om første besøket hos tannlegen.

  15 % studentrabatt hos allmenntannlege

  Ved gyldig studentbevis får studenter rabatt på alle behandlinger. Du er selv ansvarlig for å vise frem studentbeviset vid enhver behandling.

  Tannbleking 1.250 kr per kjeve.

  Profesjonell tannbleking med hjelp av tilpassede blekingskinner gir det beste resultatet.

  Gratis samtaleterapi ved tannlegeskrekk (15 minutter)

  Samtal om tannlegeskrekk er med en av våre allmenntannleger. Tilbudet gjelder ikke med våre tannlegespesialister.

  Gratis konsultasjon ved tannimplantat (15 minutter)

  Samtal om tannimplantat er med en av våre allmenntannleger.Tilbudet gjelder ikke med våre tannlegespesialister.

  Ring oss hvis du
  trenger akutt tannlege!

  Vi hjelper deg vanligvis
  samme dag som du tar
  kontakt med oss.

  Ring oss hvis du trenger akutt tannlege!

  Vi hjelper deg vanligvis samme dag som du tar kontakt med oss.

  PRISLISTE

  Med oss får du det aller beste tannhelsetjenester til rimelige priser. Et besøk til tannlegen trenger ikke å være så dyrt som mange tror. I tillegg kan våre pasienter få økonomisk støtte fra Helfo og Nav, noe som gjør behandlingen enda billigere. Om du ønsker delbetaling og finansiering, har vi gode avtaler.

  LANGE ÅPNINGSTIDER

  Om du bare er nysgjerrig, vil bytte tannlege, ønsker mer kunnskap om tannhelse, har akutte problemer, er engstelig for tannlegebesøk eller vurderer nye eller flere tenner. Da har du kommet rett, vi kan hjelpe deg med kort ventetid og har lange åpningstider. Tannlegevakten er åpen for akuttbehandling! Velkommen!

  RENTEFRI DELBETALING

  Vi tilbyr delbetaling for våre pasienter sammen med Cresco. Vi kan tilby en helt rentefri delbetaling over 4 mnd eller 12 mnd. Vi har også direkte oppgjør med Helfo og kan derfor tilby rimeligere tannbehandling om du har krav på støtte. Våre tannleger vil vurdere om du har krav på refusjon fra Helfo.

  TANNLEGESKREKK?

  Har du smerte eller andre problemer i munnen og tennene, men ikke tør å besøke tannlegen? Våre tannleger har den erfaring og kunnskapen som trengs for å hjelpe deg med tannlegeskrekk. Vi tilbyr derfor gratis konsultasjon om tannlegeskrekken din i et avslappet og trygt miljø.