fbpx

MISTET FYLLING

Mistet fylling – vi kan hjelpe deg

Det er mange ulike måter å miste eller å få skadet en fylling på. En av årsakene kan være hull (karies) under de gamle fyllingene. En annen er at fyllingen har blitt utsatt for stor belastning. Av og til kan en kjenne isning i fra tannen, når fyllingen løsnet. Det er viktig at du da omgående kontakter din tannlege/tannlegevakt for å få en akutt time.

Rommen Tannlegesenter har 4,9/5 kundetilfredshet på Legelisten og 4,8/5 på Google. Det er vi veldige stolte av!

Har du mistet en fylling?

Ved akuttbesøket undersøkes tannen av din tannlege/tannlegevakt. Om skaden er liten kan tannen repareres med en ny fylling og med god prognose for et godt og varig resultat. Dette er også det rimeligste alternativet, rent økonomisk.

Om skaden er stor og omfattende, bør andre behandlingsalternativ vurderes, f. eks. tannkrone eller porselensinnlegg. En kan fremdeles på større tannskader, prøve med tannfylling, men prognosen for et godt og varig resultat er ikke like god som med tannkrone/porselensinnlegg.

Er det virkelig ille, kan en mistet fylling forårsake nerveskader og også rotskader på tanna. Da er rotfylling og også fjerning av hele tannen aktuelt. Alternativet for å erstatte tannen er f. eks. en tannbro eller tannimplantat. Les mer om tannfylling.

mistet_fylling

Tv: mistet fylling / Th: reparet med ny fylling

 
 

Kontakt oss idag!


Velkommen til Rommen Tannlegesenter. Kontakt oss i dag! Fyll gjerne ut skjemaet, så tar vi kontakt med deg. Du kan også kontakte oss på telefon 22 21 02 96 eller bestill en ledig time online i tannlegens timebok direkte.


Henvendelse / Spørsmål / Annet:

Våre tilbud


30 % rabatt på undersøkelse av nye pasienter hos allmenntannlege

Etter undersøkelsen mottar du et skriftlig tilbud på eventuell videre behandling. Klikk her for å lese mer om første besøket hos tannlegen.

 

15 % studentrabatt hos allmenntannlege

Ved gyldig studentbevis får studenter rabatt på alle behandlinger. Du er selv ansvarlig for å vise frem studentbeviset vid enhver behandling.

 

Profesjonell tannbleking med tilpassede blekeskinner, 2995 kr

Profesjonell tannbleking med hjelp av tilpassede blekingskinner gir det beste resultatet.

Rommen Tannlegesenter AS

Nedre Rommen 5C
0988 Oslo
Tel:
22 21 02 96
E-post:
post@rommentannlegesenter.no
Åpningstider:
Man – Fre 07-20
(Lør 10-15)
star