fbpx

UNDERSØKELSE

Lav pris på undersøkelse hos våre flinke tannleger

Den beste tannbehandlingen er alltid den forebyggende. Slå et slag for din egen tannhelse, ganske enkelt ved å komme til årlig undersøkelse hos oss. En tannlegeundersøkelse er en investering i egen helse.

Rommen Tannlegesenter har 4,9/5 kundetilfredshet på Legelisten og 4,8/5 på Google. Det er vi veldige stolte av!

Nye pasienter får 30% rabatt på undersøkelse

Vi gir 30% rabatt på prisen for ordinær undersøkelse hos allmenntannlege – hvis du er ny pasient hos oss. Dette er vårt introduksjonstilbud til deg som står uten fast tannlege, eller som ønsker å bytte tannlege. Vi ønsker nye pasienter velkommen!

Vi gir alltid skriftlig pris-tilbud før behandling starter. Her kan du se vår pris-liste.

 

 

Studentrabatt til alle studenter

Ta med gyldig studentbevis. Vi gir deg 15% rabatt på undersøkelse – og som student får du også 15% rabatt på all videre tannbehandling hos én av våre allmenntannleger.

Årlig tannlegeundersøkelse er en god vane

Vi kjenner pasientene våre. Som ny pasient vil du oppdage at vi er grundige, og at det er trygt med en tannlege som kjenner deg og tennene dine. Kombinasjonen personlig kjennskap og bred tannlegefaglig kunnskap gir oss mange fortrinn dersom avansert tannbehandling skulle være ønskelig eller bli nødvendig.

Den årlige undersøkelsen hos oss danner grunnlaget for eventuell videre tannbehandling og gode råd fra tannlegen din. Dersom du har interesse for eller vurderer estetisk tannbehandling, er det veldig smart å spørre den tannlegen som kjenner deg. Folk er forskjellige, munner er forskjellige og tenner er forskjellige. Derfor er det også forskjell på hva vi vil anbefale. Du er i trygge hender hos oss.

Vi legger vekt på at den årlige tannlegeundersøkelsen skal være både tannteknisk grundig og helt stressfri for pasienten. Vi forklarer og informerer. En eventuell oppfølgende behandling avtales med deg.

Har du tannlegeskrekk? Kom likevel.

Vi vet at tannlegeskrekk hindrer noen i å oppsøke tannlege. Men kom likevel. Undersøkelse gjør ikke vondt, og vi har svært gode metoder for smertefri tannbehandling. Vær også oppmerksom på at vi kan tilby narkose ved behandling av pasienter med alvorlig tannlegeskrekk.

Har du alvorlig tannlegeskrekk? Ring oss på 22 21 02 96 – vi setter av tid til gratis samtaleterapi før undersøkelsen!

Tannlegeundersøkelse på grunn av et tannproblem

Et plutselig oppstått tannproblem eller en plutselig tannsmerte bør alltid undersøkes raskt av tannlege. Vi undersøker akutt-pasienter i ordinær arbeidstid, og vår tannlegevakt tar imot akutt-pasienter til undersøkelse på kveldstid og lørdager.

Kontakt oss i dag på telefon 22 21 02 96 for tannlegeundersøkelse eller bestill time onlineDu treffer tannlegevakten på samme telefonnummer utenfor ordinær arbeidstid.

Kontakt oss idag!


Velkommen til Rommen Tannlegesenter. Kontakt oss i dag! Fyll gjerne ut skjemaet, så tar vi kontakt med deg. Du kan også kontakte oss på telefon 22 21 02 96 eller bestill en ledig time online i tannlegens timebok direkte.


Henvendelse / Spørsmål / Annet:

Alle våre tilbud


30 % rabatt på undersøkelse av nye pasienter hos allmenntannlege

Etter undersøkelsen mottar du et skriftlig tilbud på eventuell videre behandling. Klikk her for å lese mer om første besøket hos tannlegen.

15 % studentrabatt hos allmenntannlege

Ved gyldig studentbevis får studenter rabatt på alle behandlinger. Du er selv ansvarlig for å vise frem studentbeviset vid enhver behandling.

Tannbleking 1.250 kr per kjeve.

Profesjonell tannbleking med hjelp av tilpassede blekingskinner gir det beste resultatet.

Gratis samtaleterapi ved tannlegeskrekk (15 minutter)

Samtal om tannlegeskrekk er med en av våre allmenntannleger. Tilbudet gjelder ikke med våre tannlegespesialister.

Gratis konsultasjon ved tannimplantat (15 minutter)

Samtal om tannimplantat er med en av våre allmenntannleger. Tilbudet gjelder ikke med våre tannlegespesialister.

Rommen Tannlegesenter AS

Nedre Rommen 5C
0988 Oslo
Tel:
22 21 02 96
E-post:
post@rommentannlegesenter.no
Åpningstider:
Man – Fre 07-20
(Lør 10-15)
star