fbpx

KNEKT TANN

Har du knekt en tann?

Moderne tannbehandling gjør det enkelt å reparere og forhindre ytterligere skade til ødelagte tenner. En knekt tann er vanligvis forårsaket av traumer – fra biting ned på noe hardt seller til å få et slag i ansiktet. Tannråte kan også svekke en tann, til slutt får den til å knekkes. Noen ganger kan en knekt tann vil føre til en tannpine eller kjevesmerter. Andre ganger du kan føle bare mild ising i tennene.

Rommen Tannlegesenter har 4,9/5 kundetilfredshet på Legelisten og 4,8/5 på Google. Det er vi veldige stolte av!

Knekt en tann? Vi hjelper deg!

Hvis du har en knekt tann, anse det som en nødsituasjon og kontakt en tannlegevakt med en gang! Mens knekte tenner kan variere i størrelse og alvorlighetsgrad. Selv om du kanskje ikke føler noen smerte, kan det være skade på tann eller dets røtter som du ikke vet om. Og denne skaden kan føre til smerte eller tap av tenner.

knekkt tann

I mange tilfeller kan man få dekket behandlingen av Helfo eller hjemmeforsikring. Forutsetning er at du ummidelbart kontakter tannlege. Ring telefon 22 21 02 96 for akutthjelp på vår tannlegevakt nå!

Kontakt oss idag!


Velkommen til Rommen Tannlegesenter. Kontakt oss i dag! Fyll gjerne ut skjemaet, så tar vi kontakt med deg. Du kan også kontakte oss på telefon 22 21 02 96 eller bestill en ledig time online i tannlegens timebok direkte.


Henvendelse / Spørsmål / Annet:

Våre tilbud


30 % rabatt på undersøkelse av nye pasienter hos allmenntannlege

Etter undersøkelsen mottar du et skriftlig tilbud på eventuell videre behandling. Klikk her for å lese mer om første besøket hos tannlegen.

 

15 % studentrabatt hos allmenntannlege

Ved gyldig studentbevis får studenter rabatt på alle behandlinger. Du er selv ansvarlig for å vise frem studentbeviset vid enhver behandling.

 

Profesjonell tannbleking med tilpassede blekeskinner, 2995 kr

Profesjonell tannbleking med hjelp av tilpassede blekingskinner gir det beste resultatet.

Rommen Tannlegesenter AS

Nedre Rommen 5C
0988 Oslo
Tel:
22 21 02 96
E-post:
post@rommentannlegesenter.no
Åpningstider:
Man – Fre 07-20
(Lør 10-15)
star