fbpx
Mandag - Fredag 07:00-20:00
Lørdag 10.00 - 15.00
Nedre Rommen 5C,
0988 Oslo (Stovner)

TANNSKADE

Dette gjør du ved tannskade

Tannskade kan være alt fra slitasje grunnet dårlige vaner til knekt tann oppstått ved en trautmatisk hendelse. I dag finnes flere effektive behandlinger for å reparere en tannskade. Tannfylling, krone og bro er noen eksempler. Ring 22 21 02 96 for å bestille en akutt time i dag om du har skadet tennene dine. Har du fått en skade på tannen bør du umiddelbart oppsøke en tannlege. Dette er et krav fra Helfo eller forsikringsselskapet ditt for å få behandling dekket.
Rommen Tannlegesenter har tannlegevakt som er åpent kveld og i helger. Vi er opptatte av smertefri behandling, god dialog med våre pasienter samt å fremme god tannhelse.

Rommen Tannlegesenter har 4,9/5 kundetilfredshet på Legelisten og 4,8/5 på Google. Det er vi veldige stolte av!
Amin Fadakar

Amin Fadakar

Daglig Leder, Odontologisk ansvarlig, Tannlege, MNTF (Medlem av den Norske Tannlegeforening).
Utdanning:Tannlege, Utdannet ved universitetet i Malmø, Sverige, år 2010. Godkjent spesialkompetanse i implantatprotetikk.
Les mer om Amin.

Vaner som kan gi tannskade

tannskade

Tannskade kan ofte oppstå på grunn av dårlige vaner. Følgende vaner kan gi tannskader:

  • Du børsten gjøre tennene rett etter å ha spist eller drukket noe surt? Gi dine tenner en stund. Hvis du pusser umiddelbart etter å ha spist eller drukket, kan du føre til tannslitasje fordi emaljen mykes opp av syren. Etter en time eller så, børste forsiktig med en myk børste.
  • Du pusser tennene for kraftig ? Det ville virke som en god idé å pusse hardt, for å skrubbe bort alle rester av maten du har spist. Men børsting for kraftig kan slites ned og svekke en tannemaljen. I stedet børste tennene forsiktig, ved hjelp av sirkulære bevegelser og en myk børste.
  • Skjærer du tenner? Alle skjærer sine tenner nå og da – når du løfter noe tungt kanskje, eller når du føler deg stresset – og noen mennesker slipe tennene mens de sover, en tilstand som kalles søvn bruxism. Tannskjæring kan slite ned tennene.
  • Tar du noen form for medisiner regelmessig? Mange typer medisiner kan forårsake tørr munn. Når munnen mangler fuktighet blir tennene blir mer sårbare for karies. Rådfør deg med lege eller apotek dersom noen av de medisiner du tar kan tørke opp din beskyttende spytt. Du kan være i stand til å iverksette tiltak for å hindre tørr munn fra å skade tennene. Snakke med din tannlege!!

Kontakt oss idag!


Velkommen til Rommen Tannlegesenter. Kontakt oss i dag! Fyll gjerne ut skjemaet, så tar vi kontakt med deg. Du kan også kontakte oss på telefon 22 21 02 96 eller bestill en ledig time online i tannlegens timebok direkte.


Henvendelse / Spørsmål / Annet:

Alle våre tilbud


30 % rabatt på undersøkelse av nye pasienter hos allmenntannlege

Etter undersøkelsen mottar du et skriftlig tilbud på eventuell videre behandling. Klikk her for å lese mer om første besøket hos tannlegen.

15 % studentrabatt hos allmenntannlege

Ved gyldig studentbevis får studenter rabatt på alle behandlinger. Du er selv ansvarlig for å vise frem studentbeviset vid enhver behandling.

Tannbleking 1.250 kr per kjeve.

Profesjonell tannbleking med hjelp av tilpassede blekingskinner gir det beste resultatet.

Gratis samtaleterapi ved tannlegeskrekk (15 minutter)

Samtal om tannlegeskrekk er med en av våre allmenntannleger. Tilbudet gjelder ikke med våre tannlegespesialister.

Gratis konsultasjon ved tannimplantat (15 minutter)

Samtal om tannimplantat er med en av våre allmenntannleger. Tilbudet gjelder ikke med våre tannlegespesialister.

Tannlegevakt - Vi hjelper deg i dag hvis du har tannverk eller akutte tannproblemer 

PRISLISTE

Med oss får du det aller beste tannhelsetjenester til rimelige priser. Et besøk til tannlegen trenger ikke å være så dyrt som mange tror. I tillegg kan våre pasienter få økonomisk støtte fra Helfo og Nav, noe som gjør behandlingen enda billigere. Om du ønsker delbetaling og finansiering, har vi gode avtaler.

LES MER OM VÅRE PRISER

LANGE ÅPNINGSTIDER

Om du bare er nysgjerrig, vil bytte tannlege, ønsker mer kunnskap om tannhelse, har akutte problemer, er engstelig for tannlegebesøk eller vurderer nye eller flere tenner. Da har du kommet rett, vi kan hjelpe deg med kort ventetid og har lange åpningstider. Tannlegevakten er åpen for akuttbehandling! Velkommen!

VÅRE ÅPNINGSTIDER

RENTEFRI DELBETALING

Vi tilbyr delbetaling for våre pasienter sammen med Cresco. Vi kan tilby en helt rentefri delbetaling over 4 mnd eller 12 mnd. Vi har også direkte oppgjør med Helfo og kan derfor tilby rimeligere tannbehandling om du har krav på støtte. Våre tannleger vil vurdere om du har krav på refusjon fra Helfo.

LES MER OM DELBETALING

TANNLEGESKREKK

Har du smerte eller andre problemer i munnen og tennene, men ikke tør å besøke tannlegen? Våre tannleger har den erfaring og kunnskapen som trengs for å hjelpe deg med tannlegeskrekk. Vi tilbyr derfor gratis konsultasjon om tannlegeskrekken din i et avslappet og trygt miljø.

Rommen Tannlegesenter AS

Nedre Rommen 5C
0988 Oslo
Tel:
22 21 02 96
E-post:
post@rommentannlegesenter.no
Åpningstider:
Man – Fre 07-20
(Lør 10-15)
starclock-omap-markerphone