fbpx
Mandag - Fredag 07:00-20:00
Lørdag 10.00 - 15.00
Nedre Rommen 5C,
0988 Oslo (Stovner)

TANNLEGESKREKK OG NARKOSE

Tannlegeskrekk Narkose – et tilbud til våre pasienter i Oslo

Det har sin pris å droppe tannlegetimer. Men selv om du har alvorlig tannlegeskrekk og ikke har vært hos tannlegen på mange år, vil vi svært gjerne hjelpe deg med vakre tenner i en frisk munn. Derfor tilbyr vi både tannbehandling under narkose og 15 minutter samtaleterapi til våre mest skrekkslagne pasienter. Med narkose kan du sove deg gjennom hele tannbehandlingen, trygt overvåket av vår anestesilege.

Rommen Tannlegesenter har 4,9/5 kundetilfredshet på Legelisten og 4,8/5 på Google. Det er vi veldige stolte av!
Amin Fadakar

Amin Fadakar

Daglig Leder, Odontologisk ansvarlig, Tannlege, MNTF (Medlem av den Norske Tannlegeforening).
Utdanning:Tannlege, Utdannet ved universitetet i Malmø, Sverige, år 2010. Godkjent spesialkompetanse i implantatprotetikk.
Les mer om Amin.

Vår pris for narkose er nok lavere enn prisen for å droppe tannlegebesøket

Men kanskje kan vi også bli enige om en alternativ metode for smertefri behandling. Narkose utføres hos oss, i samarbeid med anestesilege og anestesisykepleier, og prisen for denne behandlingen er relativt høy. Kanskje greier du deg likevel med en annen metode for smertefri behandling, selv om du har tannlegeskrekk. Det vil gi en langt lavere pris på tannbehandlingen. Her finner du pris for narkose, se prisliste.

Narkose bør være siste alternativ for pasienter med tannlegeskrekk

Vi vil gjerne overbevise deg om at langt mildere bedøvelse vil gi smertefri tannbehandling – se vårt tilbud om gratis samtaleterapi for deg med alvorlig tannlegeskrekk.

tannlegeskrekk narkose

Kan narkose fjerne tannlegeskrekk?

Nei. Narkose i seg selv fjerner ikke tannlegeskrekk. Men det at vi har tilbudet, gjør at pasienter med alvorlig tannlegeskrekk faktisk tør å komme hit. Vi erfarer svært ofte at pasienter, som tror at de trenger narkose, likevel ikke trenger det.

Ofte kan en god samtale med tannlegen, i et avslappet miljø utenfor tannlegestolen, skape små mirakler. Tannlegen forteller om prosedyren og om alternative metoder for smertefri behandling. Det er vår erfaring at redde pasienter som tas på alvor blir litt mindre redde.

Vår erfaring er at narkose er et svært viktig tilbud til pasienter med tannlegeskrekk, som vi heldigvis ikke behøver å bruke så veldig ofte.

Hvem kan få narkose hos tannlegen?

Du må være frisk og ved god helse. Helseattest fra fastlege kreves, og det er anestesilegen som, ut i fra opplysninger i helseattesten, bestemmer om narkose kan tilbys.

Følgende medisinske tilstander gir mulighet for narkose:

  • Tannlegeskrekk – odontofobi
  • Lav effekt av vanlig bedøvelse
  • Relevant allergi
  • Kraftig brekningstendens
  • Andre tilstander/sykdommer som gjør tannbehandling vanskelig

Kan pasienter med tannlegeskrekk få økonomisk støtte/refusjon til tannbehandling under narkose?

Pasienter med alvorlig tannlegeskrekk har rett til å få refundert utgifter til narkose fra Helfo. Spør oss om refusjon fra Helfo, vi vil gjerne hjelpe deg med å vurdere rettighetene dine.

Fremdeles skrekkslagen?

Har du lest alt dette og er fremdeles like redd og i tvil om du skal våge? Vi lover deg dette:

  • Om du virkelig befinner deg på aksen tannlegeskrekk & narkose, lover vi å gjøre vårt ytterste for å kunne tilby deg narkose under tannbehandlingen.
  • Narkosebehandlingen hos oss er trygg og overvåkes av vår anestesilege
  • Du skal få anledning til å fortelle oss hva du er redd for – og vi skal gi deg gode svar på spørsmålene dine
  • Enten du har vondt i en tann eller trenger en forskjønnende behandling – vi skal gjøre vårt aller ytterste for deg
  • Enten tannlegeskrekk & narkose eller tannlegeskrekk & vanlig bedøvelse blir resultatet – du kommer til å føle stor lettelse etter at tannbehandlingen er overstått. 

Kontakt oss i dag på telefon 22 21 02 96 eller bestill time online – se også vår tannlegevakt for time på dagen.

Kontakt oss idag!


Velkommen til Rommen Tannlegesenter. Kontakt oss i dag! Fyll gjerne ut skjemaet, så tar vi kontakt med deg. Du kan også kontakte oss på telefon 22 21 02 96 eller bestill en ledig time online i tannlegens timebok direkte.


Henvendelse / Spørsmål / Annet:

Alle våre tilbud


30 % rabatt på undersøkelse av nye pasienter hos allmenntannlege

Etter undersøkelsen mottar du et skriftlig tilbud på eventuell videre behandling. Klikk her for å lese mer om første besøket hos tannlegen.

15 % studentrabatt hos allmenntannlege

Ved gyldig studentbevis får studenter rabatt på alle behandlinger. Du er selv ansvarlig for å vise frem studentbeviset vid enhver behandling.

Tannbleking 1.250 kr per kjeve.

Profesjonell tannbleking med hjelp av tilpassede blekingskinner gir det beste resultatet.

Gratis samtaleterapi ved tannlegeskrekk (15 minutter)

Samtal om tannlegeskrekk er med en av våre allmenntannleger. Tilbudet gjelder ikke med våre tannlegespesialister.

Gratis konsultasjon ved tannimplantat (15 minutter)

Samtal om tannimplantat er med en av våre allmenntannleger. Tilbudet gjelder ikke med våre tannlegespesialister.

Tannlegevakt - Vi hjelper deg i dag hvis du har tannverk eller akutte tannproblemer 

PRISLISTE

Med oss får du det aller beste tannhelsetjenester til rimelige priser. Et besøk til tannlegen trenger ikke å være så dyrt som mange tror. I tillegg kan våre pasienter få økonomisk støtte fra Helfo og Nav, noe som gjør behandlingen enda billigere. Om du ønsker delbetaling og finansiering, har vi gode avtaler.

LES MER OM VÅRE PRISER

LANGE ÅPNINGSTIDER

Om du bare er nysgjerrig, vil bytte tannlege, ønsker mer kunnskap om tannhelse, har akutte problemer, er engstelig for tannlegebesøk eller vurderer nye eller flere tenner. Da har du kommet rett, vi kan hjelpe deg med kort ventetid og har lange åpningstider. Tannlegevakten er åpen for akuttbehandling! Velkommen!

VÅRE ÅPNINGSTIDER

RENTEFRI DELBETALING

Vi tilbyr delbetaling for våre pasienter sammen med Cresco. Vi kan tilby en helt rentefri delbetaling over 4 mnd eller 12 mnd. Vi har også direkte oppgjør med Helfo og kan derfor tilby rimeligere tannbehandling om du har krav på støtte. Våre tannleger vil vurdere om du har krav på refusjon fra Helfo.

LES MER OM DELBETALING

TANNLEGESKREKK

Har du smerte eller andre problemer i munnen og tennene, men ikke tør å besøke tannlegen? Våre tannleger har den erfaring og kunnskapen som trengs for å hjelpe deg med tannlegeskrekk. Vi tilbyr derfor gratis konsultasjon om tannlegeskrekken din i et avslappet og trygt miljø.

Rommen Tannlegesenter AS

Nedre Rommen 5C
0988 Oslo
Tel:
22 21 02 96
E-post:
post@rommentannlegesenter.no
Åpningstider:
Man – Fre 07-20
(Lør 10-15)
starclock-omap-markerphone