30 % rabatt på undersøkelse av nye pasienter
 

15% studentrabatt på all behandling

Har du tannlegeskrekk? Gratis konsultasjon

Tannimplantat? Gratis konsultasjon

Ønsker du å bli kontaktet av oss?

Tannlegeskrekk Narkose – et tilbud til våre pasienter i Oslo

Vår pris for narkose er nok lavere enn prisen for å droppe tannlegebesøket

Det har sin pris å droppe tannlegetimer. Men selv om du har alvorlig tannlegeskrekk og ikke har vært hos tannlegen på mange år, vil vi svært gjerne hjelpe deg med vakre tenner i en frisk munn. Derfor tilbyr vi både tannbehandling under narkose og 15 minutter samtaleterapi til våre mest skrekkslagne pasienter. Med narkose kan du sove deg gjennom hele tannbehandlingen, trygt overvåket av vår anestesilege.

Her finner du pris for narkose, se prisliste.

Men kanskje kan vi også bli enige om en alternativ metode for smertefri behandling. Narkose utføres hos oss, i samarbeid med anestesilege og anestesisykepleier, og prisen for denne behandlingen er relativt høy. Kanskje greier du deg likevel med en annen metode for smertefri behandling, selv om du har tannlegeskrekk. Det vil gi en langt lavere pris på tannbehandlingen.

Narkose bør være siste alternativ for pasienter med tannlegeskrekk

Vi vil gjerne overbevise deg om at langt mildere bedøvelse vil gi smertefri tannbehandling – se vårt tilbud om gratis samtaleterapi for deg med alvorlig tannlegeskrekk.

tannlegeskrekk narkose

Kan narkose fjerne tannlegeskrekk?

Nei. Narkose i seg selv fjerner ikke tannlegeskrekk. Men det at vi har tilbudet, gjør at pasienter med alvorlig tannlegeskrekk faktisk tør å komme hit. Vi erfarer svært ofte at pasienter, som tror at de trenger narkose, likevel ikke trenger det.

Ofte kan en god samtale med tannlegen, i et avslappet miljø utenfor tannlegestolen, skape små mirakler. Tannlegen forteller om prosedyren og om alternative metoder for smertefri behandling. Det er vår erfaring at redde pasienter som tas på alvor blir litt mindre redde.

Vår erfaring er at narkose er et svært viktig tilbud til pasienter med tannlegeskrekk, som vi heldigvis ikke behøver å bruke så veldig ofte.

Hvem kan få narkose hos tannlegen?

Du må være frisk og ved god helse. Helseattest fra fastlege kreves, og det er anestesilegen som, ut i fra opplysninger i helseattesten, bestemmer om narkose kan tilbys.

Følgende medisinske tilstander gir mulighet for narkose:

  • Tannlegeskrekk – odontofobi
  • Lav effekt av vanlig bedøvelse
  • Relevant allergi
  • Kraftig brekningstendens
  • Andre tilstander/sykdommer som gjør tannbehandling vanskelig

Kan pasienter med tannlegeskrekk få økonomisk støtte/refusjon til tannbehandling under narkose?

Pasienter med alvorlig tannlegeskrekk har rett til å få refundert utgifter til narkose fra Helfo. Spør oss om refusjon fra Helfo, vi vil gjerne hjelpe deg med å vurdere rettighetene dine.

Fremdeles skrekkslagen?

Har du lest alt dette og er fremdeles like redd og i tvil om du skal våge? Vi lover deg dette:

  • Om du virkelig befinner deg på aksen tannlegeskrekk & narkose, lover vi å gjøre vårt ytterste for å kunne tilby deg narkose under tannbehandlingen.
  • Narkosebehandlingen hos oss er trygg og overvåkes av vår anestesilege
  • Du skal få anledning til å fortelle oss hva du er redd for – og vi skal gi deg gode svar på spørsmålene dine
  • Enten du har vondt i en tann eller trenger en forskjønnende behandling – vi skal gjøre vårt aller ytterste for deg
  • Enten tannlegeskrekk & narkose eller tannlegeskrekk & vanlig bedøvelse blir resultatet – du kommer til å føle stor lettelse etter at tannbehandlingen er overstått.

Kontakt oss i dag på telefon 22 21 02 96 eller bestill time online – se også vår tannlegevakt for time på dagen.