SNORKING

Stopp snorkingen – vår behandling mot snorking hjelper

Snorking kommer av at bløte deler i gane og svelg vibrerer når vi sover. Når musklene slapper helt av, blir passasjen vi puster gjennom trangere. Dette kan medføre både kraftig lyd og pustestopp. Snorking kan være noe av en prøvelse, både for den som snorker og for den som ligger ved siden av. Det kan også være en sykdom. La oss hjelpe deg å bli kvitt problemet.

kundetilfredshet på rommen tannlegesenter

Rommen Tannlegesenter har 4,9/5 kundetilfredshet på Legelisten og 4,8/5 på Google. Det er vi veldige stolte av!

Amin Fadakar

Daglig Leder, Odontologisk ansvarlig, Tannlege, MNTF (Medlem av den Norske Tannlegeforening).
Utdanning:Tannlege, Utdannet ved universitetet i Malmø, Sverige, år 2010. Godkjent spesialkompetanse i implantatprotetikk.
Les mer om Amin.

Latest posts by Amin Fadakar (see all)

  Vanlig, ufarlig snorking eller søvnapné?

  tannhelseinfo-snorkingPusten tar pauser når vi sover. Dette er helt vanlig og ikke tegn på at noe er galt. Sykdom defineres først når pustestopp varer i mer enn 10 sekunder. I tillegg vil antallet pustestopp ha betydning for vurderingen. Tommelfingerregelen er å behandle pustestopp som har en varighet på mer enn 10 sekunder og forekommer mer enn 10 ganger pr. time.

  Søvnapné kan gi alvorlige symptomer på dagtid. Vanlige symptomer er tretthet, irritabilitet, konsentrasjonsvansker og hodepine. Dette kan gi økt risiko for uhell, f.eks. ved bilkjøring. Enkelte sykdommer synes å være særlig sterkt forbundet med søvnapné, dette gjelder høyt blodtrykk, diabetes, infarkt og slag.

  Stopp snorking med snorkeskinne

  Snorkeskinne vil ha god effekt ved vanlig snorking og lett søvnapné. En snorkeskinne kan også fungere som bittskinnese også tanngnissing. Snorkeskinnen settes utenpå tennene i overkjeven og beholdes over natten. Snorkeskinnen vil skyve underkjeven lett fremover, stabilisere tungen og skape større rom i gane og svelg.

  Snorkeskinne gir resultat! Forvent mye! Ring oss i dag på 22 21 02 96.

  Snorking hos kvinner

  Det har vært en utbredt oppfatning at det er menn som snorker – kanskje passer snorking dårlig til kvinners feminine selvbilde – men kvinner snorker også.

  En italiensk undersøkelse viser at snorking øker med alder hos begge kjønn. Mens 10% av menn i 30-årene snorker, gjelder dette 5% av kvinnene i samme aldersgruppe.  Ved 60-års alder snorker hele 60% av mennene og 40% av kvinnene. Undersøkelsen konkluderer likevel med at den plagsomme snorkingen, den som gir dårlig søvn og får partneren til å flytte ut av soverommet, utføres så og si bare av menn.

  Pris og refusjon fra Helfo (tidligere NAV)

  Dersom en øre-nese-hals spesialist har utredet snorkingen din og du har fått en henvisning til tannlege, vil nesten hele beløpet bli refundert av Helfo. Det vil også være mulig å søke refusjon uten henvisning, se også tilstander og sykdommer som gir rett til refusjon fra Helfo. Spør oss om råd, vi hjelper deg!

  Vi hjelper mennesker som snorker hver eneste dag. Kontakt oss i dag på telefon 22 21 02 96 eller bestill time online.

  Kontakt oss idag!


  Velkommen til Rommen Tannlegesenter. Kontakt oss i dag! Fyll gjerne ut skjemaet, så tar vi kontakt med deg. Du kan også kontakte oss på telefon 22 21 02 96 eller bestill en ledig time online i tannlegens timebok direkte.


  Henvendelse / Spørsmål / Annet:

  Alle våre tilbud


  30 % rabatt på undersøkelse av nye pasienter hos allmenntannlege

  Etter undersøkelsen mottar du et skriftlig tilbud på eventuell videre behandling. Klikk her for å lese mer om første besøket hos tannlegen.

  15 % studentrabatt hos allmenntannlege

  Ved gyldig studentbevis får studenter rabatt på alle behandlinger. Du er selv ansvarlig for å vise frem studentbeviset vid enhver behandling.

  Tannbleking 1.250 kr per kjeve.

  Profesjonell tannbleking med hjelp av tilpassede blekingskinner gir det beste resultatet.

  Gratis samtaleterapi ved tannlegeskrekk (15 minutter)

  Samtal om tannlegeskrekk er med en av våre allmenntannleger. Tilbudet gjelder ikke med våre tannlegespesialister.

  Gratis konsultasjon ved tannimplantat (15 minutter)

  Samtal om tannimplantat er med en av våre allmenntannleger.Tilbudet gjelder ikke med våre tannlegespesialister.

  Ring oss hvis du
  trenger akutt tannlege!

  Vi hjelper deg vanligvis
  samme dag som du tar
  kontakt med oss.

  Ring oss hvis du trenger akutt tannlege!

  Vi hjelper deg vanligvis samme dag som du tar kontakt med oss.

  PRISLISTE

  Med oss får du det aller beste tannhelsetjenester til rimelige priser. Et besøk til tannlegen trenger ikke å være så dyrt som mange tror. I tillegg kan våre pasienter få økonomisk støtte fra Helfo og Nav, noe som gjør behandlingen enda billigere. Om du ønsker delbetaling og finansiering, har vi gode avtaler.

  LANGE ÅPNINGSTIDER

  Om du bare er nysgjerrig, vil bytte tannlege, ønsker mer kunnskap om tannhelse, har akutte problemer, er engstelig for tannlegebesøk eller vurderer nye eller flere tenner. Da har du kommet rett, vi kan hjelpe deg med kort ventetid og har lange åpningstider. Tannlegevakten er åpen for akuttbehandling! Velkommen!

  RENTEFRI DELBETALING

  Vi tilbyr delbetaling for våre pasienter sammen med Cresco. Vi kan tilby en helt rentefri delbetaling over 4 mnd eller 12 mnd. Vi har også direkte oppgjør med Helfo og kan derfor tilby rimeligere tannbehandling om du har krav på støtte. Våre tannleger vil vurdere om du har krav på refusjon fra Helfo.

  TANNLEGESKREKK?

  Har du smerte eller andre problemer i munnen og tennene, men ikke tør å besøke tannlegen? Våre tannleger har den erfaring og kunnskapen som trengs for å hjelpe deg med tannlegeskrekk. Vi tilbyr derfor gratis konsultasjon om tannlegeskrekken din i et avslappet og trygt miljø.