30 % rabatt på undersøkelse av nye pasienter  

15% studentrabatt på all behandling

Har du tannlegeskrekk? Gratis konsultasjon

Tannimplantat? Gratis konsultasjon

Ønsker du å bli kontaktet av oss?

Lav pris på undersøkelse hos våre flinke tannleger

Den beste tannbehandlingen er alltid den forebyggende. Slå et slag for din egen tannhelse, ganske enkelt ved å komme til årlig undersøkelse hos oss. En tannlegeundersøkelse er en investering i egen helse.

Vi gir alltid skriftlig pris-tilbud før behandling starter. Her kan du se vår pris-liste.

Nye pasienter får 30% rabatt på undersøkelse

Vi gir 30% rabatt på prisen for ordinær undersøkelse hos allmenntannlege – hvis du er ny pasient hos oss. Dette er vårt introduksjonstilbud til deg som står uten fast tannlege, eller som ønsker å bytte tannlege. Vi ønsker nye pasienter velkommen!

Studentrabatt til alle studenter

Ta med gyldig studentbevis. Vi gir deg 15% rabatt på undersøkelse – og som student får du også 15% rabatt på all videre tannbehandling hos én av våre allmenntannleger.

Årlig tannlegeundersøkelse er en god vane

Vi kjenner pasientene våre. Som ny pasient vil du oppdage at vi er grundige, og at det er trygt med en tannlege som kjenner deg og tennene dine. Kombinasjonen personlig kjennskap og bred tannlegefaglig kunnskap gir oss mange fortrinn dersom avansert tannbehandling skulle være ønskelig eller bli nødvendig.

Den årlige undersøkelsen hos oss danner grunnlaget for eventuell videre tannbehandling og gode råd fra tannlegen din. Dersom du har interesse for eller vurderer estetisk tannbehandling, er det veldig smart å spørre den tannlegen som kjenner deg. Folk er forskjellige, munner er forskjellige og tenner er forskjellige. Derfor er det også forskjell på hva vi vil anbefale. Du er i trygge hender hos oss.

Vi legger vekt på at den årlige tannlegeundersøkelsen skal være både tannteknisk grundig og helt stressfri for pasienten. Vi forklarer og informerer. En eventuell oppfølgende behandling avtales med deg.

Har du tannlegeskrekk? Kom likevel.

Vi vet at tannlegeskrekk hindrer noen i å oppsøke tannlege. Men kom likevel. Undersøkelse gjør ikke vondt, og vi har svært gode metoder for smertefri tannbehandling. Vær også oppmerksom på at vi kan tilby narkose ved behandling av pasienter med alvorlig tannlegeskrekk.

Har du alvorlig tannlegeskrekk? Ring oss på 22 21 02 96 – vi setter av tid til gratis samtaleterapi før undersøkelsen!

Tannlegeundersøkelse på grunn av et tannproblem

Et plutselig oppstått tannproblem eller en plutselig tannsmerte bør alltid undersøkes raskt av tannlege. Vi undersøker akutt-pasienter i ordinær arbeidstid, og vår tannlegevakt tar imot akutt-pasienter til undersøkelse på kveldstid og lørdager.

Ring 22 21 02 96 for tannlegeundersøkelse, eller bestill tid ONLINE. Du treffer tannlegevakten på samme telefonnummer utenfor ordinær arbeidstid.