[et_pb_section bb_built=”1″ fullwidth=”off” specialty=”off”][et_pb_row][et_pb_column type=”1_3″][et_pb_sidebar admin_label=”Sidebar” orientation=”left” area=”cs-3″ background_layout=”light” remove_border=”off” show_border=”on” _builder_version=”3.0.95″] [/et_pb_sidebar][/et_pb_column][et_pb_column type=”2_3″][et_pb_text background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Har du knekt en tann?

Moderne tannbehandling gjør det enkelt å reparere og forhindre ytterligere skade til ødelagte tenner. En knekt tann er vanligvis forårsaket av traumer – fra biting ned på noe hardt seller til å få et slag i ansiktet. Tannråte kan også svekke en tann, til slutt får den til å knekkes. Noen ganger kan en knekt tann vil føre til en tannpine eller kjevesmerter. Andre ganger du kan føle bare mild ising i tennene.

Hvis du har en knekt tann, anse det som en nødsituasjon og kontakt en tannlegevakt med en gang! Mens knekte tenner kan variere i størrelse og alvorlighetsgrad. Selv om du kanskje ikke føler noen smerte, kan det være skade på tann eller dets røtter som du ikke vet om. Og denne skaden kan føre til smerte eller tap av tenner.

knekkt tann

I mange tilfeller kan man få dekket behandlingen av Helfo eller hjemmeforsikring. Forutsetning er at du ummidelbart kontakter tannlege. Ring 22 21 02 96 for akutthjelp på vår tannlegevakt nå!

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]