TANNLEGEVAKT

Tannlegevakt på Rommen – Vi hjelper deg!

Tannlegevakten har åpent hverdager fra 07.00 – 21.00. Vi har også åpent på lørdager fra 10-15. Du kan nå oss på telefon 22 21 02 96.

Fortvil ikke, tannlegevakten ved Rommen Tannlegesenter hjelper deg. Vi fjerner smertene og planlegger eventuell videre tannbehandling sammen med deg. Vi holder åpent på dagtid, kveldstid, i helger og på hellidager.

Vi har kort ventetid, men kanskje har ikke du tid straks? Les våre tips for selvhjelp ved tannverk-smerter, se tannverk-tips.

kundetilfredshet på rommen tannlegesenter

Rommen Tannlegesenter har 4,9/5 kundetilfredshet på Legelisten og 4,8/5 på Google. Det er vi veldige stolte av!

Amin Fadakar

Daglig Leder, Odontologisk ansvarlig, Tannlege, MNTF (Medlem av den Norske Tannlegeforening).
Utdanning:Tannlege, Utdannet ved universitetet i Malmø, Sverige, år 2010. Godkjent spesialkompetanse i implantatprotetikk.
Les mer om Amin.

Latest posts by Amin Fadakar (see all)

  Hva er prisen på tannbehandling ved vår tannlegevakt på Rommen?

  Pris for akutt tannbehandling ligger vanligvis mellom 700 og 2000 kroner. Tannlegevakten vil alltid gi deg et skriftlig prisoverslag før behandlingen starter. Se vår prisliste, pris tannlege.

  Noen ganger kan pasienten selv velge en rimeligere behandling eller et rimeligere materiale for utbedring av tannskade. Du kan være helt sikker på at vi vil informere deg godt, slik at du kan velge lavere pris når det er mulig.

  Tannlegevaktens pris vil variere med tidspunktet for behandlingen

  Pris for behandling er noe høyere utenfor vanlig åpningstid.

  Kan jeg få med faktura etter behandling hos tannlegevakten på Rommen?

  Tannlegevakten har ingen faktura-ordning og tar imot betaling kontant eller med kort. Imidlertid kan du søke om vår tannkonto med faktura delbetaling. Dette er en populær løsning blant faste pasienter ved Rommen Tannlegesenter og kan være et alternativ dersom akuttbehandlingen trenger oppfølging.

  Spør tannlegevakten om den populære tannkonto-løsningen for faktura og delbetaling.

  Dekker forsikringen min akutt tannbehandling hos tannlegevakten?

  Det avhenger av hvilke forsikringer du har og hva som har hendt. Hvis du f.eks. har en ulykkesforsikring, og tannskaden har oppstått som følge av en ulykke, kan du søke forsikringsselskapet ditt om refusjon for utgifter til akutt tannbehandling ved tannlegevakten. Vi anbefaler at du leser forsikringsdokumentene eller kontakter forsikringsselskapet for informasjon om økonomisk støtte til akutt tannbehandling ved tannlegevakten.

  Egne regler gjelder ved tannskade på jobb. Både refusjon av utgifter og erstatning ved godkjent yrkesskade kan være aktuelt. Spør tannlegevakten – vi hjelper deg gjerne!

  tannlegevakt oslo

  Tannlegevakten vil hjelpe deg bli kvitt din tannverk i dag!

  Kan jeg få økonomisk støtte til tannlegevakt fra Helfo?

  Enkelte medisinske tilstander gir rett til økonomisk støtte:

  • Periodontal sykdom med mistet eller løs tann/tenner
  • Tannløs underkjeve, løstsittende protese
  • Tapt tann forårsaket av økt kariesaktivitet fra munntørrhet
  • Tannmangel som er medfødt
  • Alvorlig tannlegeskrekk
  • Svekket motorisk funksjon i hender
  • Tapt tann som følge av ulykke/traume

  Tannlegevakten forstår tannlegeskrekk

  Noen mennesker er rett og slett veldig redde for å gå til tannlegen. Her kan du lese om hvordan tannlegevakten ved Rommen Tannlegesenter håndterer tannlegeskrekk.

  Tannlegevakten kan også tilby narkose ved tannlegeskrekk.

  Se tannlegeskrekk & narkose.

  Kan tannen reddes – eller må tannen trekkes?

  Tannlegevakten arbeider først og fremst for å bevare tenner. Det er alltid bedre å ha egne tenner enn å ha kunstige tenner. Noen ganger er det likevel best å trekke tannen og det kan også ofte være den rimeligste løsningen. Beslutningen tar du i samtale med tannlegen.

  Ring tannlegevakten vår på Rommen i dag – telefon 22 21 02 96 – vi skal ta godt vare på deg!

  Kontakt oss idag!


  Velkommen til Rommen Tannlegesenter. Kontakt oss i dag! Fyll gjerne ut skjemaet, så tar vi kontakt med deg. Du kan også kontakte oss på telefon 22 21 02 96 eller bestill en ledig time online i tannlegens timebok direkte.


  Henvendelse / Spørsmål / Annet:

  Alle våre tilbud


  30 % rabatt på undersøkelse av nye pasienter hos allmenntannlege

  Etter undersøkelsen mottar du et skriftlig tilbud på eventuell videre behandling. Klikk her for å lese mer om første besøket hos tannlegen.

  15 % studentrabatt hos allmenntannlege

  Ved gyldig studentbevis får studenter rabatt på alle behandlinger. Du er selv ansvarlig for å vise frem studentbeviset vid enhver behandling.

  Tannbleking 1.250 kr per kjeve.

  Profesjonell tannbleking med hjelp av tilpassede blekingskinner gir det beste resultatet.

  Gratis samtaleterapi ved tannlegeskrekk (15 minutter)

  Samtal om tannlegeskrekk er med en av våre allmenntannleger. Tilbudet gjelder ikke med våre tannlegespesialister.

  Gratis konsultasjon ved tannimplantat (15 minutter)

  Samtal om tannimplantat er med en av våre allmenntannleger.Tilbudet gjelder ikke med våre tannlegespesialister.

  Ring oss hvis du
  trenger akutt tannlege!

  Vi hjelper deg vanligvis
  samme dag som du tar
  kontakt med oss.

  Ring oss hvis du trenger akutt tannlege!

  Vi hjelper deg vanligvis samme dag som du tar kontakt med oss.

  PRISLISTE

  Med oss får du det aller beste tannhelsetjenester til rimelige priser. Et besøk til tannlegen trenger ikke å være så dyrt som mange tror. I tillegg kan våre pasienter få økonomisk støtte fra Helfo og Nav, noe som gjør behandlingen enda billigere. Om du ønsker delbetaling og finansiering, har vi gode avtaler.

  LANGE ÅPNINGSTIDER

  Om du bare er nysgjerrig, vil bytte tannlege, ønsker mer kunnskap om tannhelse, har akutte problemer, er engstelig for tannlegebesøk eller vurderer nye eller flere tenner. Da har du kommet rett, vi kan hjelpe deg med kort ventetid og har lange åpningstider. Tannlegevakten er åpen for akuttbehandling! Velkommen!

  RENTEFRI DELBETALING

  Vi tilbyr delbetaling for våre pasienter sammen med Cresco. Vi kan tilby en helt rentefri delbetaling over 4 mnd eller 12 mnd. Vi har også direkte oppgjør med Helfo og kan derfor tilby rimeligere tannbehandling om du har krav på støtte. Våre tannleger vil vurdere om du har krav på refusjon fra Helfo.

  TANNLEGESKREKK?

  Har du smerte eller andre problemer i munnen og tennene, men ikke tør å besøke tannlegen? Våre tannleger har den erfaring og kunnskapen som trengs for å hjelpe deg med tannlegeskrekk. Vi tilbyr derfor gratis konsultasjon om tannlegeskrekken din i et avslappet og trygt miljø.