fbpx
Mandag - Fredag 07:00-20:00
Lørdag 10.00 - 15.00
Nedre Rommen 5C,
0988 Oslo (Stovner)

TANNLEGEVAKT

Tannlegevakt på Rommen – Vi hjelper deg!


Fortvil ikke, tannlegevakten ved Rommen Tannlegesenter hjelper deg i dag ved akutt tannverk eller akutte tannproblemer. Vi fjerner smertene og planlegger eventuell videre tannbehandling sammen med deg. Tannlegevakten har fokus på smertefri og behagelig behandling.

Tannlegevakten har åpent alle hverdager fra 07.00 – 20.00. Vi har også åpent på lørdager fra 10-15. 

Rommen Tannlegesenter har 4,9/5 kundetilfredshet på Legelisten og 4,8/5 på Google. Det er vi veldige stolte av!
Amin Fadakar

Amin Fadakar

Daglig Leder, Odontologisk ansvarlig, Tannlege, MNTF (Medlem av den Norske Tannlegeforening).
Utdanning:Tannlege, Utdannet ved universitetet i Malmø, Sverige, år 2010. Godkjent spesialkompetanse i implantatprotetikk.
Les mer om Amin.

Kan tannlegevakten redde tannen – eller må tannen trekkes?

Tannlegevakten arbeider først og fremst for å bevare tenner. Det er alltid bedre å ha egne tenner enn å ha kunstige tenner. Noen ganger er det likevel best å trekke tannen og det kan også ofte være den rimeligste løsningen. Beslutningen tar du i samtale med tannlegen.

Hva er prisen på tannbehandling ved vår tannlegevakt på Rommen?

Pris for akutt tannbehandling ligger vanligvis mellom 700 og 2000 kroner. Tannlegevakten vil alltid gi deg et skriftlig prisoverslag før behandlingen starter. Se vår prisliste.

Noen ganger kan pasienten selv velge en rimeligere behandling eller et rimeligere materiale for utbedring av tannskade. Du kan være helt sikker på at vi vil informere deg godt, slik at du kan velge lavere pris når det er mulig.

Kan jeg få med faktura etter behandling hos tannlegevakten på Rommen?

Tannlegevakten har ingen faktura-ordning og tar imot betaling kontant eller med kort. Imidlertid kan du søke om vår tannkonto med delbetaling. Dette er en populær løsning blant faste pasienter ved Rommen Tannlegesenter og kan være et alternativ dersom akuttbehandlingen trenger oppfølging.

Spør tannlegevakten om den populære tannkonto-løsningen for faktura og delbetaling.

Dekker forsikringen min akutt tannbehandling hos tannlegevakten?

Det avhenger av hvilke forsikringer du har og hva som har hendt. Hvis du f.eks. har en ulykkesforsikring, og tannskaden har oppstått som følge av en ulykke, kan du søke forsikringsselskapet ditt om refusjon for utgifter til akutt tannbehandling ved tannlegevakten. Vi anbefaler at du leser forsikringsdokumentene eller kontakter forsikringsselskapet for informasjon om økonomisk støtte til akutt tannbehandling ved tannlegevakten.

Egne regler gjelder ved tannskade på jobb. Både refusjon av utgifter og erstatning ved godkjent yrkesskade kan være aktuelt. Spør tannlegevakten – vi hjelper deg gjerne!

tannlegevakt oslo

Tannlegevakten vil hjelpe deg bli kvitt din tannverk i dag!

Kan jeg få økonomisk støtte til tannlegevakt fra Helfo?

Enkelte medisinske tilstander gir rett til økonomisk støtte:

  • Periodontal sykdom med mistet eller løs tann/tenner
  • Tannløs underkjeve, løstsittende protese
  • Tapt tann forårsaket av økt kariesaktivitet fra munntørrhet
  • Tannmangel som er medfødt
  • Alvorlig tannlegeskrekk
  • Svekket motorisk funksjon i hender
  • Tapt tann som følge av ulykke/traume

Tannlegevakten forstår tannlegeskrekk

Noen mennesker er rett og slett veldig redde for å gå til tannlegen. Vår tannlegevakt har fokus på smertefri behandling. Her kan du lese om hvordan tannlegene ved Rommen Tannlegesenter håndterer tannlegeskrekk.

Ring tannlegevakten vår på Rommen i dag – telefon 22 21 02 96 – vi skal ta godt vare på deg!

Kontakt oss idag!


Velkommen til Rommen Tannlegesenter. Kontakt oss i dag! Fyll gjerne ut skjemaet, så tar vi kontakt med deg. Du kan også kontakte oss på telefon 22 21 02 96 eller bestill en ledig time online i tannlegens timebok direkte.


Henvendelse / Spørsmål / Annet:

Våre tilbud


30 % rabatt på undersøkelse av nye pasienter hos allmenntannlege

Etter undersøkelsen mottar du et skriftlig tilbud på eventuell videre behandling. Klikk her for å lese mer om første besøket hos tannlegen.

 

15 % studentrabatt hos allmenntannlege

Ved gyldig studentbevis får studenter rabatt på alle behandlinger. Du er selv ansvarlig for å vise frem studentbeviset vid enhver behandling.

 

Profesjonell tannbleking med tilpassede blekeskinner, 2995 kr

Profesjonell tannbleking med hjelp av tilpassede blekingskinner gir det beste resultatet.

 

Tannlegevakt - Vi hjelper deg i dag hvis du har tannverk eller akutte tannproblemer 

PRISLISTE

Med oss får du det aller beste tannhelsetjenester til rimelige priser. Et besøk til tannlegen trenger ikke å være så dyrt som mange tror. I tillegg kan våre pasienter få økonomisk støtte fra Helfo og Nav, noe som gjør behandlingen enda billigere. Om du ønsker delbetaling og finansiering, har vi gode avtaler.

LES MER OM VÅRE PRISER

LANGE ÅPNINGSTIDER

Om du bare er nysgjerrig, vil bytte tannlege, ønsker mer kunnskap om tannhelse, har akutte problemer, er engstelig for tannlegebesøk eller vurderer nye eller flere tenner. Da har du kommet rett, vi kan hjelpe deg med kort ventetid og har lange åpningstider. Tannlegevakten er åpen for akuttbehandling! Velkommen!

VÅRE ÅPNINGSTIDER

RENTEFRI DELBETALING

Vi tilbyr delbetaling for våre pasienter sammen med Cresco. Vi kan tilby en helt rentefri delbetaling over 4 mnd eller 12 mnd. Vi har også direkte oppgjør med Helfo og kan derfor tilby rimeligere tannbehandling om du har krav på støtte. Våre tannleger vil vurdere om du har krav på refusjon fra Helfo.

LES MER OM DELBETALING

TANNLEGESKREKK

Har du smerte eller andre problemer i munnen og tennene, men ikke tør å besøke tannlegen? Våre tannleger har den erfaring og kunnskapen som trengs for å hjelpe deg med tannlegeskrekk. Vi tilbyr derfor gratis konsultasjon om tannlegeskrekken din i et avslappet og trygt miljø.

Rommen Tannlegesenter AS

Nedre Rommen 5C
0988 Oslo
Tel:
22 21 02 96
E-post:
post@rommentannlegesenter.no
Åpningstider:
Man – Fre 07-20
(Lør 10-15)
starclock-omap-markerphone