fbpx

TANNLEGESKREKK

La oss hjelpe deg som har tannlegeskrekk


Å lide av tannlegeskrekk (odontofobi) er mer vanlig enn du tror. Omtrent 5-10 % av befolkningen har alvorlig tannlegekrekk, noe som medfører at man unngår å gå til tannlegen tiltross for tannverk. Tannlegeskrekk har negative innvirkning på livskvaliteten. Uavhengig av hvilken type tannlegeskrekk man lider av ( redsel for sprøyter, boring eller redsel for at det skal gjøre vondt under tannbehanlingen ) så fins det god hjelp å få.

Rommen Tannlegesenter har 4,9/5 kundetilfredshet på Legelisten og 4,8/5 på Google. Det er vi veldige stolte av!

Vi vil hjelpe deg med å kurere din tannlegeskrekk

Ta kontakt for kun en samtale om din tannlegeskrekk, å unngå å utsett tannlegebesøket for lenge. Som oftest forværres munn og tannsykdommer med tiden. Lengre opphold mellom tannlegebesøkene kan føre til kompliserte og dyre tannbehandlinger.

På Rommen Tannlegesenter har du som pasient alltid full kontroll over tannbehandlingen. Man kan avbryte behandlingen når man måtte ønske. Våre behandlere har lang erfaring når det gjelder å behandle pasienter som lider av tannlegeskrekk. Vårt hovedfokus er smertefri behandling og at pasienten skal ha full kontroll.

For å kunne hjelpe deg med din tannlegekrekk kan vi tilby samtaleterapi, sedasjon og tannbehandling under narkose. Det skal sies at narkose i seg selv ikke kurerer tannlegekrekk,men kan brukes som siste alternativ om pasienten ikke kan / vil behandles i våken tilstand.

Tannlegeskrekk kan behandles!

Tannlegeskrekk kan behandles! Rommen Tannlegesenter på Rommen har følgende behandling filosofi:

 • Du som pasient står i sentrum hos oss ved Rommen Tannlegesenter på Rommen. Du har full kontroll og kan avbryte behandlingen akkurat når du vil!
 • Alltid fokus på smertefri og behagelig tannbehandling.
 • Vi utfører aldri tannbehandling ved første besøk. Vi ønsker at du som pasient skal kunne opparbeide deg en god relasjon til din tannlege før tannbehandlingen starter. Det er det som er meningen med det første besøket. Kun samtaleterapi uten forpliktelse til tannbehandling. Dette besøket er GRATIS !
 • Under det første møtet ønsker vi å lære mer om dine tidligere erfaringer og opplevelser, grunnen til din tannlegekrekk og dine forventninger til din nye tannlege og behandling.
 • Du er med å bestemme. Du og din tannlege samarbeider og sammen utarbeidere dere den behandlingsplanen som passer best for deg.
 • Samtaleterapi, beroligende midler eller narkose ved behov. Narkose er som oftest sett på som siste utvei. Og brukes kun som et hjelpemiddel på vei til målet som er : Tannbehandling uten narkose. Her kan man også samarbeide med psykolog.
 • Etter endt tannbehandling, legger vi ved Rommen Tannlegesenter på Rommen stor vekt på forebyggende behandling. Vi samarbeider tett med tannpleier slik at du som pasient i fremtiden skal unngå nye munn- og tannsykdommer.

Råd til deg med tannlegeskrekk

 • Ikke vent for lenge med å bestille time hos tannlege. Det er alltid bedre og mer behagelig å besøke tannlegen når du ikke har vondt i munnen.
 • Bestill time tidlig på dagen. Da unngår du å grue deg utover dagen.
 • Be om en time kun for en førstegangssamtale. Denne timen er gratis hos oss. Samtaleterapi hjelper deg med å redusere din tannlegeskrekk. Her får du også muligheten til å kjenne på kjemien mellom deg og din tannlege. Kjennes det ikke rett, be om en annen tannlege på senteret.
 • Ta med en venn/ familiemedlem ved første besøk som ikke er redd for tannlegen.
 • Kjenn på arbeidsmiljøet mellom de ansatte på klinikken. God stemning er utrolig vikitg for at du skal kunne overvinne din tannlegeskrekk.
 • Ta kontroll over tannbehandlingen. Våg å si fra om noe ikke kjennes rett. Tenk på at det alltid er du som pasient som er i fokus. Still krav til at all behandling skal være smertefri.
 • Spør alltid din tannlege om hva som skal gjøres ved neste besøk. Da unngår du å uroe deg.
 • Ta gjerne med høretelefoner / musikk under behandlingen. Dette reduserer lydene og hjelper for mange pasienter.
 • Når behandlingen er ferdig er det viktig med forebyggende behandling for å unngå nye tannskader og tannverk i fremtiden. Undersøk om din tannlege jobber sammen med tannpleier. Få jevnlige besøk til din tannpleier.

Tannlegeskrekk og refusjon

I mange år har pasienter med tannlegeskrekk ikke fått den økonomiske hjelp de har behov for og har derfor ikke hatt mulighet til å kunne fullføre sin tannbehandling. Rommen Tannlegesenter på Rommen har lenge jobbet med pasienter som lider av tannlegeskrekk og samarbeider tett med Helfo.

Endelig er den økonomiske hjelpen her. Pasienter som lider av tannlegeskrekk ( med legeerklæring fra lege / psykolog ) og som følge av dette har unngått å gå til tannlege i lang tid kan nå få dekt store deler av sin tannbehandling via Helfo .

Kontakt oss idag!


Velkommen til Rommen Tannlegesenter. Kontakt oss i dag! Fyll gjerne ut skjemaet, så tar vi kontakt med deg. Du kan også kontakte oss på telefon 22 21 02 96 eller bestill en ledig time online i tannlegens timebok direkte.


Henvendelse / Spørsmål / Annet:

Våre tilbud


30 % rabatt på undersøkelse av nye pasienter hos allmenntannlege

Etter undersøkelsen mottar du et skriftlig tilbud på eventuell videre behandling. Klikk her for å lese mer om første besøket hos tannlegen.

 

15 % studentrabatt hos allmenntannlege

Ved gyldig studentbevis får studenter rabatt på alle behandlinger. Du er selv ansvarlig for å vise frem studentbeviset vid enhver behandling.

 

Profesjonell tannbleking med tilpassede blekeskinner, 2995 kr

Profesjonell tannbleking med hjelp av tilpassede blekingskinner gir det beste resultatet.

Rommen Tannlegesenter AS

Nedre Rommen 5C
0988 Oslo
Tel:
22 21 02 96
E-post:
post@rommentannlegesenter.no
Åpningstider:
Man – Fre 07-20
(Lør 10-15)
star